- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Nasil yanii baktin mi sonucunaKızlar ay masllah herkes hamile insllh hamile olmayan kalmaz bu grupta kızlar bengaliba
Canim cok cok tebrik ederim. Oh beee bi ara hic hamile cikmicak bu gruptan sanmistim. 18 ay dile kolay. Iyiki de oldu. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. 18 ay dan sonra herhangi bi asilama vs oldu mu yoksa dogal yollami kaldin. Ya da kür falan denedin mi hadi anlat anlat :)Cnm ciktmi sonuc
Canm benim çok sağol senin topik ugurlu geldi canimcim valla 18 ay içinde 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum soğan kürleri uyguladim ama tık yok Son olarak rahim filmi çekildim filmde yapisiklik vardı ilaç ile açıldı doktorum 3 ay vermişti ama şükür o ay tuttu bebişim canm darısı başınızaCanim cok cok tebrik ederim. Oh beee bi ara hic hamile cikmicak bu gruptan sanmistim. 18 ay dile kolay. Iyiki de oldu. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. 18 ay dan sonra herhangi bi asilama vs oldu mu yoksa dogal yollami kaldin. Ya da kür falan denedin mi hadi anlat anlat :)
Nasi
Nasil yanii baktin mi sonucuna
Canm saglik ocaginda yaptirdim gittim cikmamis saat 4 gibi belki cikar dedi aricamCnm ciktmi sonuc
Canm idrarda hemen çıkmaz kan testi kesin sonucBenim yarın bata 5 gün kalmış olcak acaba idrar testi yapsam çıkar mı??
Yumurtlama gününde olabilirsin çünkü hamilelik belirtileri bu kadar erken sürede başlamaz.ya kızlar nolur banada bisey soyleyin bata 12 gun var ama kasıklarım catlicak gbi oksurunce bile canim yanio hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa kistmi oldu anlamadim incir iciorum 20 gundur insallah olmustur ya
benimde yarın 5 gün kalack canım ama yapmayı düşünmüyorum çıkmadığında çok üzülüyorum çünküBenim yarın bata 5 gün kalmış olcak acaba idrar testi yapsam çıkar mı??
Aynen en iyisi regl gününü beklemekbenimde yarın 5 gün kalack canım ama yapmayı düşünmüyorum çıkmadığında çok üzülüyorum çünkü
Bence yap testbenimde yarın 5 gün kalack canım ama yapmayı düşünmüyorum çıkmadığında çok üzülüyorum çünkü
evet haklisin canim ama eger hamile olsam 2hafta 6 gunluk olurum arkadas 3 haflik ogrendi ondan sasirdimYumurtlama gününde olabilirsin çünkü hamilelik belirtileri bu kadar erken sürede başlamaz.
aynen cnm ya ilk defa bukdar kasık agrısi cekiom bide goguslerim sisti offf beklemek cok zorBiraz bekle adetine 5 gün kala test yapmaya başla bence
aynen cnm ya ilk defa bukdar kasık agrısi cekiom bide goguslerim sisti offf beklemek cok zor
Sende durum nedir canım?Tesekkur ederim suan kan sonucumu bekliyorm:)
Sende durum nedir canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?