Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben normal gebe kalmadım çok şey yaptım bu ay ben çok zor gebe kalıyorum bide devam etmiyor bı kesinlessin yaptıklarımı tek tek anlaticam insllh bide eşleriniz sigara iciyorsa kesin bıraksın banada dua edin boş gebelik olmasın bebegim kesede görün Sun

ben yapıyorum canım bunu bende düşündüm baya olanların nasıl oluyo dedim :)
Bende yapıyorum valla olacaksa olur zaten hani tutupta halı çırpmak falan değil yada ağır bişi kaldırmak günlük ev süpürme silme toz alma bunlar zaten çok yorucu değil

Kızlar ben galiba yarın kan testi yaptırcam henüz 5 gün var ama dayanamıyorum :/ dua edin, gerçi hiç ümitli değilim bu ay inanılmaz hareketliydim, voleybol bile oynadım, hayırlısı vallahi

Kizlar bugun ya da yarin adetimi bekliyorum eli kulaginda rahimdeki sizilardan batmalatdan dayanamadim uyudum erkenden dun. Ama.bizim birsuru hamilemiz oldu ne guzel listeyi guncellemek istiyorum ama cok gerilerde kaldi dun de hic iyi degildim. Iyisimi biraz bekleyelim ayin ortasina dogru guncelleyelim

Kızlar çok kötüyüm dün yaşadığım mutluluk bugün Son buldu gece ağrı içinde uyandım ve kanamam başladı sabahtan beri hastanedeyim doktor kimyasal gebelik dedi amliyacaginiz bebek yok çok kötüyüm

Back