- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Tşk ederim canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirmizincanım benim hayırlı olsun. Güzel sonuçlarını heyecanla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirmizincanım benim hayırlı olsun. Güzel sonuçlarını heyecanla bekliyorum
Nar suyu öneriyorlar canım kalınlaşması içinMerhaba dün adetimin 10. Günüydü doktor endometrium 6,5 dedi salı gününe tekrar çağırdı birde göbekten yapıştırmalı bant verdi, eğer istenen kalınlığa gelirse cuma transfer olacağını söyledi, sizce kalınlaşır mı kızlar ilk denemem,
Saol canım benimGözün aydın sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Sağlıkla tutunsunlar inşallahBugun 3.gun .6 yumurtadan 4 embriyo gelismis. Yarin transfer insallah hayirlisiyla
Tedaviniz hayırlı olsunBen daha önce 3 defa çatlatma 1 defa aşılama yaptım tutmayınca araya 3 yıl bıraktım tedavi falan görmedim şimdi direk tüp bebeğe başladık bakalım
Tedaviniz hayırlı olsun
Evet dün aldım içiyorum bakalımNar suyu öneriyorlar canım kalınlaşması için
İyiydi canım en kolay aşamalardan biriydi inşallah bu beklemeli süreci de atlatıp pozitif haberler alalımayy canım hayırlı olsun güzel haberini bekliyoruz nasıl geçti transferin
Ah cnm benim.negüzel bir teslimiyet.rabbim inşallah tez zamanda nasip etsinEvet yaptım ama negatif sonuçlandı. Hayırlısı böyleymiş heralde. Takdir i İlahi
Ben sanki transferden sonra içilir diye duymuştum demekki yanlış. İyi ki içmemişim. Varmı transfer sonrası İçin şunu ye dediğiniz bişiler:) bugün 2.gün… inşallah hayırlısıyla pozifleri görelim sonrasında da sağlıkla kucağımıza alalımNar suyu öneriyorlar canım kalınlaşması içinden
Hayırlı olsun inş rabbim tez zamanda kucağınıza almaya nasip günler zor geçiyorMerhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi
Aynen inşallh tüm isteyenlere versinHayırlı olsun inş rabbim tez zamanda kucağınıza almaya nasip günler zor geçiyor
Benimde dündü canım transfer.Merhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi
Amin canım kaçıncı gün embriyosuydu seninBenimde dündü canım transfer.
İnşallah su gibi geçsin şu günler gerçekten heyecanlı inşallah sonu güzel olsun
2 tane 5.gün embriyosu biri iyi biri orta kalite dedi doktorAmin canım kaçıncı gün embriyosuydu senin
Seninki??Amin canım kaçıncı gün embriyosuydu senin
5.gün 4 Ba iyi kalite embriyo bir adet konuldu seninle aynı zamanda test yapacağızSeninki??
Transfer günü sayılıyor mı test içinSeninki??
Onu tam bilmiyorum ama doktorun verdiği tarih vardır şu günde test yapın diye benim 11 Eylül bu arada embriyolarınız taze transfer mi dondurulmuş muTransfer günü sayılıyor mı test için