-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Rabbim saglıklıca tutunmasını pozitif haberler almayı nasip etsin canım bende transfer yaptım benkliom 6.günümKizlar neden kaç gündür kimse yazmıyor? Bugün 3te transferim var dua edin
Ruh üfle Allah'ımKizlar neden kaç gündür kimse yazmıyor? Bugün 3te transferim var dua edin
Amin inşallah cümlemize kucagimiza almayi nasip etsin. çok şükür transfer bitti uzaniyorum şimdi kolay geçtiRabbim saglıklıca tutunmasını pozitif haberler almayı nasip etsin canım bende transfer yaptım benkliom 6.günüm
Amin teşekkür ederim. Sizin de insallah rabbim kucaginiza almayi nasip etsinRuh üfle Allah'ımcan olsun.
Bende kese için zaman geçmesini bekliyorum hafta sonu inşallah.
Allah yardımcınız olsun. Inşallah güzel haberlerinizi duyarızKizlar neden kaç gündür kimse yazmıyor? Bugün 3te transferim var dua edin
Benim de bugündü transferim canım.Kizlar neden kaç gündür kimse yazmıyor? Bugün 3te transferim var dua edin
Aminn çok sağolun hepimizin inşallahAllah yardımcınız olsun. Inşallah güzel haberlerinizi duyarız
Yaa süper insallah pozitif sonuç alırızBenim de bugündü transferim canım.
Hatta beni de saat 3’te çağırdılar merkeze ama 4’ü buldu işlem.
2 adet embriyo transfer edildi.
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah.
İnşallah, hayırlısıyla ikimiz de pozitif sonuç alırız.Yaa süper insallah pozitif sonuç alırızhangi merkez senin
Olumlu sonuç alırsın inşallah canımAmin inşallah cümlemize kucagimiza almayi nasip etsin. çok şükür transfer bitti uzaniyorum şimdi kolay geçti
Benim de daha önce 2 kaybım var o yüzden 4. Denemede istediler bu işlemi 3 embriyo vardı yolladık hepsini maalesef 2 si sağlıksız 1i de %50 bozuk geldi. Onu da transfer olup kaybetmek istemedim. Farklı hastanede yeniden tedaviye başladık transfer oldum bakalım hayırlısı. Dediğiniz gibi gerçekten çok ciddi paralar ve sonucu ne olacağı belli değil. Ben Memorial de yaptırmıştım o işlemi genelde zaten öyle yönlerdşriyor o hastane. Hakkınızda hayırlısı
Benim de daha önce 2 kaybım var o yüzden 4. Denemede istediler bu işlemi 3 embriyo vardı yolladık hepsini maalesef 2 si sağlıksız 1i de %50 bozuk geldi. Onu da transfer olup kaybetmek istemedim. Farklı hastanede yeniden tedaviye başladık transfer oldum bakalım hayırlısı. Dediğiniz gibi gerçekten çok ciddi paralar ve sonucu ne olacağı belli değil. Ben Memorial de yaptırmıştım o işlemi genelde zaten öyle yönlerdşriyor o hastane. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bu kadar olur benim de orasi doktorum ebru ozturkİnşallah, hayırlısıyla ikimiz de pozitif sonuç alırız.
Altunizade Bahçeci benim, senin neresiydi?
Allah razi olsun hepimiz alalim insallahOlumlu sonuç alırsın inşallah canım
Benim de.Bu kadar olur benim de orasi doktorum ebru ozturksenin kim
Çok iyi tesadüfBenim de.
Amin kuzumAllah razi olsun hepimiz alalim insallah
Allah razı olsun canım benim. Dondurulmuş olacak inşallah .Hayırlı olsun bol yumoşların olsuntaze mi donmuş mu olacak birşey dedimi drun
daha iyi rahmin dinlensin ilaçlardan arınırsn inşallah yavrucuğunu kucağına alırsınAllah razı olsun canım benim. Dondurulmuş olacak inşallah .
Amin Allah razı olsun canım benimdaha iyi rahmin dinlensin ilaçlardan arınırsn inşallah yavrucuğunu kucağına alırsın