- 13 Ağustos 2024
- 1.112
- 1.450
Folbiol doktorunuz mu verdi çünkü herkese verilmiyor oBakayım bunlara bi teşekkür ederim doktoruma söyleyeceğim tüp bebek merkezi folbiol kullandırdı şimdiye kadar onu içmek istemiyorum artık
Evet tüp bebek doktoru verdi onuFolbiol doktorunuz mu verdi çünkü herkese verilmiyor o
Bende onu kullanıyorumBen foledat marka kullanıyorum
Aa biz aynı gün transfer olmuşuz canımBende 30 eylülde transfer oldum bugün 6+2 olduk teyzeleri pazartesi kalp atışını duymaya gidicez nasipseben ikiz tutsun çok istedim eşimde çok istedi ama ilk transferde 2 embriyomuz kimyasal gebelikle sonlanmıştı bu sefer tek yapıldı Allah tek nasip etti demekki herhangi bir sıkıntı olmazsa bebişim de buna uyarsa vajinal doğum taraftarıyım ben eşimde doğuma çok girmek istiyor benden meraklı bakalım ne olacak kısmetimizde neler var ama aşırı kız hissediyorum
Folic iod 12 kullaniyorum bendeKızlar folik asit ne kullanıyorsunuz
Canım transfer sonrası üşüme nöbeti yaşadım bende . 6 haftalık olduk hala dün gece tekrar yaşadım 10 dakika sürüyor ama sanki buzda kalmışım gibi bir üşüme nöbeti yaşıyorum birkaç güne bir . Korkma sakin kal . İnşallah iyi sonuç alacaksınİnşallah cnm haber veirrim sizlerede
Bana da folbiol vermişti ama burada gebelik takibi yapacak olan doktorum değiştirdi çünkü onun dozunu yüksek iş ve fazla folik asit ilerde otizm sendromunu tetikleme ihtimali olan çalışmalar varmışEvet tüp bebek doktoru verdi onu
Evet ben de kasik agrisi oluyo kuzum bazen cok oluyo dinlenince geciosa korkmaKızlar kaşık değil onu zaten transferden beri var ama bildiğin karın ağrısı yaşıyorum. Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim çarşamba randevum 7 haftalık olacak çarşamba erken mi gitsem anlamadım. Şimdi de kasımlara doğru toplandı ağrısı. Sizde de oluyor mu. Sizin kaşık ya da karın ağrıları devam ediyor mu
Merhaba , ben de 30 eylülde transfer oldum. Kasık ağrısı belirtim vardı. Devamında uyku ve kasık ağrısı şeklinde devam etti. Hatta 5+3 iken çok değişik bir kasık ağrısı yaşadım. İlk ve tek kez öyle oldu geçti. İnşallah bu perşembe kalp atışı ı da duyarız da rahat nefes alırız.Kızlar kaşık değil onu zaten transferden beri var ama bildiğin karın ağrısı yaşıyorum. Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim çarşamba randevum 7 haftalık olacak çarşamba erken mi gitsem anlamadım. Şimdi de kasımlara doğru toplandı ağrısı. Sizde de oluyor mu. Sizin kaşık ya da karın ağrıları devam ediyor mu
folbiol kullandim ben ilk kizimda da bunda da basta kullandim tup bebek oncesi baslamistim bitti simdi folidoce vermisti tup bebek merkezi ona devam ediorumKızlar folik asit ne kullanıyorsunuz
Sağol cnm beni rahatlattı msjin rabbim sağlıkla kucağına aldirsin bebeğini inşallah. Rabbim.bu yolda emek verenelrin yardımcısı olsun.Canım transfer sonrası üşüme nöbeti yaşadım bende . 6 haftalık olduk hala dün gece tekrar yaşadım 10 dakika sürüyor ama sanki buzda kalmışım gibi bir üşüme nöbeti yaşıyorum birkaç güne bir . Korkma sakin kal . İnşallah iyi sonuç alacaksın
Amin hepimizin inşallahSağol cnm beni rahatlattı msjin rabbim sağlıkla kucağına aldirsin bebeğini inşallah. Rabbim.bu yolda emek verenelrin yardımcısı olsun.
Evet canım sende durumlar nasılAa biz aynı gün transfer olmuşuz canım
Evet canım sende durumlar nasıl
bugün mide bulantım başladı sanki. Çarşamba günü muayeneye gideceğim. Bakalım kalp atışı duyarız inşallahEvet canım sende durumlar nasıl
CAnim sen kirklarelilimisin 39 varya nickinde acaba dedimSağol cnm beni rahatlattı msjin rabbim sağlıkla kucağına aldirsin bebeğini inşallah. Rabbim.bu yolda emek verenelrin yardımcısı olsun.
Bende olmamisti ama suan 8+3 um o bahsettiginiz usume krizleri gunde bir iki kere gelio sunu fark ettum ya sekerim dustugunde oluyor yada yemek yedikten snra sekerm yukseldiginde oluyor saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbimSağol cnm beni rahatlattı msjin rabbim sağlıkla kucağına aldirsin bebeğini inşallah. Rabbim.bu yolda emek verenelrin yardımcısı olsun.
Bende hala devam ediyor canm ozellikle regl tarihlerimde baya siddetleniyor doktorum nor al dedi korkmaKızlar kaşık değil onu zaten transferden beri var ama bildiğin karın ağrısı yaşıyorum. Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim çarşamba randevum 7 haftalık olacak çarşamba erken mi gitsem anlamadım. Şimdi de kasımlara doğru toplandı ağrısı. Sizde de oluyor mu. Sizin kaşık ya da karın ağrıları devam ediyor mu
Sağol Cnm benim inşallah tutunmuş tür bebeklerim de kucağıma alırım cnm. Rabbim size de nasip etsin kucağınıza almayıBende olmamisti ama suan 8+3 um o bahsettiginiz usume krizleri gunde bir iki kere gelio sunu fark ettum ya sekerim dustugunde oluyor yada yemek yedikten snra sekerm yukseldiginde oluyor saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Yok cnm yaşım 39 iken açmıştım bu nickiCAnim sen kirklarelilimisin 39 varya nickinde acaba dedim