Bende normalde kese ıcın seninle aynı gun gıtmıstım ama salı gunu randevu bulamadığım ıcın pazartesiye aldım bengerçekten geçmiyor hadi bakılm pazartesi sen, salı ben girelim mutlu haber sırasına :) kaçıncı haftan senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende normalde kese ıcın seninle aynı gun gıtmıstım ama salı gunu randevu bulamadığım ıcın pazartesiye aldım bengerçekten geçmiyor hadi bakılm pazartesi sen, salı ben girelim mutlu haber sırasına :) kaçıncı haftan senin?
ayy evet senin ikiz olacaaaak ne güzel ya ben de istemiştim hep ama kısmet, sağlıklı olsunlar da 1-2 farketmez :)))) benim sata göre 5+0 yazdı bebek görünmediğinden öyle kaldı. tam 7+0 olacak salı günü, inşallah görürüzGıttıgım de bana ultrosana gore 5 haftalık demıstı bebıslerı ikiz oldugunu oğrendık bıde adet zamanına gore 6 haftalık ama ona gire hesaplamadı tatlım 2 hafta sonra gel dedı pazartesi 7 haftalık oluyorum doktoruma gore canım senin de oyleydı diye hatırlıyorum
Bizim ıcınde o gun supriz olmustu biz ilk bastan beri ikiz hissediyorduk keseye gitmeden once doktor sey demıstı betaya gore tek duruyor ama kesede emin oluruz yine ama tek demıstı bız kendimizi teke alıstırmıstık hatta ilk basta 1 tane kese gorundu sonra biraz kurcalayınca 2.sı saklanmış bak cıktı falan diyince biz cok sasırdık dedıgın gıbı canım saglıklı olsublarda ne 1 ne 2 si hıc onemlı degil gercekten bıde kalp atıslarını duyalım derken artık sureklı doğuma kadar bız boyle gideriz yok o gecsın yok bu gecsın bide gunler hızlı gecse cok ıyı olucakayy evet senin ikiz olacaaaak ne güzel ya ben de istemiştim hep ama kısmet, sağlıklı olsunlar da 1-2 farketmez :)))) benim sata göre 5+0 yazdı bebek görünmediğinden öyle kaldı. tam 7+0 olacak salı günü, inşallah görürüz
evet gerçekten süpriz olmuş canım hayırlısıysla duyacağız inşallah, iki bayrakta sana ve bana ayırdım asacağızBizim ıcınde o gun supriz olmustu biz ilk bastan beri ikiz hissediyorduk keseye gitmeden once doktor sey demıstı betaya gore tek duruyor ama kesede emin oluruz yine ama tek demıstı bız kendimizi teke alıstırmıstık hatta ilk basta 1 tane kese gorundu sonra biraz kurcalayınca 2.sı saklanmış bak cıktı falan diyince biz cok sasırdık dedıgın gıbı canım saglıklı olsublarda ne 1 ne 2 si hıc onemlı degil gercekten bıde kalp atıslarını duyalım derken artık sureklı doğuma kadar bız boyle gideriz yok o gecsın yok bu gecsın bide gunler hızlı gecse cok ıyı olucak
Yok canım ben yaşamadım mesela herkesin yapısına göre değişiyordur yada bebeğin tutunmasına göre bence ama illa olacak diye birşey yokKızlar nasılsınız bişey merak ediyorum pozitif olan herkes yerleşme kanaması yaşamışmı acaba? Yaşayanlar duyanlar bilenler biraz bilgi verebilir mi acaba bana
Yaaa ınsallah canımevet gerçekten süpriz olmuş canım hayırlısıysla duyacağız inşallah, iki bayrakta sana ve bana ayırdım asacağız
Bende yaşamadım kanamam hıc olmadı canımKızlar nasılsınız bişey merak ediyorum pozitif olan herkes yerleşme kanaması yaşamışmı acaba? Yaşayanlar duyanlar bilenler biraz bilgi verebilir mi acaba bana
Kızlar bizde keseyi gördük çok şükür artı bir de bonus miniğim kalp atışınıda dinletti 5+6 da herkes içini ferah tutsun herkesin kalbine göre versin
Teşekkür ederim cevabınız için sizinde hayırlı olsun inşYok canım ben yaşamadım mesela herkesin yapısına göre değişiyordur yada bebeğin tutunmasına göre bence ama illa olacak diye birşey yok
Bende yaşamadım kanamam hıc olmadı canım
yaa benim 12 ekim transferdi 9. gün adetimin progestron 4 çıktı, çok yüksek dedi doktor yarın yumurtalıklarıma bakacak duruma gçre ertelenip ertelenmeyeceğine karar vereceklerrrrrrCanım önce inşallah güzel bir transfer geçirirsin.Bence doktorunun söylediği günde yap, transfer günü sana kan vermen gereken günü söyler.
Selamlar canlarım,
Anca kendime geldim serumdu vs derken yazabiliyorum muayneyi vajinal yaptı şaşırdım beklemiyordum bunu ama kendisine güvenim öyle tam ki sorgulamadım bilesonra keseyi gösterdi bak bu da bebek bak bu da kalp atışı deyip minnacık açmasın mı ben şokkkkk hala algılayamadım ama tarifsiz bişey bu herkes yaşasın allahım ne olur kimseyi mahrum bırakma dilim damağım kurudu dua etmekten 10 gün snra tekrar kontrol
Bu arada tek kese göründü bazen geriden gelen ikinci bir kese olabiliyor ama şuan için bir dedi Sağlıkla gelsinde inşallah
süperrrr süperr çok sevindim canım bunlar bir fındığın ayak sesleri :)))Selamlar canlarım,
Anca kendime geldim serumdu vs derken yazabiliyorum muayneyi vajinal yaptı şaşırdım beklemiyordum bunu ama kendisine güvenim öyle tam ki sorgulamadım bilesonra keseyi gösterdi bak bu da bebek bak bu da kalp atışı deyip minnacık açmasın mı ben şokkkkk hala algılayamadım ama tarifsiz bişey bu herkes yaşasın allahım ne olur kimseyi mahrum bırakma dilim damağım kurudu dua etmekten 10 gün snra tekrar kontrol
Bu arada tek kese göründü bazen geriden gelen ikinci bir kese olabiliyor ama şuan için bir dedi Sağlıkla gelsinde inşallah
Yaaa ne güzel bir muayene olmuş Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahSelamlar canlarım,
Ayy çok sevindim inşallah darısı bizlere olsun çok büyük umut oldu gerçekten benim için çok sağol canım :) sağlıkla gelsin yavrucuğunaynen ilk ikisinde standart ilaçlar vardı,histeroskopiden bahsettiker ama 2. si se olumsuz olyrsa yaparız dediler ikisi de olumsuz olunca ben artık düşünmüyorum deyip ara verdim
sonra kendimi topladığımda başka bi tüp bebek merkezi ile devam ettim, 1 tane 5. gün embriyosu yakaladık, orada histeroskopi yapıldı, 1 ay rahimi dinlendirdik, sonra transferden önce prednol, serum takviyesi gibi takviyelere başladık, bugün umarım keseyi görürüz serum devam ediyor, kalçadan vurulduğum iğneler de devam ediyo, ilk denemelerde bunlar yapılmadı halbu ki o zaman da amh düşüktü, biz epeydir deniyorduk vs.
bu defa olacağına ailemdeki herkes inanmıştı
olumsuz denemeler umudunu kırmasın, er geç o minik kalp senin bedeninde atacak
Bennnn yaşadım 8. Gün koyu kahve geldi ilk çok korkmuştum sonra dan aldım leke olduğunuKızlar nasılsınız bişey merak ediyorum pozitif olan herkes yerleşme kanaması yaşamışmı acaba? Yaşayanlar duyanlar bilenler biraz bilgi verebilir mi acaba bana
Ben yaşamadım canım hiç olmadı ben deKızlar nasılsınız bişey merak ediyorum pozitif olan herkes yerleşme kanaması yaşamışmı acaba? Yaşayanlar duyanlar bilenler biraz bilgi verebilir mi acaba bana