Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ben de progestron değil de E2 düşük çıktığı için ertelenmişti.Progestronu hiç bilmiyorum

Canım sağol hepimiz inşallah, isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla büyüsünler

Canııımmm ya , inşallah Sayende pozitif oluyorum , yoksa hep kötüsü aklıma geliyor.Sağlıkla kucaklamak nasip olsun

süperrrr süperr çok sevindim canım bunlar bir fındığın ayak sesleri :)))

Teşekkür ederim cnm salı günü darısı sana inşallah bekliyoruz şahane haberlerini

Yaaa ne güzel bir muayene olmuş Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Amin canım benm çok teşekkürler inşallah hepimiz sağ sağlim kavuşalım tek dileğim

Yaaa
O artık baba sende annesin çok şükür inşallah bikaç sene sonra yüzünüze söyleyecek

Canım çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Ne mutlu Ayyy ne güzel bir his

Valla sayfalari nasil okudum inan bilemedim canimm o kadar coook sevindim ki anlatamam gözün aydiinnn olsuunn Allah tamanina erdirsin insAllah bütün eylül sayfalarinda sana baktim sonunda hayirli haberin I gördüm herkes gibi ben de cok Inanmistim olacagina cok sevindim canim

İnsallah canım benim benım anlamadığım son adet tarihini mi baz alacağız transfer tarihini mi
Doktor ultrasonda sat tarihini yazdı. Ama zaten bebek göründüğü zaman onu illaki oynatacak bebegin ölçümüne göre. Transfer tarihine göre bakilirsa 2 gün geriden geliyor. O yüzden şu an net birşey söylemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…