Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

22 Eylülde 2. tüp bebek denemesi olarak transfer oldum. Bugün 5. günüm (transfer gününü saymıyorum). İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bugüne kadar ara ara kasıklarıma giren sancı ve bel ağrısı hissediyordum. İlk denemede de göğüslerim inanılmaz dolgunlaşmış ve hassaslaşmıştı. Bunları hissetmedikçe bu sefer kimyasal bile değil sanırım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. :KK43:
merhabalar, öncelikle umarım bir an evvel çocuk sahibi olursunuz. Eğer anlatmak sizi üzmeyecekse birkaç şey sormak isterim. Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum ve 10. ve 12.gün değerlerim hem düşük hem de 2 kat artış göstermedi. Doktorum ilaçlara devam etmemi ve 4 gün sonra tekrar test vermem gerektiğini söyledi. Kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek hatta ben kabullendim sadece doktorun dediklerini yapmamış olmamak için ilaçlara devam ediyorum. Göğüslerimde inanılmaz hassaiyet var, herhangi bir lekelenmem yok. Sizin süreciniz nasıldı, en önemlisi ilaçları kestikten sonra mı adet oldunuz yoksa kesmeden mi? Estroferm ve progestan fitil ile iğne kullanıyorum belki de onlar adet olmamı engelliyordur. Biraz bilgi verebilir misiniz süreciniz hakkında acaba?

merhabalar, öncelikle umarım bir an evvel çocuk sahibi olursunuz. Eğer anlatmak sizi üzmeyecekse birkaç şey sormak isterim. Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum ve 10. ve 12.gün değerlerim hem düşük hem de 2 kat artış göstermedi. Doktorum ilaçlara devam etmemi ve 4 gün sonra tekrar test vermem gerektiğini söyledi. Kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek hatta ben kabullendim sadece doktorun dediklerini yapmamış olmamak için ilaçlara devam ediyorum. Göğüslerimde inanılmaz hassaiyet var, herhangi bir lekelenmem yok. Sizin süreciniz nasıldı, en önemlisi ilaçları kestikten sonra mı adet oldunuz yoksa kesmeden mi? Estroferm ve progestan fitil ile iğne kullanıyorum belki de onlar adet olmamı engelliyordur. Biraz bilgi verebilir misiniz süreciniz hakkında acaba?
Merhaba,inşallah güzel sonuçlar alırsınız.değeriniz kaç çıktı ilk testte?2.testte kaça yükseldi acaba

Evet tek embriyo dondurulmuş
5.gün embriyosu 🥰.
Size birşey sormak istiyorum bende hiçbir belirti yok . Sadece transferden sonraki gün kasık ağrım oldu çok az.başkada birşey olmadı o günden sonra . Siz nasılsınız varmı belirtileriniz 😊
Hayır cnm benimde belirtm yok aramakta istemiyorum belirti

Ayy bende çok tedirgin oldum niye bu geri geliyor diye iyice içeri ittiriyorum ama belli bir süre sonra iniyor aşağıya :/
Kesinlikle benimde öyle birinciyi koyuyorum ikinciyi koyacakken ilki elime geliyor sinir oluyorum. Gün içinde fitili yerleştirip yatma imkanımda yok işte olduğum için. Onun için geri gelip iç çamaşırında görmenizde normal bence:)

Öyle mi cnm 5 ve 6 da mı tamamlanıyor bilmiyordum
Evet canım ilk gün dış zar/kabuktan ayrılıyor 2. 3. gün rahme yerleşmeye çalışıyor 4-6 gün arası tutunma oluyor diye okumuştum. Ancak bu süreç hepimizde farklı önemli olan inanmak ve motive olmak. Kötü her şeyi unut gitsin ben ilk denememde 9. gün bile test negatifti 12. gün kan değerim 600 lerde çıkmıştı. Bu arada 9. günden sonra kanda çıkarmış 👍

Evet canım ilk gün dış zar/kabuktan ayrılıyor 2. 3. gün rahme yerleşmeye çalışıyor 4-6 gün arası tutunma oluyor diye okumuştum. Ancak bu süreç hepimizde farklı önemli olan inanmak ve motive olmak. Kötü her şeyi unut gitsin ben ilk denememde 9. gün bile test negatifti 12. gün kan değerim 600 lerde çıkmıştı. Bu arada 9. günden sonra kanda çıkarmış 👍
Tamam canım o zaman bekleyeyim inşallah

Çok üzüldüm sizin adınıza. Muhtemelen doktorunuz emin olmak için ilaçlara devam etmenizi istedi. Benim betaHcg değerim düzenli olarak düştü. 2. testte de düştüğünü görünce doktorum ilaçları bırakmamı söyledi ve tam 1 hafta sonra regl oldum. Göğüslerdeki hassasiyet falan inanın hiçbir şeyin belirtisi değil; olduğunun da olmadığının da....

Günaydın herkese . Bu sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem olmuş kızlar adet mi oluyorum nolur bilen yazsın transfer sonrası 8. Günüm hafif bel ve kasık ağrımda var 🥹

X