- Konu Sahibi Berenimo877
-
Gunume iki gun kaldi kan testi verdim sabah ogle sonu almaya gidicemÇok güzel canım peki kan testi yaptirdin mi. Senin günün gectimi
Bu da bugun yaptigim test
Sabah mi yaptın testi simdimi
Allah kucağına almayi da nasıp etsin inşallah hamissindirGunume iki gun kaldi kan testi verdim sabah ogle sonu almaya gidicem
Saol cnm insallah yanilmiyorumdur ..cnm bende bu ay klomen kullandim cok sanci oldu..hatta bende dedim kist mi oldu ama bilmiyorum ya kafam cok karisik emin olamiyorumCnm çok umutlandim senin adına inşallah güzel haberler verirsin resmi olarak da benim uç gün geçmesine ragmen 2. Çizgiden eser yok ve çok cnm skkin bu sabah yine yaptım yine çıkmadı klomen kist mi yaptı ki ondan gecikme olur mu bilmiyorum
Bunda çizgi baya net inşallah öğleden sonra güzel haberler alırsın bizimle de paylaşırsan sevinirimBu da bugun yaptigim test
Tabiki de paylasirim ne demek :) sagolunBunda çizgi baya net inşallah öğleden sonra güzel haberler alırsın bizimle de paylaşırsan sevinirim
Tesekkur ederim allahim isteyen herkese nasip etsinAllah kucağına almayi da nasıp etsin inşallah hamissindir
InşallahTesekkur ederim allahim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah bende en yakın zamanda hamile kalırımTesekkur ederim allahim isteyen herkese nasip etsin
Insallah kalirsin canim. Ben once isteyen herkese ve bana da hayirli bebek ver kimsenin kucagini bos birakma allahim diye dua ettim hep. Bu surec cok zorlu dilerim ki kimse yipranmadan bebek haberini alir eslerine o mujdeli haberi verir :)Amin inşallah bende en yakın zamanda hamile kalırım
Amin inşallah bende en yakın zamanda hamile kalırım
Ya süpermiş valla, amin inşallah isteyen herkese nasip olsunbenimde ilk bebegimde hamile oldugumu evlilik yıl dönümümüzde ögrendim
o gün hastaneye gidip tahlil yaptırmıstım
aksam eşim geldi hamile oldugumu söyledim hastaneye gittigimi
yattık sarılıp dinlenmek istedim bugun bebegimz ögrendiğimz özel bir gün dedik 16 kasım diye konusuyordk aaaaaa
sokkkk bugun evlilik yıldönümümüz diye aklımıza geldi o kadr saskoloz olmusuz düşün cok güzeldi
allah herske tatdırsn
canim hafif silik gozukuo 2 gun snra bidha yap tebriklerMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum bende bekleyenlerdenim
Sizce hamile miyim?
İnşallah cnm isteyen herkes en kısa sürede sahip olur meleklerineAnladim cnm inşallah Allahın izniyle geliyor bebis
Kotu düşünme cnm benim inşallah resmi olarak da güzel haberlerini duyacagizSaol cnm insallah yanilmiyorumdur ..cnm bende bu ay klomen kullandim cok sanci oldu..hatta bende dedim kist mi oldu ama bilmiyorum ya kafam cok karisik emin olamiyorum
Yarın kan testi yaptircam inşallah hamileyimdircanim hafif silik gozukuo 2 gun snra bidha yap tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?