Kız bi ara sinirlendim küstüm ben kocaya o ay bütün yumurtlamaları kaçırdım pişmanım belki bebem o ay gelecekti şimdi hep barışıyomBende yoksa parça pinçik edebildim sinirimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bi ara sinirlendim küstüm ben kocaya o ay bütün yumurtlamaları kaçırdım pişmanım belki bebem o ay gelecekti şimdi hep barışıyomBende yoksa parça pinçik edebildim sinirimden
Bakma sen burda akıllı akıllı yazdığıma benim kafa hep gidikTamam düşmedik tuttum kendimi ama siz gece ne konuştunuz öyle ya çok güldüm
Sende aç nedir yani aşk olsun orayada geliriz
Heeehh kafası giden biri daha güzel olduk böyle komple tırlattık
kahkaha attırdın ya bana helal olsun anası böyle yaparsa sokaktakiler neler yapmaz çocuga
Canım tabloyu ne zaman oluşturucaksın :) benim bat: 11 EylülSelam kızlar
Eylül ayında gebelik planlayanlar olarak burada buluşalım ne yaptık ne ettik ne planlıyoruz birbirimize yardımcı olalım
İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Benim 6 yaşında bir oğlum var. 6 aydır da kardeş deniyoruz.
Hepimiz için Eylül mutlu haberler getirsin
Yumurtlamadan sonra küsKız bi ara sinirlendim küstüm ben kocaya o ay bütün yumurtlamaları kaçırdım pişmanım belki bebem o ay gelecekti şimdi hep barışıyom
Hahaha gözleri de mi kaybettik akıl yetmiyor gibi baktım aaaa haletten yok bu ay böyle takılıyoruz bence herkes test yaptığı zaman söylicek süprayz olacakKızlar sanki bu topic de tablo yok ben mi göremiyorum acaba
Kız ne biliyim sonunda keçileri kaçırdık işteTamam düşmedik tuttum kendimi ama siz gece ne konuştunuz öyle ya çok güldüm
Sende aç nedir yani aşk olsun orayada geliriz
Heeehh kafası giden biri daha güzel olduk böyle komple tırlattık
kahkaha attırdın ya bana helal olsun anası böyle yaparsa sokaktakiler neler yapmaz çocuga
He ya bende yaptım onu bi kere sonra hep barışmak zorunda kaldım püüüKız bi ara sinirlendim küstüm ben kocaya o ay bütün yumurtlamaları kaçırdım pişmanım belki bebem o ay gelecekti şimdi hep barışıyom
Uyumuşum değil bayılmışım geceHadi iyi geceler canım uyu uyu ben kaçar
canım valla ben bu ay hem 3-2-3-2 ilişki deneyeceğim hem ovulasyonla da bi tarihlerime bakacağım doktorda bana demişti ilişkiden sonra 2 3 dk bacakları kaldırarak biraz dur öyle sonra 10 dk falanda dinlen uzan yorma kendini demişti onun taktiklerine devam edeceğim bakalım yemek konusunda hiç fikrim yok bu ay olmayınca bari biraz kilo vereyim dedim diyete başladımKızlar bu ay ek bir yöntem deniyecek olan var mı? Kür falan.. ben incir tüketiyorum ama öyle kür olarak değil günde bir tane bir de bu ay ilişkiden sonra 30 dk falan uzanıcam öyle çok hamiş kalan olmuş
Ay sende mi neyse hoşgeldin canım bu ay çift çizgi görüp sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalımSelam kızlaaarrrrr :):) Bende peşinizden geldim hemen Mucizemmm16 M mucizeOldu R raainbow Bat 5 D dodocum canım hadi hayırlısı olsun hepimiz için Eylül şans getirsin hepimize inşallaaaaahhhhh
Ek olarak keçiboynuzu özü aldım bugünden bende eşimde içmeye başladık avokado almayı düşünüyorum kahvaltı için folik asit 8 aydır içiyorum d vitamini bide omega3 almaya başladım1 aydır da zaten ben o havaya kaldırma olayını hep yapıyorum zaten de bide doktora gidecem zaten yarın adetin3. 4. Günü gel demişti bakalım ne diyecekKızlar bu ay ek bir yöntem deniyecek olan var mı? Kür falan.. ben incir tüketiyorum ama öyle kür olarak değil günde bir tane bir de bu ay ilişkiden sonra 30 dk falan uzanıcam öyle çok hamiş kalan olmuş
Yumurtlamadan sonra küs
Öyle yapıyorum regl oldugumda küsüyorum sonra barışıyorum kocasız çocuk olmuyor bize tablo lazım ya aynı bat tarihinde olanları darlayıp birbirimizi heveslendirmemiz lazımHahaha gözleri de mi kaybettik akıl yetmiyor gibi baktım aaaa haletten yok bu ay böyle takılıyoruz bence herkes test yaptığı zaman söylicek süprayz olacak
Biz senle neden aynı şeyleri yaşıyoruz bebeleri bi alalım sonra 9 ayda bol bol küser barışırızHe ya bende yaptım onu bi kere sonra hep barışmak zorunda kaldım püüü
Ay hoşgeldin bat 5 eylül mü benimde öyle inşalaaaahhhh çift çizgileride aynı anda atarızz bu aySelam kızlaaarrrrr :):) Bende peşinizden geldim hemen Mucizemmm16 M mucizeOldu R raainbow Bat 5 D dodocum canım hadi hayırlısı olsun hepimiz için Eylül şans getirsin hepimize inşallaaaaahhhhh
İyi aklıma getirdn zeytinyağlı incir kürü var evde bende onu deneyeyim bu ayKızlar bu ay ek bir yöntem deniyecek olan var mı? Kür falan.. ben incir tüketiyorum ama öyle kür olarak değil günde bir tane bir de bu ay ilişkiden sonra 30 dk falan uzanıcam öyle çok hamiş kalan olmuş
Ooo maşallah doping başlamışsın sen Valla bu ay tutmazsa bende gitcem bidaha 1 sene denedik olmadı diyince nelere bakıyorlar bu arada ya bilgin varmıEk olarak keçiboynuzu özü aldım bugünden bende eşimde içmeye başladık avokado almayı düşünüyorum kahvaltı için folik asit 8 aydır içiyorum d vitamini bide omega3 almaya başladım1 aydır da zaten ben o havaya kaldırma olayını hep yapıyorum zaten de bide doktora gidecem zaten yarın adetin3. 4. Günü gel demişti bakalım ne diyecek
9 Ay sonra tümden küsebilirimÖyle yapıyorum regl oldugumda küsüyorum sonra barışıyorum kocasız çocuk olmuyor bize tablo lazım ya aynı bat tarihinde olanları darlayıp birbirimizi heveslendirmemiz lazım
Biz senle neden aynı şeyleri yaşıyoruz bebeleri bi alalım sonra 9 ayda bol bol küser barışırız
Hoşgeldin kuzum ❤ birlikte gaza geliriz amin inşallah ❤Selam kızlaaarrrrr :):) Bende peşinizden geldim hemen Mucizemmm16 M mucizeOldu R raainbow Bat 5 D dodocum canım hadi hayırlısı olsun hepimiz için Eylül şans getirsin hepimize inşallaaaaahhhhh
Kuzu iyi hatırlattın bende keçiboynuzu alayım eşimde bende doping yapalım.. onunla da hamiş kalan çok olmuş şifa olsun hepimize inşallahEk olarak keçiboynuzu özü aldım bugünden bende eşimde içmeye başladık avokado almayı düşünüyorum kahvaltı için folik asit 8 aydır içiyorum d vitamini bide omega3 almaya başladım1 aydır da zaten ben o havaya kaldırma olayını hep yapıyorum zaten de bide doktora gidecem zaten yarın adetin3. 4. Günü gel demişti bakalım ne diyecek
Demii bebişleri bi alalımda koca görürmü gözümüz bilmem9 Ay sonra tümden küsebilirim