- Konu Sahibi Bulutumsu7
Çatlatma iğnesi falan olmadiysan hayirli sonuç gibi.Yarin tekrar yap koyulaşma olacak mı bakalım .Tek embriyo mu çok erken çünkü deBen görüyorum sanki bir karartı.kacinci günün kaçıncı gün embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesi falan olmadiysan hayirli sonuç gibi.Yarin tekrar yap koyulaşma olacak mı bakalım .Tek embriyo mu çok erken çünkü deBen görüyorum sanki bir karartı.kacinci günün kaçıncı gün embriyosu
İğnenin 13. Günü. 2 embriyo. Teşekkür ederim . Hayırlısı umarım vardırÇatlatma iğnesi falan olmadiysan hayirli sonuç gibi.Yarin tekrar yap koyulaşma olacak mı bakalım .Tek embriyo mu çok erken çünkü de
Çoooook teşekkür ederim inşallah hayırlı haberlerini alırızBen raporlu yapıyorum parça parça ödüyorsanız. Benim ilaçları 700tl tuttu ama herkese farklı yazdırıyorlar tabiki. Sonra yumurta toplama günü 1800tl ödedik . Sonra 5 gün sonra geldim embriyo dondurduk 180tl ödedim. Şuan bu kadar . Şimdi transfer bekliyorum o gün 3400tl ödecegız . Tabiki kalabalık sırada çok bekliyorsun çünkü herkese kan veriyor ve ultrason yapıyorlar . Ama tüm personal çok ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım
O zaman iğne etkisi geçmiştir.Bebis etkisi başlamıştır iki tane olunca ikisi de tutunca erken çıkar.İkizler geliyor sanki Diğer testinizi merakla.bekliyorumİğnenin 13. Günü. 2 embriyo. Teşekkür ederim . Hayırlısı umarım vardır
Ayyyyy insallahhhh .:))))))))))) akşam a kan mı versem acaba . Heyecanlandım şimdiO zaman iğne etkisi geçmiştir.Bebis etkisi başlamıştır iki tane olunca ikisi de tutunca erken çıkar.İkizler geliyor sanki Diğer testinizi merakla.bekliyorum
Bence verme çok yeni çünkü düşük çıkar bu sefer de yükselecek mi diye stres yaparsın.Biraz sabret istersen günlük test yap koyulasmayi takip et ama kan için en azından 8 gün olsun.Transfer günü hariç tabi sayılmıyor o günAyyyyy insallahhhh .:))))))))))) akşam a kan mı versem acaba . Heyecanlandım şimdi
Peki teşekkür ederim. Perşembe yaptırırım o haldeBence verme çok yeni çünkü düşük çıkar bu sefer de yükselecek mi diye stres yaparsın.Biraz sabret istersen günlük test yap koyulasmayi takip et ama kan için en azından 8 gün olsun.Transfer günü hariç tabi sayılmıyor o gün
Çok sıcak duş alma, eğilme, aniden kalkıp oturma, ağır kaldırma, kahve içme, kabız olma, olursan bile sakın tuvalette ıkınmakızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz
Yaa bebiş görünmeye başlamış. İnşallah kanda da kesinleşsin kat kat artsın kalp atışı falan derken sağlıkla gelsin minnoşEki Görüntüle 2911544 var mı hayalet cizgi ?
Insallahhhh çok teşekkür ediyorum:)Yaa bebiş görünmeye başlamış. İnşallah kanda da kesinleşsin kat kat artsın kalp atışı falan derken sağlıkla gelsin minnoş
Merhaba sizi transferden sonra biraz yatırdılar mı?Bana transferden hemen sonra çıkabilirsiniz dedilerKızlar transferim oldu. Eve geçiyorum.
Test günüm 16 Eylül
Hayır canım işlemden sonra sedyeyle odaya aldılar bi yarım saat falan yattım sonra lavaboya kalkabileceğimi, lavobadan sonra çıkabileceğimi söylediler ama kaldım ben uzandım 2 saat daha.Merhaba sizi transferden sonra biraz yatırdılar mı?Bana transferden hemen sonra çıkabilirsiniz dediler
Ben yurt dışındayım birlikte girdiğimiz kişi hemen çıkmış şaşırdım bende başka bir işi vardı herhalde diye.Normal muayene gibi üstümü odada çıkarttım sonra kalkabilirsin bitti dediler Türkiye ‘de idrar da çok fazla sıkışık olmak gerekiyordu filan burada tutsanız iyi olur ama sıkmayın kendinizi dedilerHayır canım işlemden sonra sedyeyle odaya aldılar bi yarım saat falan yattım sonra lavaboya kalkabileceğimi, lavobadan sonra çıkabileceğimi söylediler ama kaldım ben uzandım 2 saat daha.
Farklı prosedürler demekkiBen yurt dışındayım birlikte girdiğimiz kişi hemen çıkmış şaşırdım bende başka bir işi vardı herhalde diye.Normal muayene gibi üstümü odada çıkarttım sonra kalkabilirsin bitti dediler Türkiye ‘de idrar da çok fazla sıkışık olmak gerekiyordu filan burada tutsanız iyi olur ama sıkmayın kendinizi dediler
Hiç sorma yaa aynen ben de bekle bekle bitmiyor günler .Ne yapacağımı şaşırdım
Hiç sorma yaa aynen ben de bekle bekle bitmiyor günler .Ne yapacağımı şaşırdım
Sen bide bana sor daha 2.gün yani transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum sayılsa 3. Gün
Yapsan da sonuç belli zaten çok erken çünkü.Bugünlerde test yapmanın saçma olduğunu biliyorum ama içimde bi dürdü var kalk yap diyo. Kendimle savaşıyorum
Hep uykum var sizde de öyle mi? Hamilelik belirtisi olarak görmüyorum bunu ama ilaçlardan sanırım.
Yok sayılmıyor malesefSen bide bana sor daha 2.gün yani transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum sayılsa 3. Gün