- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
- Konu Sahibi Bulutumsu7
- #1.041
Vallahi keşke ikiz desemYaniii ikiz mi dion kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi keşke ikiz desemYaniii ikiz mi dion kız
Yok canım sendeVallahi keşke ikiz desem
Tek yumurtadan kaçtane çıkar senceYok canım sende
Şaka kuzum aman sağlıklı olsundaYok canım sende
İnşallah canım Rabbim tüm isteynlere nasip etsin inşallah ama hala aklım ikiz gebelikteŞaka kuzum aman sağlıklı olsunda
Ben benden bile şüphelenmişken senin şüphelenmem pek yerinde olurİnşallah canım Rabbim tüm isteynlere nasip etsin inşallah ama hala aklım ikiz gebelikte
Ben benden bile şüphelenmişken senin şüphelenmem pek yerinde olur
Yaa süper haber canim tebrik ederimKızlaaaar sonucum tam 5 katı artmış ve 98 olmuş acaba 2 embriyoda tutundumu dersiniz
Teşekkür ederim canımYaa süper haber canim tebrik ederim
İnşallah ikisi kuzu seninledir canımTeşekkür ederim canım
İnşallah ikisi kuzu seninledir canım
Çok teşekkür ederiz canım. Seninde güzel çıkıcak sonucun hiç şüphem yok Eylül uğurlu geldi oğlumda eylül ayı doğumlu zaten severdim şimdi daha bi sevdim muhtemelen 2022 haziran anneleri topiği kurarızAdrianaJely B Baharekinci Denizatidenizyildizi D Dygrdvn tebrik ederim kızlar, inşallah böyle katlanarak artsın değerleriniz.
AdrianaJely canım benim, yarınki kan sonucunu heyecanla bekliyorum.
Benim de 27 Eylül’dü transferim. Bugün 9.gün.
6. ve 8. günler idrar testi yaptım ve ikisinde de çift çizgiyi gördüm çok şükür.
Cumartesi günü kan vericem, inşallah ben de sizler gibi güzel haberler verebilirim.
İnşallah canım aramıza bir kuzucuk daha katılsınAdrianaJely B Baharekinci Denizatidenizyildizi D Dygrdvn tebrik ederim kızlar, inşallah böyle katlanarak artsın değerleriniz.
AdrianaJely canım benim, yarınki kan sonucunu heyecanla bekliyorum.
Benim de 27 Eylül’dü transferim. Bugün 9.gün.
6. ve 8. günler idrar testi yaptım ve ikisinde de çift çizgiyi gördüm çok şükür.
Cumartesi günü kan vericem, inşallah ben de sizler gibi güzel haberler verebilirim.
İnşallah yaaa ne güzel bir.duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederiz canım. Seninde güzel çıkıcak sonucun hiç şüphem yok Eylül uğurlu geldi oğlumda eylül ayı doğumlu zaten severdim şimdi daha bi sevdim muhtemelen 2022 haziran anneleri topiği kurarız
İnşallah canım, cumartesi yi iple çekiyorum.Çok teşekkür ederiz canım. Seninde güzel çıkıcak sonucun hiç şüphem yok Eylül uğurlu geldi oğlumda eylül ayı doğumlu zaten severdim şimdi daha bi sevdim muhtemelen 2022 haziran anneleri topiği kurarız
Ay inşallah canım ama bir mi iki bilmiyorum.İnşallah canım aramıza bir kuzucuk daha katılsın
Ayy canım benim inşallah inşallahİnşallah canım, cumartesi yi iple çekiyorum.
Allah analı babalı büyütsün oğlunu, bi kız kardeş nasip etsin inşallah.