• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Acaba hangisi tutundu 🥰🥰 kucagınıza almak nasip olsun inş 💞3.gün embriyosu benimde ve sekizinci gündeyiz henüz zaman geçmiyor 😄
Perşembe gün transfer yaparken sordum doktora diğer Pazartesi transfer edilenler tutmuş mu diye, onu göremem dedi. Hangisi bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Sonra anlaşılır mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️Canım ne olur erken gebelik testi yapma dayan.Ben 5 kere denediğim için eski forum arkadaşlarımdan idrar testinde pozitifi görüp kan testinde negatifi , tam tersine idrarda negatif görüp üzüleni ama sonra kanda pozitif olanı gördüm.Test yapıp kendini strese sokma. Ben sadece 11. Gün kan verdikten sonra hastanenin yanındaki eczaneden ilaç alırken merakımdan test aldım.Kan sonucu 1-2 saate çokacaktı ama yine de eve geldim ve yaptım.Erken gebelik testi negatif çıktı kan pozitif çıktı.O yüzden hiç yapma boşver.İnşallah tutunur sana bebişler. Çok iyi dayanmışsın az kaldı sen de 12. Günü beklemek istemiyorsan ver 11. Günde kan.Kaçıncı denemen?Yaşınız kaç?

Perşembe gün transfer yaparken sordum doktora diğer Pazartesi transfer edilenler tutmuş mu diye, onu göremem dedi. Hangisi bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Sonra anlaşılır mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️Canım ne olur erken gebelik testi yapma dayan.Ben 5 kere denediğim için eski forum arkadaşlarımdan idrar testinde pozitifi görüp kan testinde negatifi , tam tersine idrarda negatif görüp üzüleni ama sonra kanda pozitif olanı gördüm.Test yapıp kendini strese sokma. Ben sadece 11. Gün kan verdikten sonra hastanenin yanındaki eczaneden ilaç alırken merakımdan test aldım.Kan sonucu 1-2 saate çokacaktı ama yine de eve geldim ve yaptım.Erken gebelik testi negatif çıktı kan pozitif çıktı.O yüzden hiç yapma boşver.İnşallah tutunur sana bebişler. Çok iyi dayanmışsın az kaldı sen de 12. Günü beklemek istemiyorsan ver 11. Günde kan.Kaçıncı denemen?Yaşınız kaç?
Kesinlikle evde yapılar testleri bende dogru bulmuyorum teşekkür ederim 😊 10.günde kan vermeyi planlıyorum İnş. İkinci denemem ilki kimyasal oldu, yaşım 39 benimde tek sorunum rezervim düşük 😒 onun için korkuyorum olumsuz olmasından

Kesinlikle evde yapılar testleri bende dogru bulmuyorum teşekkür ederim 😊 10.günde kan vermeyi planlıyorum İnş. İkinci denemem ilki kimyasal oldu, yaşım 39 benimde tek sorunum rezervim düşük 😒 onun için korkuyorum olumsuz olmasından
Güzel haberlerinizi almak dileğiyle, inşallah 🙏🙏🤲🤲🧿💜❤️💓Kucağımız inşaallah sağlıklı bebişler görür, amin 🙏

ozlemgundogdu ozlemgundogdu ah ozlem seni önceki transfer forumlarımdan hatırlıyorum bende nisan ve haziranda olumsuz sonuclar almıştım çok çok sevindim tebrik ediyorum inşallah katlanarak artıcak bence 3. Gün embrıyolarından biri tutmuş belkide ikizdir kimbilir 🥰
Benim ilk transferim kimyasal ikinci direk negatif oldu şimdi üçüncüye hazırlanıyorum doktorum iki tane koymak istiyor 😵‍💫 hiç ama hiç umutlu değilim

ozlemgundogdu ozlemgundogdu ah ozlem seni önceki transfer forumlarımdan hatırlıyorum bende nisan ve haziranda olumsuz sonuclar almıştım çok çok sevindim tebrik ediyorum inşallah katlanarak artıcak bence 3. Gün embrıyolarından biri tutmuş belkide ikizdir kimbilir 🥰
Benim ilk transferim kimyasal ikinci direk negatif oldu şimdi üçüncüye hazırlanıyorum doktorum iki tane koymak istiyor 😵‍💫 hiç ama hiç umutlu değilim
Canım 5. deneme bu biliyorsun 😂İnşallah sağlıkla ilerler , eminim olacak senin de.Benim yaş 40 olunca ilerlemez diye korkuyorum ama umarım olur 🤲🤲🧿

Kızlar selaaam. 2 adet 5. Gün embriyo transferi olmuştum. Transfer gününü saymazsak 3. Gün eğer sayarsak 4. Gün bugün idrar testi yaptım. Çok erken olduğunu bildiğim için üzülmem dedim bi bakarmısınız gölge gibi çizgi görülüyomu yoksa ben mi olsun diye hayal ediyorum

Kızlar selaaam. 2 adet 5. Gün embriyo transferi olmuştum. Transfer gününü saymazsak 3. Gün eğer sayarsak 4. Gün bugün idrar testi yaptım. Çok erken olduğunu bildiğim için üzülmem dedim bi bakarmısınız gölge gibi çizgi görülüyomu yoksa ben mi olsun diye hayal ediyorum

Eklentiler

• IMG_20211002_160618.jpg
    IMG_20211002_160618.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20211002_160618.jpg
    IMG_20211002_160618.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 51
Canım ben göremedim çizgi fotolarda.Bir kere 3. Gün kanda bile çıkması imkansız ki idrar testinde asla.Ayrıca erken gebelik testleri bile bir tuhaf.Ben yapmamıştım ama 11. Gün kan vermeye gittiğimde eczaneden alıp kan sonucu çıkmadan merakımdan eve gelince yaptım.Erken gebelik testinde Negatif çıktı ,1 saat sonra kan sonucum pozitif çıktı ki kan sonucu daha güvenilir.Bu arada bir kaç gün içinde tekrar yapıp pozitif olsa bile inandırıcılığı çok olmuyor, çünkü geçen Haziran forumunda bir arkadaş çift çizgi görmüştü ama kan testi negatif çıkınca üzülmüştü 😞Erkenden şu testleri yapıp kendinizi strese sokmayın lütfen. Lütfen doktorun dediği günde kanda baktır ❤️🧿🤲🤲💓💜

Canım ben göremedim çizgi fotolarda.Bir kere 3. Gün kanda bile çıkması imkansız ki idrar testinde asla.Ayrıca erken gebelik testleri bile bir tuhaf.Ben yapmamıştım ama 11. Gün kan vermeye gittiğimde eczaneden alıp kan sonucu çıkmadan merakımdan eve gelince yaptım.Erken gebelik testinde Negatif çıktı ,1 saat sonra kan sonucum pozitif çıktı ki kan sonucu daha güvenilir.Bu arada bir kaç gün içinde tekrar yapıp pozitif olsa bile inandırıcılığı çok olmuyor, çünkü geçen Haziran forumunda bir arkadaş çift çizgi görmüştü ama kan testi negatif çıkınca üzülmüştü 😞Erkenden şu testleri yapıp kendinizi strese sokmayın lütfen. Lütfen doktorun dediği günde kanda baktır ❤️🧿🤲🤲💓💜
Ahh söylemesi ne güzel ama dayanamıyorum ki

Kesinlikle çok doğru bi yorum bende bu sefer idrarda yapmak istemıyorum psikolojim bozuluyor resmen özlem senın test ne markaydı erken olan? ozlemgundogdu ozlemgundogdu

aiiyy hadi bugün güzel haberler ❤️❤️❤️❤️

çook sevindim sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelsin🙏🙏🙏🚀❤️❤️❤️

şimdi sana muhtemelen 1 ay sonraya vermiştir randevu di miii
Yok canım bana 12 gün sonraya verdi randevu o zamana daha rahat görürüz dinleriz tekrar dedi benim doktorum ilk 3 ay 15 günse bir görmem istiyormuş

Kızlar selam, benim transferim geçen ay ertelenmişti rahim uygun olmadığından, dr sonraki adetin 2.günü gel demişti. ama ben bugün regl oldum ve pazar günü çalışmıyorlar bildiğim kadarıyla. 3. günü pts gidicem ama strese girdim bu ay da mı iptal olur acaba.

Kızlar selam, benim transferim geçen ay ertelenmişti rahim uygun olmadığından, dr sonraki adetin 2.günü gel demişti. ama ben bugün regl oldum ve pazar günü çalışmıyorlar bildiğim kadarıyla. 3. günü pts gidicem ama strese girdim bu ay da mı iptal olur acaba.
Sorun olmaz bende bı kere oyle gitmiştim üçüncü gün baslatıyor ılaca

Merhaba canım, gönlünü ferah tut. Benim eşimin morfolojisi 0 dı hareket ve sayıda da ciddi anlamda problemimiz vardı. İkinci transferde hamile kaldım çok şükür. Seninde olur neden olmasın kendine ve bebeğine güven. Benim 9 yumurtam oldu döllenmeye uygundu ancak spermlerden kaynaklı 3 embriyo kaldı. Öğrendiğimde şok olmuştum. ilk transfer taze tek embriyo transfer edildi tutmadı. 3 ay sonra iki tane dondurulmuş transfer yapıldı teki tuttu çok şükür. Senin bedenin anne olmaya eminim uygundur. Sen duanı et içini ferah tut, gerisi takdir ilahi inşallah olacaktır
Amin canım inşallah, rabbim o günleri gösterir umarım. Eli böğründe beklemek çok zormuş ama bu günleri gördüğüme de şükür, tedaviye başlayabilmek için bile o kadar uzun beklememiz gerekti ki..Şimdi 1 ay daha ertelenecek mi diye korkuyorum korktukça hep bi terslik gelip buluyor, muhtemelen hormonlar etkileniyor stresten, ama karakter de kolay kolay değişmiyor. Dilerim tez zamanda hepimizin kucağı dolsun, hamişler sağlıkla bebeklerine kavuşsun, bekleyenler güzel hayırlı haberler alsın 🙏

Regl olduğun ilk günü 0 sayıyorlar.Yani senin 1. Gün Pazar,2. Gün Pazartesi ve 3. Gün salı oluyor.2. Veya 3. Gün başlıyorsun. Ben 1 Eylül Çarşamba olmuştum, 3 Eylül’de başladım tedaviye şimdi hamileyim 🥰🥰🥰🧿🧿🧿🤲🤲😍😍😍

Herkesee merhaba🤗2 olumsuz tup bebek denemesi (y kromozom delesyonu vardi ,normal yoldan gebelik olmamisti bile) sonrasında 3. Denemede kese yi gördük bugün.Bu bizim icin bir ilk ve ilerleme tabiki.Haftaya cumartesi tekrar kontrol var.Umarım hepimiz için güzel olur bu bekleyişlerin sonu...

Back