• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Amin canım inşallah, rabbim o günleri gösterir umarım. Eli böğründe beklemek çok zormuş ama bu günleri gördüğüme de şükür, tedaviye başlayabilmek için bile o kadar uzun beklememiz gerekti ki..Şimdi 1 ay daha ertelenecek mi diye korkuyorum korktukça hep bi terslik gelip buluyor, muhtemelen hormonlar etkileniyor stresten, ama karakter de kolay kolay değişmiyor. Dilerim tez zamanda hepimizin kucağı dolsun, hamişler sağlıkla bebeklerine kavuşsun, bekleyenler güzel hayırlı haberler alsın 🙏
İnşallah cnm güzel günler gelecek kendini üzme.😊

Regl olduğun ilk günü 0 sayıyorlar.Yani senin 1. Gün Pazar,2. Gün Pazartesi ve 3. Gün salı oluyor.2. Veya 3. Gün başlıyorsun. Ben 1 Eylül Çarşamba olmuştum, 3 Eylül’de başladım tedaviye şimdi hamileyim 🥰🥰🥰🧿🧿🧿🤲🤲😍😍😍
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 🧿🧿 Darısı başıma 🥰😍 Şimdiden heyecanlanıyorum tutarsa bugünden hesaplanacak diye 😂😂

Herkesee merhaba🤗2 olumsuz tup bebek denemesi (y kromozom delesyonu vardi ,normal yoldan gebelik olmamisti bile) sonrasında 3. Denemede kese yi gördük bugün.Bu bizim icin bir ilk ve ilerleme tabiki.Haftaya cumartesi tekrar kontrol var.Umarım hepimiz için güzel olur bu bekleyişlerin sonu...

gözün aydın haftaya da inşallah pıtı pıptı kalp atışlarını duyarsın🙏🧡🧡 bu 10 gün de yine hareketli geçecek 🙏🧡

Merak etme ertelenmeler doğru değeri bulmak için.Çünkü bebeğin tutunmasını sağlayan annenin transfer tarihinde sahip olması gereken E2 ve progestron değerleri var.Mesela transferden sonra diyelim 17. Gün transfer planlanır, yapılan testte eğer transfer için istenen değerler elde edilmezse ilaçlarda belki değişiklik yapılarak birkaç gün sonra yeniden test yaptırılır. Merak etme birkaç gün gecikir ama olur transferin.Adetin i ne zaman oldun.Adet gününü saymazsan transfer tarihini kaç gün sonraya vermişti?
Adetim 23 Ağustos, transfer günüm 12 ekimDİ. Artık di çünkü bugün progestronum 1.9 çıktı doktor ertelesek daha iyi olur dedi. 3 tane 5.gün embriyom var dondurulmuş. rahimde de hiç sorun yok tubalar vs normal bugün çektirdim sonomedde. Her şeyin hayırlısı bugün kontrole gittim işte bana 25 MM olmuş yumurtaların dedi çatladı çatlayacak :)))

Benim adetten 19 gün sonra transfer edildi.Mesela 14. Günde planlanmıştı , E2 düşük çıkınca değişti plan.Seninki de olur merak etme.
Benim iptal edildi transferim progestron hormonum 1.9 çıkınca ertelendi, ilaçsız yumurtalarım 25 mm olmuş doktor bile şaşırdı, hayırlısı 1 ay sonra transfer Allah’ın izniyle bu seferde 1 in üstünde çıkmazsa şaaayet :)

Kızlar yardım, çok şiddetli adet ağrım var.12. Günüm bugün, normal mi?Ağrıdan duramıyorum 🥺
Kanaman var mı canım benımde ilk basta pozitif oldugunu oğrendıgımde adet sancısı gıbı sancılarım vardı ama sıddetlı degıldı kanamam da olmamıstı doktora sormuştum cok normal demıstı zamanla gectı sımdı arada vuruyor bazen

Kanaman var mı canım benımde ilk basta pozitif oldugunu oğrendıgımde adet sancısı gıbı sancılarım vardı ama sıddetlı degıldı kanamam da olmamıstı doktora sormuştum cok normal demıstı zamanla gectı sımdı arada vuruyor bazen
Canım iki büklüm yattım kaldım ağrıdan. Yok kanamam.Ama geçen sefer tutmadığı zaman transferden sonraki ilk hafta çok şiddetli ağrılar olmuştu rahmimin üstünde.Sonrada tutmamıştı , umarım sıkıntı olmaz 🙏🤲🤲🤲🧿🧿🧿

Canım iki büklüm yattım kaldım ağrıdan. Yok kanamam.Ama geçen sefer tutmadığı zaman transferden sonraki ilk hafta çok şiddetli ağrılar olmuştu rahmimin üstünde.Sonrada tutmamıştı , umarım sıkıntı olmaz 🙏🤲🤲🤲🧿🧿🧿
Olmaz ınsallah canım kalbini ferah tut bebıs ınsallah seni bırakmaz kafana da takma uzulme bısey cık olmaz ınsallah canım 🙏🙏

ama senin tutmuştu değerin iyiydi, öyle düşünme ağrı oluyo benim de ara ara kramp gibi ağrım oluyo, normal olabilir, olumsuzu çekme olumsuz düşünüp 🙏 güzel olacak sen bi daha yarın kan versene değer kaça çıkmış bakalım, doktoru da ara yarın söyle belki ilaçlarda değişikliğe gider vs.

değerinde sorun yoktu güzel düşün Özlem🧡

bi de ağır iş falan yapma sakın🌸

çok geçmiş olsun, rahim genişlediği için ağrı yapabiliyormuş sanırım, hatta bir arkadaşımın magnezyum eksikliği nedeniyle ağrısı olmuştu (detayını bilmiyorum). vücut adaptasyon sürecinde çeşitli tepkiler verebiliyor, kanama da yok şükür birçok şey dışlanmış oluyor zaten. bol bol dinlen canım, dr veya asistanına da bilgi ver istersen. dualarımız seninle 🙏 içini ferah tut

çok geçmiş olsun, rahim genişlediği için ağrı yapabiliyormuş sanırım, hatta bir arkadaşımın magnezyum eksikliği nedeniyle ağrısı olmuştu (detayını bilmiyorum). vücut adaptasyon sürecinde çeşitli tepkiler verebiliyor, kanama da yok şükür birçok şey dışlanmış oluyor zaten. bol bol dinlen canım, dr veya asistanına da bilgi ver istersen. dualarımız seninle 🙏 içini ferah tut
Canım ağrım geçti.umarım sıkıntı olmamıştır.Salı kan testi vereceğim yeniden.

ama senin tutmuştu değerin iyiydi, öyle düşünme ağrı oluyo benim de ara ara kramp gibi ağrım oluyo, normal olabilir, olumsuzu çekme olumsuz düşünüp 🙏 güzel olacak sen bi daha yarın kan versene değer kaça çıkmış bakalım, doktoru da ara yarın söyle belki ilaçlarda değişikliğe gider vs.

değerinde sorun yoktu güzel düşün Özlem🧡

bi de ağır iş falan yapma sakın🌸
Doktor 4 gün sonra ver dedi.Salı ver dedi.Yarın gidip vereyim bari.Doğru diyorsun.

Doktor 4 gün sonra ver dedi.Salı ver dedi.Yarın gidip vereyim bari.Doğru diyorsun.

bende normalde böyle çekilme gibi bir şey oluyo ya da saçma şekilde ben öyle hissediyo olabilirim🙈

çekilme hissetmeyince 16.günü gidip tekrar 3.kanımı verip rahat ettim, 2 tane yeterli olmasına rağmen 🙈
en azından zihnin rahatlar 😎

geçmiş üstelik ağrın bak endişe etme, benim de oluyo

off sana söylüyorum da hepimiz böyleyiz işte 🧡🧡🧡 en azından 3 ayı atlatana kadar pimpirik içinde olucaz muhtemelen😅

bende normalde böyle çekilme gibi bir şey oluyo ya da saçma şekilde ben öyle hissediyo olabilirim🙈

çekilme hissetmeyince 16.günü gidip tekrar 3.kanımı verip rahat ettim, 2 tane yeterli olmasına rağmen 🙈
en azından zihnin rahatlar 😎

geçmiş üstelik ağrın bak endişe etme, benim de oluyo

off sana söylüyorum da hepimiz böyleyiz işte 🧡🧡🧡 en azından 3 ayı atlatana kadar pimpirik içinde olucaz muhtemelen😅
Aynen canım ben yarın gidip vereyim bari.Sağol desteğin için ❤️💜🤲🧿

Kızlar 3.gün embriyosu yarın dokuzuncu günüm sizce gidip kan vermem mi yaaa :21::KK73:

Back