- Konu Sahibi Bulutumsu7
AminKızlar minnoşlarımı alıp geldim teyzeleri inşllah güzel haberide vermek nasip olır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminKızlar minnoşlarımı alıp geldim teyzeleri inşllah güzel haberide vermek nasip olır
Hayırlısı olsun inşallah canim
Teşekkürler canım yarın kontrolüm var belli olacak yumurtalarımın ne zaman toplanacağı inş bi sıkıntı çıkmaz
Akdeniz üniversitesine kadara yaptırdın peki tuttumu ilgililermiydi hangi doktor
Merhaba, benim yarın test günüm ve hiç yapmadım test. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur Çok heyecanlıyımMerhaba kizlar, kaçıncı gün test yapmanızı söylediler?
Hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberler gelir kaçıncı gün embriyosuyduMerhaba, benim yarın test günüm ve hiç yapmadım test. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur Çok heyecanlıyım
Dondurulmuş 5.gün embriyosu. 2 adet İnşallah canım çok sağolHadi hayırlısıyla inşallah güzel haberler gelir kaçıncı gün embriyosuydu
Merhaba benim de ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah iyi sonuçlar alırızEylül'ü es mi geçiyorsunuz kızlar? Kimsenin tedavisi yok mu? Bir ben miyim?
Merhaba rahime çizik atma işlemi nasıl yapıldı iyice araştırdınız mı acaba bana da bu konuda yardımcı olur musunuz bende çizik artırmayı düşünüyorum fakat tedirginim yardımcı olursanız çok sevinirimİlk deneme
Benım de Ağustosta olacaktı eylule kaldı transferim .histeroskopi ve kesik atma yapıldı rahıme tutunmayı kolaylastırıyormus .umarım güzel olur Ben de Eylül transfer başlığı açtım beklerim
Tabi sorabilrsin döllenen embriyo nün gün leri gelişim i oluo 5.ci gün daha iyi blast.fakat hiç belli olmuo kimi bünyede 3.gun tutup. kalitesinide solicekler seni aradıklarında hiç stres yapma tutmucak embriyo yu dondurmazlar transfer yapmazlarBenim ki taze transfer olacak bir de birşey sorabilir miyim 3 . Gün ve 5 . Gün arasında ne fark var k. Bakmayın prk bilgi sahibi değilim bu konuda
Benim ilk denemem canim hazirandan beri transfer bekliyorum hormonlar şimdide histereskobi olucam.hayirlisiSizin kaçıncı denemeniz
Ayy canım benim, Allahım yarın sağlıklı salih bir bebeğin müjdesine kavuşmanı nasip etsin amiiinnnnMerhaba, benim yarın test günüm ve hiç yapmadım test. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur Çok heyecanlıyım
Amin canım inşallah. Çok sağolAyy canım benim, Allahım yarın sağlıklı salih bir bebeğin müjdesine kavuşmanı nasip etsin amiiinnnn
Yerleşme kanaması da olabilir tutmuştur yani belki bence ilaçlarınızı kullanmaya devam edin kanama artarsa tabiki doktorunuza bildirin .Hanımlar acil bir cevap almam gerek benim aşılamamın 7 günü ve kahve rengi lekelenme mevcut normal midir doktora gitmem gekirmi sanırım tutmadı bu sefer de 2 ci aşılamam