• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ciktmi sonuc
Canim cok cok tebrik ederim. Oh beee bi ara hic hamile cikmicak bu gruptan sanmistim. 18 ay dile kolay. Iyiki de oldu. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. 18 ay dan sonra herhangi bi asilama vs oldu mu yoksa dogal yollami kaldin. Ya da kür falan denedin mi hadi anlat anlat :)

Canim cok cok tebrik ederim. Oh beee bi ara hic hamile cikmicak bu gruptan sanmistim. 18 ay dile kolay. Iyiki de oldu. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. 18 ay dan sonra herhangi bi asilama vs oldu mu yoksa dogal yollami kaldin. Ya da kür falan denedin mi hadi anlat anlat :)
Canm benim çok sağol senin topik ugurlu geldi canimcim valla 18 ay içinde 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum soğan kürleri uyguladim ama tık yok Son olarak rahim filmi çekildim filmde yapisiklik vardı ilaç ile açıldı doktorum 3 ay vermişti ama şükür o ay tuttu bebişim canm darısı başınıza

ya kızlar nolur banada bisey soyleyin bata 12 gun var ama kasıklarım catlicak gbi oksurunce bile canim yanio hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa kistmi oldu anlamadim incir iciorum 20 gundur insallah olmustur ya

ya kızlar nolur banada bisey soyleyin bata 12 gun var ama kasıklarım catlicak gbi oksurunce bile canim yanio hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa kistmi oldu anlamadim incir iciorum 20 gundur insallah olmustur ya
Yumurtlama gününde olabilirsin çünkü hamilelik belirtileri bu kadar erken sürede başlamaz.

Back