Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Arkadaşlar hepimiz çok sinirlendik üzüldük arkadaşımıza evet ama sert cümlelere bence gerek yok. Ondan daha çok kimse korkmaz kimse üzülmez şu anda. Bir de herkes kendi ortamını bilir yaşar. Bilemezsiniz nasıl bir zorda. Aile her zaman da dışarda kalmıyor maalesef. Ben de mesela herkes sormadın beni boğmasın diye gizli gittim transfere onlar da demek ki günah inancında. Elbette önemli olan kendi düşünceleri mutluluğu ama herkes tüm aileyi dışarda bırakacak güce de sahip olamayabiliyor . Empati kuralım kırmayalım arkadaşımızı . O çare duymak için yazmış

Arkadaşlar hepimiz çok sinirlendik üzüldük arkadaşımıza evet ama sert cümlelere bence gerek yok. Ondan daha çok kimse korkmaz kimse üzülmez şu anda. Bir de herkes kendi ortamını bilir yaşar. Bilemezsiniz nasıl bir zorda. Aile her zaman da dışarda kalmıyor maalesef. Ben de mesela herkes sormadın beni boğmasın diye gizli gittim transfere onlar da demek ki günah inancında. Elbette önemli olan kendi düşünceleri mutluluğu ama herkes tüm aileyi dışarda bırakacak güce de sahip olamayabiliyor . Empati kuralım kırmayalım arkadaşımızı . O çare duymak için yazmış
Haklısın cnm ama bu kadar uğraş verip de bide aldirmaktan bahsedince insan tuhaf oluyor. Yıllardır bebek sahibi olamayanlar ikileme düşüyor şahsen ben düştüm. Düşündüm ki Rabbim tamam uğraşan a veriyorsun da istemeyene neden veriyorsun dedim biran eminol. O kadar uğrqsan çok isteyen e ver önce dedim biran istemsizce cnm. Kadın haklı olabilir kendince zor durumda ama güçlü olmak zorunda ayağa kalkıp sesini yükseltmek zorunda. Şimdiden sesini çıkarmıyorsa bir ömür o çocuğun vebalini de aldırır insanlara. Yani demek istediğim sahip çıkamıyor ilerde hiç çıkamaz.
Canım kardeşim anne adayı ; lütfen ayağa kalk silkelen ve o çocuğun günahına girme eşini sustur doğur o bebeği belki de o bebek hayırlı olacak sana. Belki öteki de düşecek gidecek senden bilemezsin pişman olmamak için kendine gel güçlü ol. Anne ol.

İnşallah mücadele de edebilir benden bunu isterim zor bir durumda kendisi ve cehaletle savaşmak en zor ve o da bunu yaşıyor ne yazık ki. Ama yine söylüyorum Ya Allah bizim kullandığımız ilaçlar rahmi harekete geçiriyor bu sebeple tüp bebek olmadan da ikiz olabiliyor bu yönde ağızlarını ara belki mucize olur ikiz olur de inan belki de herşey kendiliğinden düzelecek

Ben çok uğraştım bebeğim için hala da ödüm kopuyor bişey olmasın diye. İnan az sancım oluyor içim titriyor. Elbette bu kadar uğraşta rabbim vermiş ikiz ne kadar güzel inşallah benim de ikiz olur

Kızlar ben vajinal muayeneden çok korkuyorum. Kiminiz sadece karın ultrasonu yapmışsınız kiminiz vajinal. Doktor da bişey olmaz diyor ama ben yine de korkuyorum

Kızlar ben vajinal muayeneden çok korkuyorum. Kiminiz sadece karın ultrasonu yapmışsınız kiminiz vajinal. Doktor da bişey olmaz diyor ama ben yine de korkuyorum
Ben birsey olcagini dusunmuyorum kuzu benm.doktorum vajinal muayene yapmiyor gerek yok dedi bir risk oldugundan vs demedi yapmak.istemiyorum dedi sorgulamadim bende sevmiyorum vajinal muayeneyi zaten isime geldi karindan muayene normalde 7.haftada yada 6 da vajinalde duyardik kalp atimini ama karindan oldugu icin 8i bekliycez

Vakijinal muayenenin hiçbir zararı yok 6 yıldır yüğ bebekle uğraşıyorum bir sürü doktor gezdim ilk zamanlar sorduğum korktuğum bir soruydu ama doktorlar zararı yok diyor cnm. Ben hala vajinal muayene oluyorum karından net görünmüyor benimki inşallah sen sorun yaşamazsın hiç yaptırmak zorunda kalmazsın

Canim hic korkma ben ilkinde de simdi de oldum muayene allah a emanet dr una guven etkili sonuc icin erken haftalarda vajinal daha net goruluo sonra bakmiyo zaten gerek kalmicak 🥰

Benimde cumartesiydi dr um iptal etti haftaya alicam artik 😅 meraktan catladim daha kalbini duymadik 😢

Şu an beni anlayan tek kişi sensin. Yani benim ailemde olmak istemezdiniz eminim.
Çok baskıcı bir ailede yaşıyoruz.
Bu gün gittim ve yaptırdım Allah aff etsin günahımı. Bazen insanlar başkalarınin baskıları için hayatlarında doğru kararlar veremiyor.
İster çocuk konusunda. İster evlilik . Benmi zayıfım hep birileri ne der diye yaşadim. Evliliyimi bile aile baskısıyla kurdum. O nə der bu ne der diye yaşiyorum hayatımı. Ve bu durum çok kötü bir şey.
Çok zayıf ve acizim sanırım.

Şu an beni anlayan tek kişi sensin. Yani benim ailemde olmak istemezdiniz eminim.
Çok baskıcı bir ailede yaşıyoruz.
Bu gün gittim ve yaptırdım Allah aff etsin günahımı. Bazen insanlar başkalarınin baskıları için hayatlarında doğru kararlar veremiyor.
İster çocuk konusunda. İster evlilik . Benmi zayıfım hep birileri ne der diye yaşadim. Evliliyimi bile aile baskısıyla kurdum. O nə der bu ne der diye yaşiyorum hayatımı. Ve bu durum çok kötü bir şey.
Çok zayıf ve acizim sanırım.
Ah kiyamam sana ben 😔 allah saglikla kalan evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🤲 tabi ki cok zordur yasamayan anlayamaz tek duam guclu durman bundan sonraki surecte insallah daha guzel olsun hayatiniz..

Çok sağol amin. inşallah Bu bebeğimi sağ salim kucağıma alırım. 😔
Yaşadıklarınız gerçekten zor bi durum Allah size sabır ve kolaylık versin inşallah 🤲 Allah kalan evladınızı bağışlasın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲

Transfer aşamasında İdrar yolu enfeksiyonu olan var mı nasıl kurtulurum bu illetten bela oldu başıma ya 🥺😔😞

X