- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
- Konu Sahibi Bulutumsu7
- #1.081
Kizlar yeni gelişme yok mu kimsede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tahlil verdim son kezKizlar yeni gelişme yok mu kimsede
Diğerinde 5 katına çıkmıştı, bakalım bunda ne kadar artış olacak?Ben tahlil verdim son kez
Bakalımm bende çok meraklıyım evet canım çift embriyoDiğerinde 5 katına çıkmıştı, bakalım bunda ne kadar artış olacak?
Ay çok heyecanlı, senin de çift embriyoydu dii mi?
Hadi bakalim hayırlı sonuclarini bekliyoruzBen tahlil verdim son kez
Valla iki kanımı verdim ultrason günümü bekliorum cnmKizlar yeni gelişme yok mu kimsede
Ben yarın başlicam kan vermeye.Valla iki kanımı verdim ultrason günümü bekliorum cnm
Ben bi 300 - 350lerde bekliyorum oğlumda 9. Gün böyle çıkmıştıHadi bakalim hayırlı sonuclarini bekliyoruz
Ilk gun 21 iki gun sonra 95 di dimi simdi kac cikicak bakalim
Sen tecrübelisin canım, daha kaç kere kan vermek lazım?Ben bi 300 - 350lerde bekliyorum oğlumda 9. Gün böyle çıkmıştı
Kacinci gun gidiliyor canim ultrasona?Valla iki kanımı verdim ultrason günümü bekliorum cnm
Hadi bakalim seninki 3er 5er kat artiyo valla heralde ikiz tuttuBen bi 300 - 350lerde bekliyorum oğlumda 9. Gün böyle çıkmıştı
Süper canım ilk kez mi verdin?Kızlar benim değerimse 8. Gün 58.91 e yükselmiş
Kızlar benim değerimse 8. Gün 58.91 e yükselmiş
Hahahah bakalım 3 gibi çıkar sanırım sonuçHadi bakalim seninki 3er 5er kat artiyo valla heralde ikiz tuttu
Çok şükür canımKızlar benim değerimse 8. Gün 58.91 e yükselmiş
Yok canım 2 defa vermek yeterli eğer güzel artıyosa. Ben çok erken 5. Gün yaptığım için 3. Kez verdim.Sen tecrübelisin canım, daha kaç kere kan vermek lazım?
Keseyi görene kadar mı?
Super canim gayet güzel gidiyor doktora ne zaman randevu almayi düşünüyorsun9. Gün 256 çıktı kızlar
9. Gün 256 çıktı kızlar