- 19 Eylül 2024
- 378
- 217
- 32
bende kirklarelilisin sandmYok cnm yaşım 39 iken açmıştım bu nicki şimdi 40 oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kirklarelilisin sandmYok cnm yaşım 39 iken açmıştım bu nicki şimdi 40 oldum
Ay ben pazartesi kese görmeye gittim Salı günü itibariyle bulantı başladı bende pazartesi de kalp atışı için gidicez nasipsebugün mide bulantım başladı sanki. Çarşamba günü muayeneye gideceğim. Bakalım kalp atışı duyarız inşallah
Kuzum sende mi vajinal baktırdın ben taktım bu konuyaAy ben pazartesi kese görmeye gittim Salı günü itibariyle bulantı başladı bende pazartesi de kalp atışı için gidicez nasipse
Çok üzüldüm cnm ama sakın umudunu kesme toparlan bir sonraki transfere hazırlan dondurulmuş embriyon varsa süreç daha kolay zatenMerhaba kızlar 14 Ekim'de transfer oldum 2 adet 3 gün embriyosu bugün kan versin 0.01 çıkmış tutmamış ben elendim inşallah sizler pozitif alirsniz bana umut olursunuz.
Başka embriyom yok sil baştan herşey.bide ücretliyim devlet karşılamıyorÇok üzüldüm cnm ama sakın umudunu kesme toparlan bir sonraki transfere hazırlan dondurulmuş embriyon varsa süreç daha kolay zaten
Canım çok üzüldüm ama hayırlısınolsun ben 2 yoldan fazladır uğraşıyorum. Zor bir yolculuk ama bir sonraki transfere sağlıkla hayırlısıyla tutacak inşallah. Moral çok önemli bozma moraliniBaşka embriyom yok sil baştan herşey.bide ücretliyim devlet karşılamıyor
KUzum.cok uzuldum ama lutfen umidini kesme rabbim kucagini bos birakmasinSağol Cnm benim inşallah tutunmuş tür bebeklerim de kucağıma alırım cnm. Rabbim size de nasip etsin kucağınıza almayı
Bizimkini de karşılamıyor. Sadece tüp bebek yapan merkezlere odaklan değiştirmek istiyorsan gittiğin yeri doktor kadar embriyolog önemli. Bizde hiç sperm yoktu çok kötü şeyler yaşadık ama geçmişte kalacak inşallah. Eminim sizin için de güzel günler gelecek zamanını bekliyor sadece.Başka embriyom yok sil baştan herşey.bide ücretliyim devlet karşılamıyor
Canım senin test tarihin pazartesi değil miydi ? Tekrar ver bence pazartesi kanMerhaba kızlar 14 Ekim'de transfer oldum 2 adet 3 gün embriyosu bugün kan versin 0.01 çıkmış tutmamış ben elendim inşallah sizler pozitif alirsniz bana umut olursunuz.
Malesef benimde vajinal bakıldı hatta ben ultrason gününden iki gün önce kanama geldi dehşet ağrı vardı doktorum acile git muayene ol hemen dediği için 2 gün içinde 2 kere muayene oldum acilde doktora da vajinal bakmasak olmaz mı daha çok minik korkuyorum birşey olursa diye dedim o da merak etme birşey olacak olsa neden bakalım dedi kabul ettim mecburKuzum sende mi vajinal baktırdın ben taktım bu konuya
Yok cnm vermem artık bugün 13. Gün.Canım senin test tarihin pazartesi değil miydi ? Tekrar ver bence pazartesi kan
Bende 23 eylülYaa ben de 30 Eylül
canım öyle bir şey yok ben ısrarla sordum bende de iki adet donduruldu çözüldü ve biri transfer oldu diğeri tekrar donduruldu çok şükür bu tuttu ama tutmasaydı da diğeri transfer olacaktı. Aklını kalbini hiç yormaEvet ya doktor bile bile böyle yaptı
aksatmıyorum ama transfer olduktan sonra ordaki hemşire ilaçlarını unutsan bile bi öğün almayı aklına geldiğinde al antibiyotik değil bunlar saati önemli değil dozun tamamlansın demişti.tabi yine de saat olarak aynı saatlerde almaya çalışıyorumKızlar size bir şey danışmak istiyorum. İlaçları hala kullanıyormusunuz. Ben progestan fiyil kullanmayı bıraktım ama birşey olursa pişman olmaktan korkuyorum. İlaçlarımı hiç saatli içemiyorum sabahları uyanamıyorum iğnemi gün içinde yapamıyorum akşam yapıyorum vs va her şey çok aksadı. çok zor geçiyor günlerim iki haftadır işe gidemiyorum yerimden kalkamıyorum yanımda kimse yok eşimde sağ olsun akşamlaeı her işimizi hallediyor ama ilaçları çok aksatıyorum. Varmı benim gibi olan acaba
Ben de devam ediyorum kuzum progrstan günde 3 defa 2 şer fitil üstelik önemli alsatmaKızlar size bir şey danışmak istiyorum. İlaçları hala kullanıyormusunuz. Ben progestan fiyil kullanmayı bıraktım ama birşey olursa pişman olmaktan korkuyorum. İlaçlarımı hiç saatli içemiyorum sabahları uyanamıyorum iğnemi gün içinde yapamıyorum akşam yapıyorum vs va her şey çok aksadı. çok zor geçiyor günlerim iki haftadır işe gidemiyorum yerimden kalkamıyorum yanımda kimse yok eşimde sağ olsun akşamlaeı her işimizi hallediyor ama ilaçları çok aksatıyorum. Varmı benim gibi olan acaba
İlaçların için alarm kur cnm unutma ama unuttuysan da hemen yap olabilir arada. Progestanı doktorun bırak dediyse sorun yok bence boş yere niye kullanasın. Bana 10. Haftaya kadar kullan dedi arkadaşıma 8. Haftaya kadar demişler meselaKızlar size bir şey danışmak istiyorum. İlaçları hala kullanıyormusunuz. Ben progestan fiyil kullanmayı bıraktım ama birşey olursa pişman olmaktan korkuyorum. İlaçlarımı hiç saatli içemiyorum sabahları uyanamıyorum iğnemi gün içinde yapamıyorum akşam yapıyorum vs va her şey çok aksadı. çok zor geçiyor günlerim iki haftadır işe gidemiyorum yerimden kalkamıyorum yanımda kimse yok eşimde sağ olsun akşamlaeı her işimizi hallediyor ama ilaçları çok aksatıyorum. Varmı benim gibi olan acaba