• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Oleeeyyyyyy 🤩🤩🤩🥰😍🧿🧿🎈🎁🎊🎊🎊🎉🎉🪅💓🎶🎶 Ayyy canım tebrikler, çok şükür 🙏 Darısı 10 gün sonraya 🥰🥰🥰🥰🎉🎊🎉🎊💜

Özlem inanamıyorum yaa öyle korktum ki ilk muayene ederken ekranda hiç bi şey göremedim, dedim tamam buraya kadarmış, ama sonra keseyi gösterdi bu da yolk dediğimiz şey, içi dolu hiç sorun yok dedi, çook şükür 🙏🙏🙏

güzel haberlerle gidiyoruz retroya rağmen🧡🧡🧡🧡

inşallah sağlıkla kucağımıza da alıcaz🧡🧡🧡❤️❤️❤️❤️

Transferin 12. Günü oldu canım baya kırmızı bi leke geldi sonrasında tekrar kan istedi benden doktorum değer 2 katına çıktığı için sorun yok dedi sen kalp atışını da duymuşsun zaten canım tedirgin olma bol bol dinlen dua oku bebeğinle konuş Rabbim hepimize kucağımızıda almaya nasip etsin🤲🤲
Senin yaşadığın çok başlardaymış acaba benim ki gibi bir durum mu oldu diye düşünmüştüm çok teşekkür ediyorum tavsiyelerini için 😊Biraz daha istirahat halinde olmaya çalışıyorum inşallah hepimiz sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz🙏🏻

Ben doktordan geldim🖖 keseyi gördük, sorun yok dedi, tontik de içindeymiş, şimdi yaşam belirtisi için 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicezz🙏🧡

P Purple07 senden de güzel haber bekliyorum 🙏

Canım gözün aydınnn çok sevindimm🧿🧿🧿
Bende gördüm şükür şmdi serum alıyorum yazamıyorm snra detyları anlatcam
Kutluyorummmm ikimizideee🧿🥳

199,23 🙀5. Denememde , tam 40 yaşına girerken inanamıyorum pozitifi gördüğüme 🙀Tüplerim alındığı için, dış gebelik değildir değil mi?şoktayım şuan
Çoook çook çook sevindim senin için ☺️😇günlerdir okuyorum yazdıklarını çok şükür sonunda pozitif haberlerini aldık tebrik ederim canım hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🙏🏻😊

5 Ekim salı canım, 7 +0 oluyorum. siz tam olarak kaçta gördünüz bebişleri yani?

5 Ekim tamamdır👍

ben hesaplarıma göre biraz daha ileride olduğumu sanıyodum ama 5+1 dediler

bi tane link paylaşmıştım seninle hatırlıyo musun aslında galiba haftayla pek ilgisi yok gibi o yüzden içini ferah tut🚀 sen zaten keseyi gördün içinde minnoşu da görücezzz hatta 7 oluyosun ya bi de belki bonus kalp atışı da duyarsın sen🚀
sadece adım adım oluşuyo sanırım o yapı anladım onu, ben seçemedim bile zaten,

5 Ekim'i not ediyorum🧡🧡🧡

5 Ekim tamamdır👍

ben hesaplarıma göre biraz daha ileride olduğumu sanıyodum ama 5+1 dediler

bi tane link paylaşmıştım seninle hatırlıyo musun aslında galiba haftayla pek ilgisi yok gibi o yüzden içini ferah tut🚀 sen zaten keseyi gördün içinde minnoşu da görücezzz hatta 7 oluyosun ya bi de belki bonus kalp atışı da duyarsın sen🚀
sadece adım adım oluşuyo sanırım o yapı anladım onu, ben seçemedim bile zaten,

5 Ekim'i not ediyorum🧡🧡🧡

inşallah canım benim, evet hatırlıyorum o linki, nasıl moral olmuştu :KK200: çok değişkenlik gösteriyor herkeste ona inandım artık tamamen. 2 gündür hafif mide bulantısı ve aşırı mide yanması yaşıyorum bu aralar baya hissetirdi varlığını, yani orda olduğuna inanmak iyi geliyor daha katlanılası oluyor bulantılar falan. zaten yoğun bir haftasonu olacak sonra pazartesi iş derken hemen geçer zaman :KK53: teşekkür ederim ilgine

inşallah canım benim, evet hatırlıyorum o linki, nasıl moral olmuştu :KK200: çok değişkenlik gösteriyor herkeste ona inandım artık tamamen. 2 gündür hafif mide bulantısı ve aşırı mide yanması yaşıyorum bu aralar baya hissetirdi varlığını, yani orda olduğuna inanmak iyi geliyor daha katlanılası oluyor bulantılar falan. zaten yoğun bir haftasonu olacak sonra pazartesi iş derken hemen geçer zaman :KK53: teşekkür ederim ilgine
Biz seninle aynı anda kalp atisinı duyucaz heralde canım bende pazartesiye aldım randevuyu ahh hıc mı zaman gecmezz

Kızlar merhaba 👋 bende 29 eylülde 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. 4 yaşında bir oğlum var 5.gün 5aa ile tutunmuştu. Şimdi 4aa ve bir tık orta kalite 2 embriyo transfer edildi. 3. Günüm ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyo. Oğlumda 5. Veya 6. Günü yerleşme kanamam olmuştu her gebelik aynı olmuyo bunda olucakmı merak ediyorum

Senin yaşadığın çok başlardaymış acaba benim ki gibi bir durum mu oldu diye düşünmüştüm çok teşekkür ediyorum tavsiyelerini için 😊Biraz daha istirahat halinde olmaya çalışıyorum inşallah hepimiz sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz🙏🏻
Evet canım daha çok yeni benim kese için pazartesi kontrolüm kısmetse ama benzer şeyler yaşıyoruz hepimiz ben hep olumlu düşünüyorum hepimiz için çok çok çok amin canım 🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿

Kızlar merhaba, o kadar umutsuz ve korku doluyum ki beni sadece sizler anlarsınız diye yazmak istedim. Neredeyse 37 yaşındayım, yumurta rezervim az, eşte ciddi morfoloji sorunları var. Bugüne kadar hiç pozitif test görmedim (ovitrelle sonrası hayalet gölge hariç). İlk denemem ve transfer önümüzdeki aya ertelendi. Benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı çok merak ediyorum. Bir sefer bile yeterince yorsa da manevi ve maddi gücüm yettiğince deneyeceğim. Bu kadar stresle başedemiyorum, sanki benim vücudum hamile kalmaya uygun değilmiş gibi geliyor, yüksek doz ilaçla anca 2 dondurulmuşum var. Onları da kaybetme endişesi, sanki bende keşfedilememiş bir hastalık varmış ve tutmayacakmış duygusu.. Sadece içimi dökmek istedim. Sizler için de hep dua ediyorum, hergün girip takip ediyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Merhaba canım, gönlünü ferah tut. Benim eşimin morfolojisi 0 dı hareket ve sayıda da ciddi anlamda problemimiz vardı. İkinci transferde hamile kaldım çok şükür. Seninde olur neden olmasın kendine ve bebeğine güven. Benim 9 yumurtam oldu döllenmeye uygundu ancak spermlerden kaynaklı 3 embriyo kaldı. Öğrendiğimde şok olmuştum. ilk transfer taze tek embriyo transfer edildi tutmadı. 3 ay sonra iki tane dondurulmuş transfer yapıldı teki tuttu çok şükür. Senin bedenin anne olmaya eminim uygundur. Sen duanı et içini ferah tut, gerisi takdir ilahi inşallah olacaktır

gerçekten geçmiyor :KK43: hadi bakılm pazartesi sen, salı ben girelim mutlu haber sırasına :) kaçıncı haftan senin?
Gıttıgım de bana ultrosana gore 5 haftalık demıstı bebıslerı ikiz oldugunu oğrendık bıde adet zamanına gore 6 haftalık ama ona gire hesaplamadı tatlım 2 hafta sonra gel dedı pazartesi 7 haftalık oluyorum doktoruma gore canım senin de oyleydı diye hatırlıyorum

Back