Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Eveeet once cinsiyet sonra alisveris sonra dogumm 🤗 en guzeli dogduktan sonra aslinda emio uyumuo aglio yok sutum gelmio yok kv karisti annem laf etti bu cocuk ac mama vermek istiolar gibi gibii 😅
Ha haaah inşallah . Ben kitap araştırmasına başladım da içime sinen bişey bulamadım henüz bulursam paylaşırım

Ha haaah inşallah . Ben kitap araştırmasına başladım da içime sinen bişey bulamadım henüz bulursam paylaşırım
Hahaa 😅 simdi nacizane tecrubemle dicem ki istediginiz kadar okuyun gercekten faydali bilgi cok kiymetli cok seyler ogrendim izledim ama valla bir doguyor pir doguyor insan bildigini unutuyor kitaptaki gibi gitmiyor icgudusel gidiyo bazen biseylerde 🌸 en iyisi yeni dogan bakimi emzirme hakkinda bilgi edinmek ilk etap icin 👍

Bende sezeryan istiyorum hem.hepatit b tasiyicisiyim vajinal doguma pek sicak bakmiyor doktorlar benimde isime geliyor 🫣 cunku vajinamda dikis istemiyorum karnimdakine okeyim ama vajinamdakina malesef cok uzagim ama.tabi hic belli olmaz erken gelir vs benim teyzem asansorde dogumunu tamamladi benimde oyle olur belki bilemem nasip karar bana kalir ise tercihim sezeryan 🐥

Zayif ve aciz degilsin sadece uzgunsun eminim cok.uzgunsun bpyle olsun tabiki istemezdin ama laf anlamaz geri zekali insanlardanda nefret ediyorum baskici geri kafali ama hayatinda gercekleri ne diyeyim.cok gecmis olsun bebegini ve kendini kotu umarim skntisiz alirsin bebegini kucagina
Amin canim Allah im inşallah bu bebeğimi benden almaz. Ara ara lekelenme oluyor doktor dedi korkma işlem yapıldığı içindir

Ben çok üzüldüm inşallah kalan yavrunu hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın Rabbim sana. Ama senden bir ricam var . İçinde bulunduğun durumun zorluğunun farkındayım. Eşin nasıl bir insan bilemem. Ama önceki yazdıklarından da benim takıldığım bazı noktalar var buna değinmek isterim. Birincisi sen eşim sağolsun tüp bebekte bana destek oldu demişsin sanki lütuf gibi bak bu bebek ikinizin hani o sana iyilik etmiyor ikiniz için bir yola girdiniz ve sen bir sürü ilaç kullanarak daha çok fedakarlık yapıyorsun unutma kendini eksik kapatır gibi hissetme asla ama asla . İkincisi bizler bu zamanda eğer çocuk büyüteceksek bu sorumluluğu alacaksak daha cesur ve güçlü olmalıyız sen asla aciz değilsin. Duymadık kabul etmiyoruz bunu. Her sabah uyandığında her gece uyumadan ben çok güçlüyüm şükürler olsun diyeceksin ve buna da canı gönülden inanacaksın. Ben sana eşinle ters düş demiyorum yapma zaten. Ama kendini annen bile olsa bak annen bile çocuğun bile olsa asla ezdirme . Kaldı ki eş akraba falan falan yani. Saygısızlık etmeden de asileşmeden de kendini koruyabilirsin. Hayır demeyi öğren. Öğren ki çocuğun da öğrensin. Çünkü senden öğrenecek bitanem
Sözlerin ne kadar güzel. İnşallah artık bende kendi hayatimi yaşamak istiyorum sürekli birileri karışıyor. Evladımı tabiki kendim gibi olmasını istemem guçlu olmasını isterim.

Yok hic oyle deme ilk tup bebek donemimden normal doguran cok oldu 🌸 hamile kaldiktan sonra artik biz normal hamileyiz hassas dusunmeyin nolur hersey olmasi gerektigi gibi bu surecte de 🤗
Ben normal doğumdan korkuyorum. Tüp bebek olduğu için İnşaallah bende kısmet olursa sezeryan olmak istiyorum.
Bebegim normal yolla bile olsaydı yine sezeryen ile doğururdum . Doğum korkutucu geliyor bana.

Ben normal doğumdan korkuyorum. Tüp bebek olduğu için İnşaallah bende kısmet olursa sezeryan olmak istiyorum.
Bebegim normal yolla bile olsaydı yine sezeryen ile doğururdum . Doğum korkutucu geliyor bana.
Sözlerin ne kadar güzel. İnşallah artık bende kendi hayatimi yaşamak istiyorum sürekli birileri karışıyor. Evladımı tabiki kendim gibi olmasını istemem guçlu olmasını isterim.
İnşsllah canım 🙏

Transfer aşamasında İdrar yolu enfeksiyonu olan var mı nasıl kurtulurum bu illetten bela oldu başıma ya 🥺😔😞
Ay enfeksiyon muydu bilmiyorum ama ben pişik oldum resmen transferden 1-2 gün önce inanılmaz zordu benim için en son dayanamayıp doktordan krem istedim travuzal mıydı neydi öyle bir krem verdi 1 hafta can çekiştim ama resmen

Bende 30 eylülde transfer oldum bugün 6+2 olduk teyzeleri pazartesi kalp atışını duymaya gidicez nasipse 😍😍 ben ikiz tutsun çok istedim eşimde çok istedi ama ilk transferde 2 embriyomuz kimyasal gebelikle sonlanmıştı bu sefer tek yapıldı Allah tek nasip etti demekki ☺️ herhangi bir sıkıntı olmazsa bebişim de buna uyarsa vajinal doğum taraftarıyım ben 😂❤️ eşimde doğuma çok girmek istiyor benden meraklı 😂 bakalım ne olacak kısmetimizde neler var ama aşırı kız hissediyorum 😂

Belirtileriniz ne durumda arkadaşlar🫠
Mide bulantılarım başladı benim özellikle sabaha karşı uykumdan uyanıyorum doğru dürüst hiç bir şey yiyememeye başladım besinsiz kalmasından korkuyorum karnım hep aç gibi ama midem hiç bir şey almıyor 😩 bel ağrılarım yavaş yavaş azaldı Kasık ağrıları nadir de olsa var ama kokulara karşı hamilelikten önce de hassastım şuan daha hassasım tazı gibi resmen herşeyin kokusu burnuma geliyor

Mide bulantılarım başladı benim özellikle sabaha karşı uykumdan uyanıyorum doğru dürüst hiç bir şey yiyememeye başladım besinsiz kalmasından korkuyorum karnım hep aç gibi ama midem hiç bir şey almıyor 😩 bel ağrılarım yavaş yavaş azaldı Kasık ağrıları nadir de olsa var ama kokulara karşı hamilelikten önce de hassastım şuan daha hassasım tazı gibi resmen herşeyin kokusu burnuma geliyor
Rabbim yardımcın olsun canım benim belirti olsa bi dert olmasa bi dert 🥶😭

X