Teşekkür ederim cevabınız için sizinde hayırlı olsun inş
Test yapmadan önce belirtiler arasında göğüs ucunda büyüme ve çevresinde kararma farkettiniz mi? Bu gebelik belirtisi mi acaba ilaçlardan mı oluyorPurple canım göğüs ağrın var mı veya göğüste şişlik?Rollercoaster sende?
İnsallah canım benim benım anlamadığım son adet tarihini mi baz alacağız transfer tarihini mi
Ben ilk hamileliğimde yerleşme lekelenmesi yaşamıştım çok hafifti kahverengi ama bu defa olmadı her gebelikte olmuyor illaki
Test yapmadan önce belirtiler arasında göğüs ucunda büyüme ve çevresinde kararma farkettiniz mi? Bu gebelik belirtisi mi acaba ilaçlardan mı oluyor
Evet canım varÇogunluk böyle yazınca korktum bende ama leke gelmeden de hamile kalan varmış
Sizin gögüslerinizde bir degişiklik oldumu pekiEvet canım var
Ben ilk hamileliğimde yerleşme lekelenmesi yaşamıştım çok hafifti kahverengi ama bu defa olmadı her gebelikte olmuyor illaki
Canım benim olduysa eminim diğer denemende senin de olacak.Valla sayfalari nasil okudum inan bilemedim canimm o kadar coook sevindim ki anlatamamgözün aydiinnn olsuunn Allah tamanina erdirsin insAllah bütün eylül sayfalarinda sana baktim sonunda hayirli haberin I gördüm herkes gibi ben de cok Inanmistim olacagina cok sevindim canim
Canım buna hiç dikkat etmedim. Ama göğüslerim ara ara şişti ara ara söndü.Dün pozitifi gördüm kanda, tamamen sönük. İnşallah kötü birşey olmazTest yapmadan önce belirtiler arasında göğüs ucunda büyüme ve çevresinde kararma farkettiniz mi? Bu gebelik belirtisi mi acaba ilaçlardan mı oluyor
İnşallah canımSana 40 yas hediyesi hayatin da unutamicaginn hayat boyu sarilacagin insalla9
Canım tekrar istedi test 4 gün sonraya.Salı günü yapacağım.Dr un ne dedi bu arada özlemcim tekrar istedimi 2 gn snra muayne tarihi verdi mi?
Merak etme ertelenmeler doğru değeri bulmak için.Çünkü bebeğin tutunmasını sağlayan annenin transfer tarihinde sahip olması gereken E2 ve progestron değerleri var.Mesela transferden sonra diyelim 17. Gün transfer planlanır, yapılan testte eğer transfer için istenen değerler elde edilmezse ilaçlarda belki değişiklik yapılarak birkaç gün sonra yeniden test yaptırılır. Merak etme birkaç gün gecikir ama olur transferin.Adetin i ne zaman oldun.Adet gününü saymazsan transfer tarihini kaç gün sonraya vermişti?Bende progestron 4 çıktı doktor çok yüksek dedi
Benim adetten 19 gün sonra transfer edildi.Mesela 14. Günde planlanmıştı , E2 düşük çıkınca değişti plan.Seninki de olur merak etme.adetin 9.günü progestron 4 çıktı, ertelenebilir dedi doktor. sizce düşer mi bu progestron yaa
yaa benim 12 ekim transferdi 9. gün adetimin progestron 4 çıktı, çok yüksek dedi doktor yarın yumurtalıklarıma bakacak duruma gçre ertelenip ertelenmeyeceğine karar vereceklerrrrrr
Evet canim dogru hatirliyorsun, tesekkür ederim önerin icin degerlendiricemCanım benim olduysa eminim diğer denemende senin de olacak.İzmir’de İrenbe’de tedavi gördüm.Ümit hocayı tavsiye ederim.Sen yurtdışındaydın değil mi?Yanlış hatırlamıyorsam İzmir’de bir klinik mi sormuştun?
Canim E2 ne oluyor ya sizlerden bir suru sey duyuyorum burda hic biseye bakmiyolar hic bisey soylemiyorlar, sadece ultrasonda kontrol ediliyor o kadar..Benim adetten 19 gün sonra transfer edildi.Mesela 14. Günde planlanmıştı , E2 düşük çıkınca değişti plan.Seninki de olur merak etme.
Kaçıncı gün test yaptınız ve deger kaç çıktı? İnş hiç birşey olmaz bir kere olması tekrar olması anlamına gelmiyor kiCanım buna hiç dikkat etmedim. Ama göğüslerim ara ara şişti ara ara söndü.Dün pozitifi gördüm kanda, tamamen sönük. İnşallah kötü birşey olmazÇünkü diğer denemelerimden birinde 2. Testte değerim düşmüş ve kimyasal olmuştu.
Canım benim 20 Eylül’de 2 tane 3. Gün embriyosu koydu.Sonra 23 Eylül’de bir tane de 6. Gün embriyosu transfer edildi.Yaş 40, ve bu 5. Deneme olunca doktor 3 embriyo koyarak Olasılığı artırmak istedi. 11. Gün Yani 1 ekimde test yaptım (20 eylül Yani transfer günü 0 olarak sayılıyor) 199 çıktı sonucum.Aslında 2 ekimde yap demişti doktor ama 1 ekim sabahı kahverengi lekelenmelerim olunca o gün yaptırttı. Sizin kaçıncı gün şuan?Kaçıncı gün test yaptınız ve deger kaç çıktı? İnş hiç birşey olmaz bir kere olması tekrar olması anlamına gelmiyor kiherşey çok güzel olsun inş
Aynen canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günler olur hep birlikteEvet canim dogru hatirliyorsun, tesekkür ederim önerin icin degerlendiricembu isler gercekten naisp kismet, Rabbim ol diyor ve oluyor, biz dogru zamani bilmiyoruz sadece
Acaba hangisi tutunduCanım benim 20 Eylül’de 2 tane 3. Gün embriyosu koydu.Sonra 23 Eylül’de bir tane de 6. Gün embriyosu transfer edildi.Yaş 40, ve bu 5. Deneme olunca doktor 3 embriyo koyarak Olasılığı artırmak istedi. 11. Gün Yani 1 ekimde test yaptım (20 eylül Yani transfer günü 0 olarak sayılıyor) 199 çıktı sonucum.Aslında 2 ekimde yap demişti doktor ama 1 ekim sabahı kahverengi lekelenmelerim olunca o gün yaptırttı. Sizin kaçıncı gün şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?