- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Kaç dakika da sonucun çıktı seninCertain adinda bi markayla yaptim testi
Bence var birşeyler yarın sabah yine yap canım daha netleşir inşaallahMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum bende bekleyenlerdenim
Sizce hamile miyim?
Certain adinda bi markayla yaptim testi
Bence var birşeyler yarın sabah yine yap canım daha netleşir inşaallah
Benim yaptığım test ikinci cizgi hala koyulasiyo neden acabaBu arada herkese merhaba ben 17 ağustosta 2.cocuk düşüncesiyle spiralimi çıkarttırdım BAT 4 eyluldu adet belirtilerin var fakat henüz gelen giden yok
Zaten iki tane test yaptım 1 ncide 20 dk da çıktı sonuç diğer yaptığım test sonucu 2 saat sonra çıktı anlamadımBilemiyorumBaşka bir test daha yapsan nasıl olur kesinleşmiş olur
Kutunun üzerinde yazar belli bir saatten sonra çıkan sonuclar doğru değildir diye ilk 5 dakika içinde çıkması gerekiyor ben öyle biliyorumZaten iki tane test yaptım 1 ncide 20 dk da çıktı sonuç diğer yaptığım test sonucu 2 saat sonra çıktı anlamadım
Siz en yakın zamanda kan testi yaptırın derimZaten iki tane test yaptım 1 ncide 20 dk da çıktı sonuç diğer yaptığım test sonucu 2 saat sonra çıktı anlamadım
Üst taraftaki test sonucum yarım saatteSiz en yakın zamanda kan testi yaptırın derim
Üst taraftaki test sonucum yarım saatte
Alt taraftaki test sonucum koyulasmaya devam ediyor cizgisi
Olduğunu pek sanmıyorum kan testiyle netleştirin durumu birde sabah ilk idrarla yapılan testler daha iyi sonuç veriyor
Inşallahİnşallah vardır o zaman
Anladim cnm inşallah Allahın izniyle geliyor bebisYok cnm olmuyor hatta aşırı düzenlidir gecen yıl evlendiğim zaman bir oluştu oda hormonal değişiklik denildi onun dışında çocuk düşünmeye başladığımız zamandan beri erken geliyordu ama benim ağrıların olur hasta gibi yataktan kalkamam simdi hic o belirtiler yok sadece belim ağrıyor
O zman belkide daha günün geçmemiş ondan tam Belli değil çizgi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallahGeçmedi günüm daha 3 gün var
InsallahO zman belkide daha günün geçmemiş ondan tam Belli değil çizgi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallah
Çok güzel canım peki kan testi yaptirdin mi. Senin günün gectimiBu da bugun yaptigim test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?