Merhaba canım bizimkisi sebepsiz infertilite 28 yaşındayım gözle görülür bir sorunumuz yok 2 yıldır evliyiz hiç pozitif görmedim ilk başlarda çok kafama takıyordum niye olmuyor diye stres yapıncada hem ben hem eşim daralıyordu acele etmekten çırpınmaktan yoruldum yani bu tedaviden sonra bende ara verme isteği oldu eskiden bende merak ederdim ara versem nasıl dayanırım veya aklımdan nasıl çıkartırım diye ama inan şuan öyle bir saldım ki kendimi sonuçta herşey olacağına varır inşallah sen de bebeğini kucağına alırsın dilerim herkes amacına ulaşırGecmis olsun, dilerim sonunda saglikla kavusuruz hepimiz bebeklerimize Benim de ilk denemem kimyasal oldu ama 1 ay ara verip ekimde hemen 2.ye baslayacagiz. Benimki biraz da mecburiyetten aslinda. Sizin tup bebek yapma sebebinizi bilmiyorum ama benimki yumurta azligi ve zaman aleyhime isliyor Bosa gidecek 1 yumurta bile cok degerli malesef. Ben de mizacim geregi sabirsiz bi insanim. Simdi 3-5 ay ara versem o sirada kafami bosaltabilecegimi hic zannetmiyorum. Kafayi bosaltmak demek bu isleri beyninden tamamen atmak demek. Ama cogumuz sabah kalkinca ilk is foruma giriyoruz, yazmasak da okuyoruz. Yani aklimiz hep bu iste. Ve biliyorum ki 3 ay degil 3 yil da ara versem yine kafam burda olacak. İyisi mi fiziki bi engel yoksa sureci iyice uzatmadan kac denemede olacaksa arka arkaya deneyip sonuca ulasayim diyorum yumurtalar bitmeden