- Konu Sahibi Bulutumsu7
Kızlar şu anda bu grupda kaç tane transfer olup gün bekleyen var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmuş 5. Gün bir adet konuldu 7. Gün test yapacağımOnu tam bilmiyorum ama doktorun verdiği tarih vardır şu günde test yapın diye benim 11 Eylül bu arada embriyolarınız taze transfer mi dondurulmuş mu
Teşekkür ederim. “OL” diyen Rabbimin bir bildiği vardır elbet diyerek inanılmaz derecede sakinim. Negatif sonuçlanırsa acayip ağlarım diye düşünmüştüm ama hiç ağlamadım. Hatta eşim bile şoktaAh cnm benim.negüzel bir teslimiyet.rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin
Hangi güne geliyor 7. Gün merakla bekliyor olacağız bundan bizimlede paylaşırsın inş kanda mı bakacaksınDondurulmuş 5. Gün bir adet konuldu 7. Gün test yapacağım
Kızlar şu anda bu grupda kaç tane transfer olup gün bekleyen var
BakacağımHangi güne geliyor 7. Gün merakla bekliyor olacağız bundan bizimlede paylaşırsın inş kanda mı bakacaksın
Selam es geçmedim 2 eylülde aldım yavrucuklarımıİnşallah hala benimledirler..Eylül'ü es mi geçiyorsunuz kızlar? Kimsenin tedavisi yok mu? Bir ben miyim?
2 eylül transfer bekliyorum meraklaKızlar şu anda bu grupda kaç tane transfer olup gün bekleyen var
İnş seninledir taze mi dondurulmuş embriyo mu2 eylül transfer bekliyorum merakla
Merhaba bn de antalyadayım aynı dertten müzderabim hangi hastane hangi doktor acaba Aralık gibi bn de tüp bebeğe geçmeyi planlıyorum 2 sene olcak nerdeyse aralıkta hiç gebelik elde edemedimBen varım
35 yaşındayım. Antalya’da oturuyorum. 5 sene evliyim 5 sene istiyoruz sebepsiz infertilite var.Benim ilk deneme inş ve son )))
25 Haziran da OPU oldum şuan 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.
Normalde ağustosta ikinci adetle transfer hazırlama yapacağız ama iptal oldu(((dün doktor söyledi(((yani rahim iyice temizlememiş ve transfer yapsam tutmaz diyor. Ve embriyo kaybetmek istemiyorum dedi bu yüzden eylüle ertelendik
Dondurulmuş teyzesiİnş seninledir taze mi dondurulmuş embriyo mu
Benim 4.denemem diğer 3.de okadar serindim ki nasip dedim zamanı değilmiş dedim.dedimde dedim.meğer içime bükmüşümtransfer için ameliyathaneye aldılar başladı ağlama. Asla durduramıyorum kendimi. İçimden sürekli sakin ol diorum ama nafile. Düşün doktor hemşireler şaşkıntransferi yapıyo doktor benim hıçkırmaktan göbüşüm hopluyor odaya gittim ni yarım saatte orda devam. Şimdi rahatladım.olmayacaksa sebep çok. Olacaksa dediğin gibi önünde hiçbir engel duramaz.3.günüm bugün rabbim hayırla tamamlamayı nasip etsin tüm arkadaşlarıma.Teşekkür ederim. “OL” diyen Rabbimin bir bildiği vardır elbet diyerek inanılmaz derecede sakinim. Negatif sonuçlanırsa acayip ağlarım diye düşünmüştüm ama hiç ağlamadım. Hatta eşim bile şokta
Sayılmıyor canım dün 12 gün sonra test dedi 16 Eylüle test tarihi verdi. Tabi kim bekler o kadarTransfer günü sayılıyor mı test için
İnşallah canım hayırlı olsun tedavin. Tutunsunlar annelerine sağlıklaaSelam es geçmedim 2 eylülde aldım yavrucuklarımıİnşallah hala benimledirler..
İnşallah rabbim tez zamanda kucağınıza doldursun illaki hepimizin bu vakti saati var ve sabredenlerden eylesin hepimiziBenim 4.denemem diğer 3.de okadar serindim ki nasip dedim zamanı değilmiş dedim.dedimde dedim.meğer içime bükmüşümtransfer için ameliyathaneye aldılar başladı ağlama. Asla durduramıyorum kendimi. İçimden sürekli sakin ol diorum ama nafile. Düşün doktor hemşireler şaşkıntransferi yapıyo doktor benim hıçkırmaktan göbüşüm hopluyor odaya gittim ni yarım saatte orda devam. Şimdi rahatladım.olmayacaksa sebep çok. Olacaksa dediğin gibi önünde hiçbir engel duramaz.3.günüm bugün rabbim hayırla tamamlamayı nasip etsin tüm arkadaşlarıma.
Yapmadın mı idrar testiSayılmıyor canım dün 12 gün sonra test dedi 16 Eylüle test tarihi verdi. Tabi kim bekler o kadar
İnşallah canım hayırlı olsun tedavin. Tutunsunlar annelerine sağlıklaa
İnşallah bu sefer olur,kendim gibi başarısız sonuç elde edenleri gördükçe onlar için daha çok dua ediyorum.Umarım bizim de Birgün yüzümüz güler.Bana da Eylül ayında transfer yapılacak, 5. Denemem.Bakalım bu sefer olacak mı?Çok üzülüyorum ve elden birşey gelmiyor.Selamlar Canım
Ben geçen ay tüp bebek tedavisi görmüş tüm negatif sonrası ilk adetim de bugun bitiyor kusmetse eylülde 7.ve son tedavimizi yaotircaz çok korkuyorum yine olmazsa malesef artık nasip kısmet deyip bırakacaz maddi manevi çok yıprandık çok benim 4.denemde pozitifim oldu 12.haftada malesef kaybettik bu defa pgtli yaptircaz çünkü doktorlar pgt şart diyorlar malesef kaybettiğim bebegimde genetik sıkıntılıydieylülün ortası adetim gelir ve inşallah başlarız bakalım nasip kısmet rabbim bu yolda uğraş veren kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah herkes dualrimda
Hayırlısı canım gerçekten. Allah inşallah gönlüne göre versinBenim 4.denemem diğer 3.de okadar serindim ki nasip dedim zamanı değilmiş dedim.dedimde dedim.meğer içime bükmüşümtransfer için ameliyathaneye aldılar başladı ağlama. Asla durduramıyorum kendimi. İçimden sürekli sakin ol diorum ama nafile. Düşün doktor hemşireler şaşkıntransferi yapıyo doktor benim hıçkırmaktan göbüşüm hopluyor odaya gittim ni yarım saatte orda devam. Şimdi rahatladım.olmayacaksa sebep çok. Olacaksa dediğin gibi önünde hiçbir engel duramaz.3.günüm bugün rabbim hayırla tamamlamayı nasip etsin tüm arkadaşlarıma.