Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ben dün gittim canım 3 çizgi oluşmuş çok GğZel dedi mayın 1 in de tekrar gideceğim

selam kızlar ben de transfer bekliyorum. Haziranda yumurta toplama olmuştu. Temmuz ve ağustosta 2 ay doğum kontrol hapı kullandım. Ağustosta zoladex adında baskılama iğnesi yapıldı. Kan testi yapıldı 26 sında östrojenle progesteron istenilen seviyede çıktı. Yine Ağustos 26 da Estrofem, prednol ve coraspirine başladım. Estrofem sabah akşam 2 şer tane olmak üzere günde 4 tane, diğerleri birer tane. Progestrona daha sonra başlanacağı söylendi. Okuduğum kadarıyla çoğumuzun eylülün 2. Haftasında transferler. Umarım hepimiz için hayırlısı olur Sizlerin nasıl gidiyor? Ne yiyip içmemiz gerekiyor bu süreçte bilginiz var mıdır?

Hayırlı olsun cnm ceviz,incir,kabak çekirdeği pekmez bol bol güzel beslen.protein almaya özen göster kan yapsın bol bol

Selam kızlar, bende inşallah eylülün 4 ünde iğnelerime başlayacağım. Sonrasında adet bitiminde hemen transfer olacağını umut ediyorum. Süreci çok bilmiyorum, öncesinde bir düşük bir dış gebelik yaşadım. İki gebelikte klomenle olmuştu yumurtlama sorunum olduğu İçin. Bu süreçte rahmin Y şeklinde olduğunu öğrendik ve düzeltme ameliyatı oldum. Düşüklerin büyük ihtimalle bu sebeple olabileceğini söyledi doktorlar ama benim aklımda yine de bir şüphe kaldı. Acaba transfer öncesi risk almamak asına embriyoları genetik incelemeye göndersek mi? Birde bu genetik inceleme çok maliyetli bir şey mi acaba?

Evt cnm biraz maliyetli.lakin rahim şeklinden düşük yapanlarıda öok okudum.durumunuz müsaitse yaptırın ama herkes ailede genetik sorun yoksa ilk denemede yaptırmıyor bende yaptırmamıstım

Merhaba kızlar. Yazıları tek tek okudum benımde yumurtaları toplandı 29 yasındayım ilk tup bebek deneyimim. 31 agustosta transferim olucak 5 tane yumurtalık vardı 4ü döllemdı dediler 5.gun embriyosu olucak ınsallah. Bakalım ınsallah guzel sonucları buradan paylasırız

Evt cnm biraz maliyetli.lakin rahim şeklinden düşük yapanlarıda öok okudum.durumunuz müsaitse yaptırın ama herkes ailede genetik sorun yoksa ilk denemede yaptırmıyor bende yaptırmamıstım
Teşekkür ederim canım cevabın İçin. Ailede yalnızca kalp hastalığı var onun haricinde bildiğim bir kalıtsal rahatsızlık yok. Senin sürecin nasıl geçti? Pozitif sonuç elde edebildin mi?

Teşekkür ederim canım cevabın İçin. Ailede yalnızca kalp hastalığı var onun haricinde bildiğim bir kalıtsal rahatsızlık yok. Senin sürecin nasıl geçti? Pozitif sonuç elde edebildin mi?
canm bende geçen sene ekimde opu olmuştum 6blast yumoşum oldu martta transfer oldum il deneme pozitifi gördüm 17haftalıkken 2ay önce enfeksıyon sebebiyle kaybettim Allahın takdiri böyleymıs ilk seferde ben direk transfer olmustm snra nifty yaptırdm yasım 36 die temizdi genetiği inşlh bu sefer kucağımıza alırız

Kızlar 14 ünde ilaç başladık. Estrofem günde 2 - coraspirin ve folik asit… 21 i itibaren estrofem günde 3 e çıktı. Bu cuma kontrolüm var. Süreç sizde nasıl ilerliyor?
Estrofemi hergun ayni saatte mi iciyorsunuz? Ben bugun 3 saat gec icmisim unutup birsey olur mu ki ya cok korkuyorum daha transfer olali 4 gun oldu

Aynen canım Rabbimin takdiri. İnşallah bu ay hepimiz için hayırlısı ile olumlu geçer, hepimizin kucağı dolar

Estrofemi hergun ayni saatte mi iciyorsunuz? Ben bugun 3 saat gec icmisim unutup birsey olur mu ki ya cok korkuyorum daha transfer olali 4 gun oldu
Benim günde 3 defa içmem gerekiyo. Doktor istersen sabah öğle akşam iç istersen hepsini tek seferde iç ama nasıl başlıyosan öyle devam et ve aynı saatte iç demişti. Tek seferden sorun olmaz herhalde bi de onu stres yapma kendine

Canım merhaba hayırlı olsun taze transfer mi olucaksın?Doktorun coraspirin verdi mi acaba ya da oksopar kan sulandırıcı iğne?

Bugun 9 bucukta 6 yumurta toplandi. Amh dusuktu zaten o yuzden az oldu sanirim ama hep soylenen onemli olan kalitesi ve ihtiyacimiz olan sadece 1 yumurta. Cumartesi gunu taze transfer planlandi. Doktorum coraspin, prednol ve progestan dex verdi. Hepimiz icin hayirlisi olur insallah

İnşallah kaliteli bol embriyolar oluşur.Taze Transfer olacaksın o zaman.Kac yumurta toplandi
Sağol canım 30 yumurta toplandı ama 8tanesi döllenmiş bugun doktorum arayıp bilgi verdi 8i de 3.günde dondurulmuş ilk adetle seni transfere hazırlıcaz dedi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…