• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

1 2 gun oynayabilir dedı zaten☺️öne çektik senın transferi görüyo musun😅 sen sor ama yine de kontrole gidince
3 gün kardayım şuan 😅 Senden sonra araştırdım baya dediğin gibiymiş. Ama benim doktorum rahim durumu ve hormon tahlilleri yeterli seviyede olmadığı için transfer sürecini ertelediğim çok hastam var dedi. Ondan çok korkuyorum ya inşallah herşey yolunda gider 🤲🏻

3 gün kardayım şuan 😅 Senden sonra araştırdım baya dediğin gibiymiş. Ama benim doktorum rahim durumu ve hormon tahlilleri yeterli seviyede olmadığı için transfer sürecini ertelediğim çok hastam var dedi. Ondan çok korkuyorum ya inşallah herşey yolunda gider 🤲🏻
Lucrin vurulmus muydun? Dogal sıklus mu olacak? Bemım kı Lucrınlı erteleyecegını sanmıyorum pek

Yok vurulmadım öyle bişey. Doğal da değil herhalde estrofem kullanıyorum şimdi. Lucrin ne işe yarıyo ki.
Yumurtlamayı, hormonları baskılıyor.. İste İlacla yukseltıyorlar hormonları.. Benım yumurta toplamayı da lucrınli yapmıslardı

Yumurtlamayı, hormonları baskılıyor.. İste İlacla yukseltıyorlar hormonları.. Benım yumurta toplamayı da lucrınli yapmıslardı
Anladım artık hayırlısı her doktor farklı bi yol izliyo işte. Yarın gidiyosun di mi kontrole. Bakalım ne dicek doktor haber ver bize de 🤗

Merhaba arkadaşlar
Benim de kısmetse eylülde transferim bu adetle ilaçlara başladım climara bant ve coraspin.3 eylül kontrolüm var transfer günü belli olur sanırım🙏
2 adet dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edilecek.. yaş 36.
Benim bir kızım var ona da eylül de hamile kalmıştım umarım kardeşi de aynı sevinci yaşatır bize💕

İyi akşamlar arkadaşlar benimde bugun yumurta toplama oldu yarın doktorum arayıp bilgilendirceğini söyledi kaçının döllendiğine dair inşallah eylüldede tansfer olcak Allah isteyen herkesin kucağını doldursun aratmasın inşallah

Bugün kontrole gittim…11mm çıktı. Gayet iyi dedi aynı ilaçlara devam ve prednol ve progestan eklendi… 2 sinde saat 15:30 dada transferim var..
Evet gayet iyi bende sabah gideceğim en son 8 ml di bakalım kaç olmuş 3 Eylül transfer saati de yarın belli olacak.Beraber gün sayacagiz güzel haberleri de veririz inşallah.

İyi akşamlar arkadaşlar benimde bugun yumurta toplama oldu yarın doktorum arayıp bilgilendirceğini söyledi kaçının döllendiğine dair inşallah eylüldede tansfer olcak Allah isteyen herkesin kucağınız doldursun aratmasın inşallah
İnşallah kaliteli bol embriyolar oluşur.Taze Transfer olacaksın o zaman.Kac yumurta toplandi

Evet gayet iyi bende sabah gideceğim en son 8 ml di bakalım kaç olmuş 3 Eylül transfer saati de yarın belli olacak.Beraber gün sayacagiz güzel haberleri de veririz inşallah.
Evet inş transfer güzel geçer ve sonrası hayırla pozitif olur. Geçen sefer transferin hemen bitiminde hemşireler hadi yana geç deyip kaldırmıştı busefer enazından bi 5 dk kalmak istiyorum. Belki etkilememiştir ama yinede içim rahat olsun istiyorum

Evet inş transfer güzel geçer ve sonrası hayırla pozitif olur. Geçen sefer transferin hemen bitiminde hemşireler hadi yana geç deyip kaldırmıştı busefer enazından bi 5 dk kalmak istiyorum. Belki etkilememiştir ama yinede içim rahat olsun istiyorum
Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah.Benim ilk denemede de öyle yaptılar direk geçirdiler.ikinci de başka işlem yoktu diye direk orda bıraktılar ama ikisi de olmadı.Nasip herşey ama insan acaba diyor ister istemez nasıl rahat edecekse için öyle yap

Merhaba kızlar. Bende tedaviye yeni başladım. Şuan iğne vuruluyorum göbekten.. Eylülün ortası gibi de yumurta toplanır İnşallah.. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Back