EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Merhaba askm elimde son iki adet ovulasyon vardi dun ve bugun yaptim bugun yaptigim test biraz daha koyu cikti dune gere bu normal mi regle 7 gun kaldi

Eklentiler

• IMG_20220914_185905.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar bnide eklermisinz bat 15 eylul tek iliski tutar mi tutmazmi bilmiyom yarina bekliyom 15 aylik bi oglum var

Canım kan testine gitmedim çünkü dünden önceki gün ateşim düştü ve dün akşam adet oldum,derecem 36.2 yken yani tam adet atesimde,bu ay da sekmedi yaklaşık 5-7 gün gecikme ile
Ya şu gecikmeler ömür törpüsü zaten, 12 gün gecikmişti bir keresinde bende de.

Kızlar bende afedersiniz bir ishal bir gaz problemi var ya üşüttüm mü acaba ne iyi gelir buna

İnşallah tutar. 37 olmama 3 ay kaldı.
Her geçen gün ihtimalim azalıyor benim.
Belki saçma ama ben ne zaman el işi falan yapsam o ay hemen hamile kalıyorum stres yapmıyorum başka birşeyle oyalandığım için oluyor. Sen de oyalanacak birşey bulsan belki sende de işe yarar stres çok çok etkiliyor gerçekten

Benimde 8 kaldıı kasık ve bel ağrısından zor uyudum gece. Dün test yaptım tabikide negatif çatlamanın üzerinden 1 hafta geçti
Bende aynı durumdayım yaa çok şiddetli bel ve kasık ağrısı birde akıntı var bat 22 eylül duramadım test yaptım kocaman bir negatif hakkımızda hayırlısı

Ya ben şuan sınav hazırlık dönemindeyim, başımı kasiyacak vaktim yok aslında, 5 aydır korunmuyoruz 5 ay hiç düşünmedim akışına bıraktım. Ama olmadı.
Bu ay doktora gittim tüm değerlerim normal çıktı.
Bekleyecez artık bakalım.

Ben de gaza
Merhaba 17 eylül bat bugün erken gebelik testi yaptim negatif cıktı olsa çıkar mıydı çok üzülüyorum artık
Ben de gaza gelip dün yapmıştım negatif çıktı moralim de çok bozuldu haliyle ama hâlâ bir ümidimiz var aslında olmazsa da sağlık olsun önümüzdeki aylara bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…