• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

adetin 9.günü progestron 4 çıktı, ertelenebilir dedi doktor. sizce düşer mi bu progestron yaa :KK43:

yaa benim 12 ekim transferdi 9. gün adetimin progestron 4 çıktı, çok yüksek dedi doktor yarın yumurtalıklarıma bakacak duruma gçre ertelenip ertelenmeyeceğine karar vereceklerrrrrr
Ben de progestron değil de E2 düşük çıktığı için ertelenmişti.Progestronu hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Çoook çook çook sevindim senin için ☺️😇günlerdir okuyorum yazdıklarını çok şükür sonunda pozitif haberlerini aldık tebrik ederim canım hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🙏🏻😊
Canım sağol hepimiz inşallah, isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla büyüsünler 🤲🥰🤲🥰🧿🧿🧿

Özlem inanamıyorum yaa öyle korktum ki ilk muayene ederken ekranda hiç bi şey göremedim, dedim tamam buraya kadarmış, ama sonra keseyi gösterdi bu da yolk dediğimiz şey, içi dolu hiç sorun yok dedi, çook şükür 🙏🙏🙏

güzel haberlerle gidiyoruz retroya rağmen🧡🧡🧡🧡

inşallah sağlıkla kucağımıza da alıcaz🧡🧡🧡❤️❤️❤️❤️
Canııımmm ya , inşallah 🙏 Sayende pozitif oluyorum , yoksa hep kötüsü aklıma geliyor.Sağlıkla kucaklamak nasip olsun 💓💜🧿🧿🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲🤲🤲

süperrrr süperr çok sevindim canım :emir_bebek:bunlar bir fındığın ayak sesleri :)))

Teşekkür ederim cnm salı günü darısı sana inşallah bekliyoruz şahane haberlerini🥰

Yaaa 😍 ne güzel bir muayene olmuş 😍 Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏

Amin canım benm çok teşekkürler inşallah hepimiz sağ sağlim kavuşalım tek dileğim🤲❣️

yaaa ne güzel duygular içim taşıyo resmen ❤️❤️❤️ Allah herkesin yüzünü güldürsün🙏

biz ekrandan bakarken eşime seslendi babası sen de gel diye

yolda sürekli "bana baba dedi" deyip durdu😅

o güzel sesi de duydun Purple🙏 ben zaten o kadar emindim ki kesin sana kalp atışı da dinletir demiştim🚀❤️❤️

çok şükür🙏

Yaaa 🖤🖤🖤
O artık baba sende annesin çok şükür inşallah bikaç sene sonra yüzünüze söyleyecek❣️🥰

Selamlar canlarım,
Anca kendime geldim serumdu vs derken yazabiliyorum🥰 muayneyi vajinal yaptı şaşırdım beklemiyordum bunu ama kendisine güvenim öyle tam ki sorgulamadım bile❣️sonra keseyi gösterdi bak bu da bebek bak bu da kalp atışı deyip minnacık açmasın mı ben şokkkkk🤲🤲🤲🧿🙏 hala algılayamadım ama tarifsiz bişey bu herkes yaşasın allahım ne olur kimseyi mahrum bırakma🙏🙏 dilim damağım kurudu dua etmekten😍 10 gün snra tekrar kontrol🖤
Bu arada tek kese göründü bazen geriden gelen ikinci bir kese olabiliyor ama şuan için bir dedi🙏 Sağlıkla gelsinde inşallah👍
Canım çok mutlu oldum 🧿❤️🥰🥰🥰🥰Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🤲🤲🤲🙏🙏🙏🤲🧿🧿🧿🧿🧿Ne mutlu ☺️💜 Ayyy ne güzel bir his ❤️

Şoktayım şuan,5. deneme olduğu in hiç imkan vermiyordum 🤭😲😮evet kullanıyorum fitil ve kan sulandırıcı.Devam eder mi acaba?Umarım erkenden beni bırakıp gitmez 🤲🤲🤲Her bekleyiş zor 😞 Çok kalbi duranlar oluyor ilerleyen haftalarda.İnşallah bırakmaz beni o kadar yıldan sonra buldum 🧿💜❤️🤲
Valla sayfalari nasil okudum inan bilemedim canimm o kadar coook sevindim ki anlatamam🥰🥰🥰🥰🥰 gözün aydiinnn olsuunn Allah tamanina erdirsin insAllah 🤲🤲🤲😍😍😍 bütün eylül sayfalarinda sana baktim sonunda hayirli haberin I gördüm herkes gibi ben de cok Inanmistim olacagina cok sevindim canim❤️😘🥰🥰

İnsallah canım benim benım anlamadığım son adet tarihini mi baz alacağız transfer tarihini mi
Doktor ultrasonda sat tarihini yazdı. Ama zaten bebek göründüğü zaman onu illaki oynatacak bebegin ölçümüne göre. Transfer tarihine göre bakilirsa 2 gün geriden geliyor. O yüzden şu an net birşey söylemek zor

Back