EYLÜL 2021 Tüp Bebek Serüveni

Inşallah sağlıkla buyuyorlardir . Yeterki kaliteli olsunlar . Sizin adınıza çok sevindim .ınsallah herkese sağlıklı bebekler versin rabbim . Çok teşekkür ederim

Ilaclari birakmadan evvel baska bir doktora danismak dogru bir karar olabilirdi cnaim ama yapcak bisey yok sen de heycan Panik korku hepsi karisti, sakin ol, bu yeni konustugun doktor ilaclara devam et dediyse devam et ya da bir Danis sor napayim diye

Ilaclari birakmadan evvel baska bir doktora danismak dogru bir karar olabilirmi cnaim ama yapcak bisey yok sen de heycan Panik korku hepsi karisi, sakin ol, bu yeni konustugun doktor ilaclara devam et dediyse devam et ya da bir Danis sor napayim diye
Kendi doktorumdan memnun değilim oyuzden başka doktora danıştım. Hem 21 gün olmuş transfer olalı nerde olduğuna bakabilirdi tupdeyse düşsün bekleyelim diyebilirdi. Yada rahimdeyse gelişimini izleyelim diyebilirdi. İkilemde bıraktı beni

Ben 29 yaşındayım 23 yumurta oluştu. 17 tanesi kaliteliymiş. 14 ü döllendi. 10 tanesi de ebmriyo oldu. 8 tane ise ilaçlarla fazlalaşır diye düşünüyorum. Hayırlısıyla kalitelidir sıkmayın canınızı sakın

Ben dünden beri bunu anlatmaya çalışıyorum.Yavas ilerler sonradan kapatabilir arayı,kapatmayacak dahi olsa beta ya göre kimyal denebilir ama dış gebelik demek bana saçma geliyor.onu söylemek için muayene şart

Ooo maşallah size . Ben de yaşımdan dolayı biraz endişeliyim. Çok teşekkür ederim . Insallah dediginiz gibi kalitelidir. Hepimiz hayırlı haberlerimizi yazarız.

Ben dünden beri bunu anlatmaya çalışıyorum.Yavas ilerler sonradan kapatabilir arayı,kapatmayacak dahi olsa beta ya göre kimyal denebilir ama dış gebelik demek bana saçma geliyor.onu söylemek için muayene şart
Valla canım ne biliyim şaşırdım ne yapacağımı kendi doktorum sadece beta değerine göre bırak dedi bıraktım bakalım ne olacak

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek yaptırdım 29 yaşındayım tüp tıkanıklıgı sebebinden tüp bebege karar verdim 25 haziran da yumurtalarım toplandı 5.gün 4 tane embiriyom oluştu ve bugün transferim yapıldı. 12 gün sonra test var.Rabbim tüm bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın içinde de benim inşallah.

Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…