Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım Rabbim yüreğindeki heyecanı çok şükür olduya çevirsin inşallah güzel haberlerini de alırızKızlar uyuyamıyorum heyecandan yarın transferim var
Yaa inşallah ne güzel bi yorum oldu bu böyle sende durumlar nedir kuzumAh canım Rabbim yüreğindeki heyecanı çok şükür olduya çevirsin inşallah güzel haberlerini de alırız
Cuma günü gideceğim kontrole canım nasipse keseyi bebeği görmek için herşey yolunda ilerliyordur inşallahYaa inşallah ne güzel bi yorum oldu bu böyle sende durumlar nedir kuzum
Canim transfer oldunmu?Kızlar uyuyamıyorum heyecandan yarın transferim var
Bende cuma günü gidicem.Cuma günü gideceğim kontrole canım nasipse keseyi bebeği görmek için herşey yolunda ilerliyordur inşallah
605 çıktıB benimhikayem06 canim sonucunu bekliyoruz guzel haberler ile insallah
Oyyy maşallahhh gözünüz aydınn çok sevindim605 çıktı
Transfer tarihin ne idi canım senin daha önce gittin mi hiç muayeneyeBende cuma günü gidicem.
Tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin sürecin inşallah canım605 çıktı
13 Eylülde transfer oldumTransfer tarihin ne idi canım senin daha önce gittin mi hiç muayeneye
Muayeneye gitmedim. Kan testi vermeye gittim. Cuma günü gidicem muayene yeTransfer tarihin ne idi canım senin daha önce gittin mi hiç muayeneye
İnşallah teşekkür ederim darısı her isteyeneTebrik ederim sağlıcakla ilerlesin sürecin inşallah canım
Bende lekelenme yaşadım korktum oylelikle gittim bir sonraki için de cumaya gel dediMuayeneye gitmedim. Kan testi vermeye gittim. Cuma günü gidicem muayene ye