• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Gecmis olsun, dilerim sonunda saglikla kavusuruz hepimiz bebeklerimize 🙏 Benim de ilk denemem kimyasal oldu ama 1 ay ara verip ekimde hemen 2.ye baslayacagiz. Benimki biraz da mecburiyetten aslinda. Sizin tup bebek yapma sebebinizi bilmiyorum ama benimki yumurta azligi ve zaman aleyhime isliyor 😪 Bosa gidecek 1 yumurta bile cok degerli malesef. Ben de mizacim geregi sabirsiz bi insanim. Simdi 3-5 ay ara versem o sirada kafami bosaltabilecegimi hic zannetmiyorum. Kafayi bosaltmak demek bu isleri beyninden tamamen atmak demek. Ama cogumuz sabah kalkinca ilk is foruma giriyoruz, yazmasak da okuyoruz. Yani aklimiz hep bu iste. Ve biliyorum ki 3 ay degil 3 yil da ara versem yine kafam burda olacak. İyisi mi fiziki bi engel yoksa sureci iyice uzatmadan kac denemede olacaksa arka arkaya deneyip sonuca ulasayim diyorum yumurtalar bitmeden ☺️
Merhaba canım bizimkisi sebepsiz infertilite 28 yaşındayım gözle görülür bir sorunumuz yok 2 yıldır evliyiz hiç pozitif görmedim ilk başlarda çok kafama takıyordum niye olmuyor diye stres yapıncada hem ben hem eşim daralıyordu acele etmekten çırpınmaktan yoruldum yani bu tedaviden sonra bende ara verme isteği oldu eskiden bende merak ederdim ara versem nasıl dayanırım veya aklımdan nasıl çıkartırım diye ama inan şuan öyle bir saldım ki kendimi sonuçta herşey olacağına varır inşallah sen de bebeğini kucağına alırsın dilerim herkes amacına ulaşır 🙏🤲

Özlem canım tekrar sağ ol cevabın ıcın .merkezi aradım test günüm 30 u 28inde beta 1.20 çıktı yenıden test yaptırsam mı ilaçlarım bitmeden kanamam başladı dedım .ilaçları kesin artık sonuç değişmez dedı .lekelenme seklınde degıl kanamam ama cok yoğunda degıl bıraktım ilaçları .prednol kullandım evet .ama kan sulandırıcı kullanmadım .daha önce kalp atışı duran gebeliğimden sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım ve az mıktarda pıhtılaşmam çıktı ama tüp bebekte doktorumla paylaşmama rağmen kan sulandırıcıya gerek olmadığını ,o denli bir pıhtılasmam olmadığını soyledı coraspirin ya da oksapar vermedı .öyle işte ben ilk adetle başlıyorum transfere artık beklemeye sabrım yok .rabbım insallah bu defa güzel haberler almayı nasip eder sana .yürekten diliyorum ,sakın beni etiketlemeyi unutma bugün test sonucunu aldığında .her şey güzel olur insallah ,cok amin 🙏

Ah cnm ya kesinlikle katılmıyorum ben buna hafif bi pıhtılaşma diyor hepsi heterozigot çıkmştır senin muhtemelen ben homozigot oldugum hakde banada iğne coraspin gerek yok diyen doktorlar oldu asla inanmıyorum aspirin içmediğim her pozitifimde kimyasal oldu. Sonra bi prof a gittim sagolsn bana corapsin başlattı ben 3. Ayda gebe kaldım erken kam vereceksn yakalayıp iğneye başlıycaz dedi.. 24. Günde kan verip iğneye başladık. Sonra keseriz belki demişti ama göze almadım 9 ay oldum iğnemi.. bilmiyorum ama kan pıtılaşması topiğine girersen birsürü kayıpları var ordakilerin hepsi mi tesadüf.. bu rahat doktorlardan bıktım artık🤢

Merhaba canım bizimkisi sebepsiz infertilite 28 yaşındayım gözle görülür bir sorunumuz yok 2 yıldır evliyiz hiç pozitif görmedim ilk başlarda çok kafama takıyordum niye olmuyor diye stres yapıncada hem ben hem eşim daralıyordu acele etmekten çırpınmaktan yoruldum yani bu tedaviden sonra bende ara verme isteği oldu eskiden bende merak ederdim ara versem nasıl dayanırım veya aklımdan nasıl çıkartırım diye ama inan şuan öyle bir saldım ki kendimi sonuçta herşey olacağına varır inşallah sen de bebeğini kucağına alırsın dilerim herkes amacına ulaşır 🙏🤲
Aminnn. Senin durumun farklıymış, senin için rahatlamak stres olmamak çok şeyi değiştirebilir. Bir de bakmışsın kendiliğinden hamile kalmışsın :) Bizde öyle bir ihtimal olmadığı için ara vermek rahatlamaktan çok endişe veriyor insana. Bir de sürekli etraftan gelen hamilelik haberleri ve sonrasında gelen eee siz düşünmüyomusunuz gibi münasebetsiz sorular var ağızlarına kürekle vurası gelmiyor mu insanın :D

Ah cnm ya kesinlikle katılmıyorum ben buna hafif bi pıhtılaşma diyor hepsi heterozigot çıkmştır senin muhtemelen ben homozigot oldugum hakde banada iğne coraspin gerek yok diyen doktorlar oldu asla inanmıyorum aspirin içmediğim her pozitifimde kimyasal oldu. Sonra bi prof a gittim sagolsn bana corapsin başlattı ben 3. Ayda gebe kaldım erken kam vereceksn yakalayıp iğneye başlıycaz dedi.. 24. Günde kan verip iğneye başladık. Sonra keseriz belki demişti ama göze almadım 9 ay oldum iğnemi.. bilmiyorum ama kan pıtılaşması topiğine girersen birsürü kayıpları var ordakilerin hepsi mi tesadüf.. bu rahat doktorlardan bıktım

Pıhtılaşma için iğne ve coraspirini tüp bebek sürecinin hangi aşamasında başladınız acaba? Ben ilk denememde transfer sonrası başlamıştım kimyasal olunca bıraktım. İkinci denemeyi ekimde yapacağız ne zaman başlamalıyım sizce? bende de 1 gende homo 2 gende hetero var bu arada

Selamlar uzun zamandır doktor kararı vermeye çalışıyordum izmirde. 2 negatifim var tavmergende.

3.denemem olacak.
yaş 31 -sebepsiz inf-
medicalpark ***Funda Göde * **hastaları var mı acaba.?
Raporlu olacak benım ( 2neg aşılama)

Pıhtılaşma için iğne ve coraspirini tüp bebek sürecinin hangi aşamasında başladınız acaba? Ben ilk denememde transfer sonrası başlamıştım kimyasal olunca bıraktım. İkinci denemeyi ekimde yapacağız ne zaman başlamalıyım sizce? bende de 1 gende homo 2 gende hetero var bu arada

Coraspini transfer olacağım ay adetimle birlikte başladık. İğneyi de transfer günü başladık. Doz yetmeyip günde 2 vuranlar bile oluyor yeterki işi bilen ve bu konuyu ciddiye alan bir doktor olsun. Gerçekten asla inanmıyorlar bu genlerin düşük sebebi olabileceğine. Ama ben bu kadarda tesadüf olacağına inanamıyorum artık. Neden riske atalım madem kullanılabiliyor bu ilaçları biz göze aldıktan sonra doktora ne oluyor sanki Ben çokmu meraklıyım hergn kendime iğne saplamaya.. ben doğuma kdr vurdum🙏

Ah cnm ya kesinlikle katılmıyorum ben buna hafif bi pıhtılaşma diyor hepsi heterozigot çıkmştır senin muhtemelen ben homozigot oldugum hakde banada iğne coraspin gerek yok diyen doktorlar oldu asla inanmıyorum aspirin içmediğim her pozitifimde kimyasal oldu. Sonra bi prof a gittim sagolsn bana corapsin başlattı ben 3. Ayda gebe kaldım erken kam vereceksn yakalayıp iğneye başlıycaz dedi.. 24. Günde kan verip iğneye başladık. Sonra keseriz belki demişti ama göze almadım 9 ay oldum iğnemi.. bilmiyorum ama kan pıtılaşması topiğine girersen birsürü kayıpları var ordakilerin hepsi mi tesadüf.. bu rahat doktorlardan bıktım artık🤢
merhabalar ben 2 negatif gördüm. Hiç ama hiç gebe kalmadım 3 senede. Doktor hamile kaldıpında bu değerin heterezigot olduğu için bile kn sulandırıcı almalısın hep hatta iğne dedi. Henüz tedaviye başlamadık. Sizin dedğiniz durum bu mu ? Aşırı bir pıhtılaşma yok sanki dimi homozigot olunca mı daha riskli olıyor?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 26
merhabalar ben 2 negatif gördüm. Hiç ama hiç gebe kalmadım 3 senede. Doktor hamile kaldıpında bu değerin heterezigot olduğu için bile kn sulandırıcı almalısın hep hatta iğne dedi. Henüz tedaviye başlamadık. Sizin dedğiniz durum bu mu ? Aşırı bir pıhtılaşma yok sanki dimi homozigot olunca mı daha riskli olıyor?

Heterozigot olunca tek gen sıkıntılı taşıyıcı oluyosun evet daha risksiz ama homozigot deyince o gende komple sıkıntı demek. Dediğin gibi heterezigotlara bile önlem amaçlı aspirin verilirken homozigota verilmemesine şaşıyorum. Ama işte diyorlar ki bu en baştaki faktör leiden ve protrombin vs de sorun olsa daha sıkıntıymış o yzden digerlerini saymıyo bazısı.. proteşn s protein c ler var bide antitrombin testleri vs bnlar brz kapsamlı tekrarlayan düşüklerde üstüne düşülmeli bence.

Doktorlar diyorki kalp atışı duyulmadan iğne yada aspirine başlamanın hiç manası yok. E iyide o aşamaya gelemiyorki benim gebeliğim bence bi şekilde beslenemeyip kimyasal olup düşüyor yerleşip kalp atımı olana kdr durmamıştı hiç.

Benimde silik çizgi çıkıyordu 2 gündür bugün sabah kan verdim.kasık ve bel ağrısı oluyordu bende
İnş seninde pozitif çıkar normalde salı verin demişlerdi doktorumuzu aradım salı tekrar vercez artışa bakmak için
Merhaba transferden sonra kaçıncı günlerde idrar testi yaptınız hiç mi koyulaşmadi gün gectikce

İnsanın aklına her türlü şey geliyor hormonların etkisiyle galiba 😄 Bi hamileyim diyorum beş dk sonra yok yaa olmadı kesin regl olucam diyorum 🙄😇
Kesinlikle öyle ben hala inanamıyorum canım keseyi göreyim diye bekliyorum sonrada kalp atışı beklerim Rabbim kolaylık versin hepimize 🤲😊

benim eşimde bir şey çıkmadı ama benim amh çok düşüktü 0, 4 lerde falan

bir şekilde yumurta elde edilse de 2 tüp bebek denemem de başarısızdı

aynı senin gibi düşündüm ben de bedeninde bebek durmuyo dedim ama şu an hamikeyim inşallah cuma günü keseyi göreceğim

modunu yüksek tut

doktor hamilesin dediğinde ağlamamı durduramadım ve aynı senin cümlelerin dökülmüştü ağzımdan "ben bedenimde çocuk duramıyo sandım" diye hıçkıra hıçkıra ağladım

yaşım 39 olmak üzere asla umudunu kaybetme🧡
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Zaman zaman ciddi umutsuzluklara düşüyor insan ama inancı kaybetmeden sabretmek ve devam etmek lazım sanırım. Güzel günler hepimizin önündedir inşallah 🙏

Benim 2 heterozigot var, ilk muayenede gen testi istemişti sonuçlar çıkınca da vitaminlerle birlikte coraspin verdi doktorum. Ama henüz transferim olmadığı için iğneye ne zaman başlıyor bilmiyorum.

Back