- Konu Sahibi Bulutumsu7
- #1.061
Hayırlısı olsun canımAy inşallah canım ama bir mi iki bilmiyorum.
Çift transferdi benim, bakalım. Hayırlısı inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canımAy inşallah canım ama bir mi iki bilmiyorum.
Çift transferdi benim, bakalım. Hayırlısı inşallah.
Süperrr hayırlı olsun canımKizlar verdim kan, sonucum da şimdi çıktı 2 gün önce 78di şimdi 180 olmuş
Çok güzel artmış canım. Hayırlı olsun.Kizlar verdim kan, sonucum da şimdi çıktı 2 gün önce 78di şimdi 180 olmuş
Sağol canımSüperrr hayırlı olsun canım
Sağol canımÇok güzel artmış canım. Hayırlı olsun.
Şükürler olsunnnKizlar verdim kan, sonucum da şimdi çıktı 2 gün önce 78di şimdi 180 olmuş
Cok şükür canımŞükürler olsunnn
Sizden pozitif duyunca kendim kadar seviniyorum gerçekten rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsinCok şükür canım
Amin canim insallah hepinizinkini gercekten ben de oyle pozitif haberler duyunca hem seviniyo insan hem umut doluyoSizden pozitif duyunca kendim kadar seviniyorum gerçekten rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin
Canım benimmmmmm, beklerken uyuyakalmışım.Kizlar verdim kan, sonucum da şimdi çıktı 2 gün önce 78di şimdi 180 olmuş
Çook sağol canimm yaa insallah senin de güzel haberlerini bekliyoruzCanım benimmmmmm, beklerken uyuyakalmışım.
Nasıl sevindim anlatamam.
Maşallah maşallah.
Ay inşallah güzel haberlerle gelebilirim.Çook sağol canimm yaa insallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz
AminSizden pozitif duyunca kendim kadar seviniyorum gerçekten rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin
Bebek haberin ile gel inşallahAy inşallah güzel haberlerle gelebilirim.
Cumartesi kan vericem, çoooooook dua edin bana da.
İnşallah canım, inşallah.Bebek haberin ile gel inşallah
Dualarımız seninleAy inşallah güzel haberlerle gelebilirim.
Cumartesi kan vericem, çoooooook dua edin bana da.
Allah razı olsun canım benimDualarımız seninle
Nezaman çıkıcak sonuçAllah razı olsun canım benim
Hangi sonuç?Nezaman çıkıcak sonuç