EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar benim testi yorumlayabilir misiniz? Dün yaptığım test negatif çıkmıştı ama teste bugün baktığımda bi iz görüyorum üstüne su damlattım gitmedi. Bugün yine test yaptım ama o da negatif. Bat a 5 günüm var. Testler prodoctor erken gebelik testi

Eklentiler

• BBAC6E5F-0A47-40D0-B3E9-1CD563D78F43.jpeg
    BBAC6E5F-0A47-40D0-B3E9-1CD563D78F43.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 77
Valla canım bı çizgi var evet ama ben bu prodoctor a hiç guvenmiyorum çünkü geçen ay bende de 2 kez yalancı silik çizgi çıkardı.Ayni şekilde su da damlattim, bekledikçe koyulaşır falan ama ı ıhh yalaaaannn soyluyorrrrrduu 😄 İnşallah vardır birkaç güne tekrarla bakalım ☺️
Kızlar benim testi yorumlayabilir misiniz? Dün yaptığım test negatif çıkmıştı ama teste bugün baktığımda bi iz görüyorum üstüne su damlattım gitmedi. Bugün yine test yaptım ama o da negatif. Bat a 5 günüm var. Testler prodoctor erken gebelik testi

Kendinde her zamankinden farklı bir şey hissediyor musun peki Belirti olarak ?

Canım bir çizgi var ama kuruma çizgisi de olabilir. Bence yarın ilk idrarla tekrar dene.

Kuruma olabilir tekrar test yapın

Bebişim neden ateşini olcmuyorsun benim hiç şaşmıyor bak adet yaklasinca pat pat düşüyor. İki oğlumda da eski uygulamami buldum hep 37 ye çıkıp sabitlenmiş öyle anlamışım. Testlerde çıkmadı yoksa, 2. De de ateş dusmeyince test yapmıştım
Merhaba daha önce hamile oldugunuzu ateş ölçerek anladınız doğru mu anlamışım?

Bebişim neden ateşini olcmuyorsun benim hiç şaşmıyor bak adet yaklasinca pat pat düşüyor. İki oğlumda da eski uygulamami buldum hep 37 ye çıkıp sabitlenmiş öyle anlamışım. Testlerde çıkmadı yoksa, 2. De de ateş dusmeyince test yapmıştım
Daha ayrıntılı anlatır mısınız ateş ölçmeyi

X