- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
Bütün silahlarımı kuşandım, ovulasyon dönemi bugün başladı. Bu ay olacak bu çocuk inşallahAyy kizlar insallah hepimiz hamile kaliriz cümleten bi hamile kalsak iyi olurdu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün silahlarımı kuşandım, ovulasyon dönemi bugün başladı. Bu ay olacak bu çocuk inşallahAyy kizlar insallah hepimiz hamile kaliriz cümleten bi hamile kalsak iyi olurdu ya
O zaman bildiğin şeyi hem sormuş hem cevaplamış oldunGebelik olması imkansız canım çünkü hem reglim hem de 82637282873 tane gebelik testi yaptım regl olmadan önce Testi aldığım hanımefendi adet zamanı lhın yüksek olabileceğini söyledi. Bi de sıvı alımına dikkat etmediğim için c çizgisi tam koyu olmadığı için t koyu kaldı bence.
İlk defa yaptım canım o yüzden sizlerin bilgisinden yararlanmak istedim. Çok istiyorum bu ay yumurtlamayı kaçırmak istemiyorumO zaman bildiğin şeyi hem sormuş hem cevaplamış oldun
Daha çok bebek için canım ama yumurta kalitesini de arttırıyordur bence.Birşey soracağım doktorum ocean mumy vitamin verdi multıvitamin gibi birşey içiyorum kokusu biraz kötü ama içeriği güzel gibi hamile kalmaya etkisi yok sanırım değil mi? Sadece bebeğin sağlığı İçin kullanılıyor.
Hahaha kiz beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün.. bende vallahi bu ay oldu oldu olmazsa artik bilemiyorum ben catlamayi gördüm artik sira beklemedee bakalim insallahhh Önümüzdeki 15 gün cabuk geceydi iyi olurduBütün silahlarımı kuşandım, ovulasyon dönemi bugün başladı. Bu ay olacak bu çocuk inşallah
Hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla gelsin bebiş inşallah güzel haberler alalım buradan herkes içinHahaha kiz beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün.. bende vallahi bu ay oldu oldu olmazsa artik bilemiyorum ben catlamayi gördüm artik sira beklemedee bakalim insallahhh Önümüzdeki 15 gün cabuk geceydi iyi olurdu
2eylül benimde eklerseniz çok sevinirim.Selam kızlar
Eylül ayında gebelik planlayanlar olarak burada buluşalım ne yaptık ne ettik ne planlıyoruz birbirimize yardımcı olalım
İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Benim 6 yaşında bir oğlum var. 6 aydır da kardeş deniyoruz.
Hepimiz için Eylül mutlu haberler getirsin
ANNE ADAYLARI - BAT - SONUÇ
- @seymaa-34 28 Ağustos
- Pamuk9494 4 Eylül
- @raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- @ozlemem 10 Eylül
Benim de 14 Eylül eklerseniz sevinirim. Bu ay Ovulasyon testi denicem bakalım inş Eylül hepimize hayırlı gelirSelam kızlar
Eylül ayında gebelik planlayanlar olarak burada buluşalım ne yaptık ne ettik ne planlıyoruz birbirimize yardımcı olalım
İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Benim 6 yaşında bir oğlum var. 6 aydır da kardeş deniyoruz.
Hepimiz için Eylül mutlu haberler getirsin
ANNE ADAYLARI - BAT - SONUÇ
- @seymaa-34 28 Ağustos
- Pamuk9494 4 Eylül
- @raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- @ozlemem 10 Eylül
Eylülde güzel haberleriniz gelsin inşallah.D dodocum bat 9 eylül beni de ekler misin
Merhaba en son nisan topiğine katılmıştım. Sonra 3 ay annemlerin yanında kalınca hiçbir topiğe katılmadım. 5 yıldır evliyim 2 yıldır istiyoruz İlk 1 yıl çok üstüne düşmedim son 6-7 aydır yoğun uğraşıyorum. Pcos var, hormonlarım çok düzensiz. Hayıt macunu ile düzene soktum. Şubatta hsg çekildim sol tüpüm kapalı. Bugün de ilk kez klomen tedavisine başladık. Heyacanla bekliyorummm
Amin inşallahOvulasyon
Eylülde güzel haberleriniz gelsin inşallah.
Yaaa Allah bağışlasın çok teşekkürler cevap içinCanım ben ilk gebeliğimde 16 ay denedik sebepsiz olmamıştı son ay tekrar gittim doktora prolaktin o ay 40 çıktı. Dostinex verdi yarım yarım salı ve perşembe içeceksin baska yok dedi. Bir de Progestan vermişti o ay onu içtim bize de korun ya da korunma demedi. Bu ay da gidin önümüzdeki ay artık iğne falan başlarız dedi. Biz o ay çok serbest takıldık. Ayak falan dikmedim kalktım direk.:) yumurtlama takibi falan hiçbir şey yapmadım. Nasılsa olmazsa önümüzdeki ay tedaviye baslıcaz diye. Sonra ay sonu geldi anaaaaaa ben test yaptım öylesine ha tövbeler olsun negatif görmeye alışmışım ya bir baktım saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı elimde test koridorlarda koşuyorum sevinçten şoka girmiştim. O zaman ben de çok düşündüm ya bu hapı içtim bebeğime bir şey olduysa olursa diye doktorum dedi ki içini ferah tut asla bir şey olmaz. Şuan oğlum 4 yaşında ellerinden öper teyzesi :)
Ne demek rica ederim inşallah gönlüne göre olurYaaa Allah bağışlasın çok teşekkürler cevap için
Canım ben adet dönemi hiç göğüs ağrısı yaşamam ilk hamileliğimde belirti vs olarak hiç göğüs ağrısı yaşamadım o yüzden bilemiyorum kiminde oluyor kiminde olmuyor inşallah seninki gebelikten kaynaklı ağrıdırKızlar merhaba bat 25 Ağustos 6 gündür göğsüm çok hasssa bugünde regl olacakmışım gibi belimde bi garip ağrı başladı, reglim çok düzenlidir. Bu tarz bir şey yaşayan var mı
Benim genelde regl belirtim budur hatta bu ay nerdeyse 10 gün boyunca göğsüm ağrıdı acıdı hassaşlaştı regl olunca geçti.Kızlar merhaba bat 25 Ağustos 6 gündür göğsüm çok hasssa bugünde regl olacakmışım gibi belimde bi garip ağrı başladı, reglim çok düzenlidir. Bu tarz bir şey yaşayan var mı