Hocam yaban mersini tüketin çok iyi geliyor yine de doktorunuza da danışın tabiTransfer aşamasında İdrar yolu enfeksiyonu olan var mı nasıl kurtulurum bu illetten bela oldu başıma ya
Bitkisel çaylar falan bence olmaz. Aded ola biliyorsunHocam yaban mersini tüketin çok iyi geliyor yine de doktorunuza da danışın tabi
Teşekkür ederim sağolunHocam yaban mersini tüketin çok iyi geliyor yine de doktorunuza da danışın tabi
Duyduk çok şükür Allah’ıma inşallah kucağımıza da alırız
Ben bugün 6+2 oldumA aysimapapatya siz kaç haftalık oldunuz
Kaç haftalıksın canım ben 6+2 oldumBenimde cumartesiydi dr um iptal etti haftaya alicam artikmeraktan catladim daha kalbini duymadik
Zayif ve aciz degilsin sadece uzgunsun eminim cok.uzgunsun bpyle olsun tabiki istemezdin ama laf anlamaz geri zekali insanlardanda nefret ediyorum baskici geri kafali ama hayatinda gercekleri ne diyeyim.cok gecmis olsun bebegini ve kendini kotu umarim skntisiz alirsin bebegini kucaginaŞu an beni anlayan tek kişi sensin. Yani benim ailemde olmak istemezdiniz eminim.
Çok baskıcı bir ailede yaşıyoruz.
Bu gün gittim ve yaptırdım Allah aff etsin günahımı. Bazen insanlar başkalarınin baskıları için hayatlarında doğru kararlar veremiyor.
İster çocuk konusunda. İster evlilik . Benmi zayıfım hep birileri ne der diye yaşadim. Evliliyimi bile aile baskısıyla kurdum. O nə der bu ne der diye yaşiyorum hayatımı. Ve bu durum çok kötü bir şey.
Çok zayıf ve acizim sanırım.
Yaaa çok tatlı maşallahDuyduk çok şükür Allah’ıma inşallah kucağımıza da alırızher muayene de içimde bir korku doktoru bekleyen aileler çok mutlu bi biz eşimle böyle ağlayacak gibi gidiyoruz
Ben çok üzüldüm inşallah kalan yavrunu hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın Rabbim sana. Ama senden bir ricam var . İçinde bulunduğun durumun zorluğunun farkındayım. Eşin nasıl bir insan bilemem. Ama önceki yazdıklarından da benim takıldığım bazı noktalar var buna değinmek isterim. Birincisi sen eşim sağolsun tüp bebekte bana destek oldu demişsin sanki lütuf gibi bak bu bebek ikinizin hani o sana iyilik etmiyor ikiniz için bir yola girdiniz ve sen bir sürü ilaç kullanarak daha çok fedakarlık yapıyorsun unutma kendini eksik kapatır gibi hissetme asla ama asla . İkincisi bizler bu zamanda eğer çocuk büyüteceksek bu sorumluluğu alacaksak daha cesur ve güçlü olmalıyız sen asla aciz değilsin. Duymadık kabul etmiyoruz bunu. Her sabah uyandığında her gece uyumadan ben çok güçlüyüm şükürler olsun diyeceksin ve buna da canı gönülden inanacaksın. Ben sana eşinle ters düş demiyorum yapma zaten. Ama kendini annen bile olsa bak annen bile çocuğun bile olsa asla ezdirme . Kaldı ki eş akraba falan falan yani. Saygısızlık etmeden de asileşmeden de kendini koruyabilirsin. Hayır demeyi öğren. Öğren ki çocuğun da öğrensin. Çünkü senden öğrenecek bitanemŞu an beni anlayan tek kişi sensin. Yani benim ailemde olmak istemezdiniz eminim.
Çok baskıcı bir ailede yaşıyoruz.
Bu gün gittim ve yaptırdım Allah aff etsin günahımı. Bazen insanlar başkalarınin baskıları için hayatlarında doğru kararlar veremiyor.
İster çocuk konusunda. İster evlilik . Benmi zayıfım hep birileri ne der diye yaşadim. Evliliyimi bile aile baskısıyla kurdum. O nə der bu ne der diye yaşiyorum hayatımı. Ve bu durum çok kötü bir şey.
Çok zayıf ve acizim sanırım.
Bizler tüp bebek annelerimiz bence sezeryan yaniKizlar nasip olurda o zamanlara gelirsek hamis anneler nasil bir dogum dusunuyorsunuz
Ayy kıyamam şu üç ayı atlatalım rahatlicaz inşallah sağlıkla alalım kucağımızaDuyduk çok şükür Allah’ıma inşallah kucağımıza da alırızher muayene de içimde bir korku doktoru bekleyen aileler çok mutlu bi biz eşimle böyle ağlayacak gibi gidiyoruz
Haftamı bilmiyorum dr kalp atısında bakarız dedi yaa ama benim de 6+ tahminim ogrencem insallah haftaya kaldi dr umKaç haftalıksın canım ben 6+2 oldum
Benim de sezaryen ilki bu da oyle olur ssvd gozum yemediKizlar nasip olurda o zamanlara gelirsek hamis anneler nasil bir dogum dusunuyorsunuz
Sezeryana biraz daha yakınım ben Sanki bilmiyorum his olarak sadece tabiki inşallah görürüz o günleri ve bebek nasıl geleceğine kendi karar verirKizlar nasip olurda o zamanlara gelirsek hamis anneler nasil bir dogum dusunuyorsunuz
Yok hic oyle deme ilk tup bebek donemimden normal doguran cok olduBizler tüp bebek annelerimiz bence sezeryan yani
Benim karından görünmüyor ya malesef rahmim ters miş falan birşeyler dedi doktor hep vajinal oldu 12. Haftaya kadar büyük ihtimal öyle olur dedi. 7+2 yizYaaa çok tatlı maşallahhepimize de nasip olur inşallah . Canım vajinal mı baktı kaç haftalıksın
İnşallah ya hep beraber burada doğum zamanlarımızı da konuşuruz belkiAyy kıyamam şu üç ayı atlatalım rahatlicaz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza
Eveeet once cinsiyet sonra alisveris sonra dogummİnşallah ya hep beraber burada doğum zamanlarımızı da konuşuruz belki