- 1 Mart 2021
- 339
- 332
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu uyuyorsun canım günde kaç saat Allahım şu cuma hürmetine nolur hepimizi sağlıkla afiyetle evlatlarımıza kavuştur gönlümüzdeki muradı ver RabbimBenim tek belirtiö uyumak galiba sabah sadece çok hafif bulantı oluyo ama yedirmeyecek kadar değil kalkıp kahvaltı yapıyorum
Çalışmıyor olsam sürekli uyuklarım heralde diye düşünüyorum akşam zaten 9-10 dedim mi gidiyorum tabi gün için de yoruluyorum işte sürekli ayaktayımÇok mu uyuyorsun canım günde kaç saat Allahım şu cuma hürmetine nolur hepimizi sağlıkla afiyetle evlatlarımıza kavuştur gönlümüzdeki muradı ver Rabbim
Doktorun 2 transfer olabilirsin diyor mu ki cnm senin durumun farklıymış. Risk ise risk almazdım ben şahsen ikisinin tutması senin için de risk ise bence sen daha önemlisin ☺ 2 sini tek tüple dondurup birini transfer eden diğerini tekrar donduran çok duydum buradaHanımlar size bir sorum olacak fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Ben doğuştan yarım rahimliyim yani normal rahimin yarısına sahibim bu şekilde tüp bebek tedavisi ile 2 düşüğüm oldu biri 6 haftalıktı düşük olmuştu, diğeri 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum, bu durumda sizce 2 embriyo transferi olsam riskli mi olur ikisi de tutunursa ilerde sıkıntı mı olur, ama tutunma şansı açısından da iyi diye 2 transfer mi olayım? 2 embriyomu tek tüpte dondurmuşlar tek transfer olsam diğerinin kalitesi düşer mi bu sorularla kafayı yiyeceğim bana fikir verir misiniz kızlar kafam allak bullak
Doktorum tek transferin uygun olduğunu söyledi, ben 2 embriyonun tek tüpte dondurulmasından diğerinin kalitesi düşer diye endişe ediyorum o yüzden 2 transfer mi olaym diye düşündüm, tabi riskli bi durum yarım rahim taşıyabilecek mi , tek embriyo olmak en iyisi ama diğerinin kalitesi düşmez inşallahDoktorun 2 transfer olabilirsin diyor mu ki cnm senin durumun farklıymış. Risk ise risk almazdım ben şahsen ikisinin tutması senin için de risk ise bence sen daha önemlisin ☺ 2 sini tek tüple dondurup birini transfer eden diğerini tekrar donduran çok duydum burada
embriyo açılıp doldurulunca kalite düşme ihtimali olabilir diye düşünüyorum keşke başta tek yapsalarmış dondurma işleminiDoktorum tek transferin uygun olduğunu söyledi, ben 2 embriyonun tek tüpte dondurulmasından diğerinin kalitesi düşer diye endişe ediyorum o yüzden 2 transfer mi olaym diye düşündüm, tabi riskli bi durum yarım rahim taşıyabilecek mi , tek embriyo olmak en iyisi ama diğerinin kalitesi düşmez inşallah
Evet ya doktor bile bile böyle yaptıembriyo açılıp doldurulunca kalite düşme ihtimali olabilir diye düşünüyorum keşke başta tek yapsalarmış dondurma işlemini
Bize sormuşlardı basıl donduralım diye biz karar vermiştik tüp başına ücret alınıyor çünkü.Evet ya doktor bile bile böyle yaptı
Gerçekten öyle canım inan ki olsa dert olmasa dert doğru söylüyorsunRabbim yardımcın olsun canım benim belirti olsa bi dert olmasa bi dert
Test günün ne zaman acaba ? Öksürmek hapşırmak tutunma riskini etkilemez demişti bana doktorum o yüzden korkma canımMerhaba arkadaşlar 14 ekim ee 2 adet 3..gün embriyosu transfer oldum eşim kan testi günü hariç test yapmamı istemiyor bense meraktan catliyorum ama bı o kadar da korkuyorum negatif aliriim diye. bugün 11. Günüm düne kadar halsizlik karın ağrısı göğüs ağrısı vs vardı. Dün gece den beri çok üşüyorum ayakalrim hiç ısınmıyor bazen sıtma gibi bişey oluyor isinamiyom. Genelde sicak basması oluyor diyorlar ama bende tam tersi acaba tutmamış ihtimaline ki işaret bu üşüme titreme. Bugün modum düştü biraz moralim bozuldu. Transfer den sonra devamlı öksürdum.hasta oldum bu öksürük iyi olmaz transfer sonrası diyrolardi. Etkili olmuşmudur.
Ptesi cnm benim. Bugün transfer 11. Günü 3.gun embriyosuTest günün ne zaman acaba ? Öksürmek hapşırmak tutunma riskini etkilemez demişti bana doktorum o yüzden korkma canım
Eşin haklı 1 günde bile beta hcg yükselişe geçiyor erken test yapma gününde ver hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallahPtesi cnm benim. Bugün transfer 11. Günü 3.gun embriyosu
İnşallah cnm haber veirrim sizleredeEşin haklı 1 günde bile beta hcg yükselişe geçiyor erken test yapma gününde ver hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah
Ben foledat marka kullanıyorumKızlar folik asit ne kullanıyorsunuz
Benim 2 embriyom kalmıştı o yüzden sorma gereği duyulmadı sanırım, doktorumda sana tek transfer yaparız diğerini tekrar dondururuz sorun olmaz demiştiBize sormuşlardı basıl donduralım diye biz karar vermiştik tüp başına ücret alınıyor çünkü.
Ben en başından beri pregnacare plus kullanıyorumKızlar folik asit ne kullanıyorsunuz
Ben foledat marka kullanıyorum
Bakayım bunlara bi teşekkür ederim doktoruma söyleyeceğim tüp bebek merkezi folbiol kullandırdı şimdiye kadar onu içmek istemiyorum artıkBen en başından beri pregnacare plus kullanıyorum