Ayy canım çok çok teşekkür ederim, inşallah öyle olur da güzel haberlerimizi paylaşırızCanım benim 5. Denemede bu mucize olduysa senin de kesin olacak.Ne olur sadece dua et , olacağı içime doğuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım çok çok teşekkür ederim, inşallah öyle olur da güzel haberlerimizi paylaşırızCanım benim 5. Denemede bu mucize olduysa senin de kesin olacak.Ne olur sadece dua et , olacağı içime doğuyor
Oleeeyyyyyy Ayyy canım tebrikler, çok şükür Darısı 10 gün sonraya
Senin yaşadığın çok başlardaymış acaba benim ki gibi bir durum mu oldu diye düşünmüştüm çok teşekkür ediyorum tavsiyelerini için Biraz daha istirahat halinde olmaya çalışıyorum inşallah hepimiz sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruzTransferin 12. Günü oldu canım baya kırmızı bi leke geldi sonrasında tekrar kan istedi benden doktorum değer 2 katına çıktığı için sorun yok dedi sen kalp atışını da duymuşsun zaten canım tedirgin olma bol bol dinlen dua oku bebeğinle konuş Rabbim hepimize kucağımızıda almaya nasip etsin
Çoook çook çook sevindim senin için günlerdir okuyorum yazdıklarını çok şükür sonunda pozitif haberlerini aldık tebrik ederim canım hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah199,23 5. Denememde , tam 40 yaşına girerken inanamıyorum pozitifi gördüğüme Tüplerim alındığı için, dış gebelik değildir değil mi?şoktayım şuan
Canım gözün aydınnn çok sevindimm
Bende gördüm şükür şmdi serum alıyorum yazamıyorm snra detyları anlatcam
Kutluyorummmm ikimizideee
5 Ekim salı canım, 7 +0 oluyorum. siz tam olarak kaçta gördünüz bebişleri yani?evettt nihayettt yaaaa
senin bi sonraki randevun kaçındaydııı
5 Ekim salı canım, 7 +0 oluyorum. siz tam olarak kaçta gördünüz bebişleri yani?
5 Ekim tamamdır
ben hesaplarıma göre biraz daha ileride olduğumu sanıyodum ama 5+1 dediler
bi tane link paylaşmıştım seninle hatırlıyo musun aslında galiba haftayla pek ilgisi yok gibi o yüzden içini ferah tut sen zaten keseyi gördün içinde minnoşu da görücezzz hatta 7 oluyosun ya bi de belki bonus kalp atışı da duyarsın sen
sadece adım adım oluşuyo sanırım o yapı anladım onu, ben seçemedim bile zaten,
5 Ekim'i not ediyorum
Biz seninle aynı anda kalp atisinı duyucaz heralde canım bende pazartesiye aldım randevuyu ahh hıc mı zaman gecmezzinşallah canım benim, evet hatırlıyorum o linki, nasıl moral olmuştu çok değişkenlik gösteriyor herkeste ona inandım artık tamamen. 2 gündür hafif mide bulantısı ve aşırı mide yanması yaşıyorum bu aralar baya hissetirdi varlığını, yani orda olduğuna inanmak iyi geliyor daha katlanılası oluyor bulantılar falan. zaten yoğun bir haftasonu olacak sonra pazartesi iş derken hemen geçer zaman teşekkür ederim ilgine
Evet canım daha çok yeni benim kese için pazartesi kontrolüm kısmetse ama benzer şeyler yaşıyoruz hepimiz ben hep olumlu düşünüyorum hepimiz için çok çok çok amin canımSenin yaşadığın çok başlardaymış acaba benim ki gibi bir durum mu oldu diye düşünmüştüm çok teşekkür ediyorum tavsiyelerini için Biraz daha istirahat halinde olmaya çalışıyorum inşallah hepimiz sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz
gerçekten geçmiyor hadi bakılm pazartesi sen, salı ben girelim mutlu haber sırasına :) kaçıncı haftan senin?Biz seninle aynı anda kalp atisinı duyucaz heralde canım bende pazartesiye aldım randevuyu ahh hıc mı zaman gecmezz
Merhaba canım, gönlünü ferah tut. Benim eşimin morfolojisi 0 dı hareket ve sayıda da ciddi anlamda problemimiz vardı. İkinci transferde hamile kaldım çok şükür. Seninde olur neden olmasın kendine ve bebeğine güven. Benim 9 yumurtam oldu döllenmeye uygundu ancak spermlerden kaynaklı 3 embriyo kaldı. Öğrendiğimde şok olmuştum. ilk transfer taze tek embriyo transfer edildi tutmadı. 3 ay sonra iki tane dondurulmuş transfer yapıldı teki tuttu çok şükür. Senin bedenin anne olmaya eminim uygundur. Sen duanı et içini ferah tut, gerisi takdir ilahi inşallah olacaktırKızlar merhaba, o kadar umutsuz ve korku doluyum ki beni sadece sizler anlarsınız diye yazmak istedim. Neredeyse 37 yaşındayım, yumurta rezervim az, eşte ciddi morfoloji sorunları var. Bugüne kadar hiç pozitif test görmedim (ovitrelle sonrası hayalet gölge hariç). İlk denemem ve transfer önümüzdeki aya ertelendi. Benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı çok merak ediyorum. Bir sefer bile yeterince yorsa da manevi ve maddi gücüm yettiğince deneyeceğim. Bu kadar stresle başedemiyorum, sanki benim vücudum hamile kalmaya uygun değilmiş gibi geliyor, yüksek doz ilaçla anca 2 dondurulmuşum var. Onları da kaybetme endişesi, sanki bende keşfedilememiş bir hastalık varmış ve tutmayacakmış duygusu.. Sadece içimi dökmek istedim. Sizler için de hep dua ediyorum, hergün girip takip ediyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Gıttıgım de bana ultrosana gore 5 haftalık demıstı bebıslerı ikiz oldugunu oğrendık bıde adet zamanına gore 6 haftalık ama ona gire hesaplamadı tatlım 2 hafta sonra gel dedı pazartesi 7 haftalık oluyorum doktoruma gore canım senin de oyleydı diye hatırlıyorumgerçekten geçmiyor hadi bakılm pazartesi sen, salı ben girelim mutlu haber sırasına :) kaçıncı haftan senin?