3 gün kardayım şuan1 2 gun oynayabilir dedı zatenöne çektik senın transferi görüyo musun sen sor ama yine de kontrole gidince
Lucrin vurulmus muydun? Dogal sıklus mu olacak? Bemım kı Lucrınlı erteleyecegını sanmıyorum pek3 gün kardayım şuanSenden sonra araştırdım baya dediğin gibiymiş. Ama benim doktorum rahim durumu ve hormon tahlilleri yeterli seviyede olmadığı için transfer sürecini ertelediğim çok hastam var dedi. Ondan çok korkuyorum ya inşallah herşey yolunda gider
Yok vurulmadım öyle bişey. Doğal da değil herhalde estrofem kullanıyorum şimdi. Lucrin ne işe yarıyo ki.Lucrin vurulmus muydun? Dogal sıklus mu olacak? Bemım kı Lucrınlı erteleyecegını sanmıyorum pek
Yumurtlamayı, hormonları baskılıyor.. İste İlacla yukseltıyorlar hormonları.. Benım yumurta toplamayı da lucrınli yapmıslardıYok vurulmadım öyle bişey. Doğal da değil herhalde estrofem kullanıyorum şimdi. Lucrin ne işe yarıyo ki.
Anladım artık hayırlısı her doktor farklı bi yol izliyo işte. Yarın gidiyosun di mi kontrole. Bakalım ne dicek doktor haber ver bize deYumurtlamayı, hormonları baskılıyor.. İste İlacla yukseltıyorlar hormonları.. Benım yumurta toplamayı da lucrınli yapmıslardı
Evet yarınAnladım artık hayırlısı her doktor farklı bi yol izliyo işte. Yarın gidiyosun di mi kontrole. Bakalım ne dicek doktor haber ver bize de
Evet ilaçlı.Sonuc güzel olsun inşallah yöntem önemli değilO zaman benimki ilaçlı oluyo di mi. İlk defa yaptırıyoruz detaylara çok hakim değilim
Bugün kontrole gittim…11mm çıktı. Gayet iyi dedi aynı ilaçlara devam ve prednol ve progestan eklendi… 2 sinde saat 15:30 dada transferim var..10 gün sonraya vermiş demek ki gidince yazar mısın kaç ml olduğunu.Ben de 28 in de tekrar gideceğim
Kacıncı gununuz de 11 mm cıktı?Bugün kontrole gittim…11mm çıktı. Gayet iyi dedi aynı ilaçlara devam ve prednol ve progestan eklendi… 2 sinde saat 15:30 dada transferim var..
13.gün cnmKacıncı gununuz de 11 mm cıktı?
Oo benım daha cok yolum var o zaman, yarın 7.gunum, ılac kullanımında 6.gunum olacak13.gün cnm
Evet gayet iyi bende sabah gideceğim en son 8 ml di bakalım kaç olmuş 3 Eylül transfer saati de yarın belli olacak.Beraber gün sayacagiz güzel haberleri de veririz inşallah.Bugün kontrole gittim…11mm çıktı. Gayet iyi dedi aynı ilaçlara devam ve prednol ve progestan eklendi… 2 sinde saat 15:30 dada transferim var..
İnşallah kaliteli bol embriyolar oluşur.Taze Transfer olacaksın o zaman.Kac yumurta toplandiİyi akşamlar arkadaşlar benimde bugun yumurta toplama oldu yarın doktorum arayıp bilgilendirceğini söyledi kaçının döllendiğine dair inşallah eylüldede tansfer olcak Allah isteyen herkesin kucağınız doldursun aratmasın inşallah
Evet inş transfer güzel geçer ve sonrası hayırla pozitif olur. Geçen sefer transferin hemen bitiminde hemşireler hadi yana geç deyip kaldırmıştı busefer enazından bi 5 dk kalmak istiyorum. Belki etkilememiştir ama yinede içim rahat olsun istiyorumEvet gayet iyi bende sabah gideceğim en son 8 ml di bakalım kaç olmuş 3 Eylül transfer saati de yarın belli olacak.Beraber gün sayacagiz güzel haberleri de veririz inşallah.
Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah.Benim ilk denemede de öyle yaptılar direk geçirdiler.ikinci de başka işlem yoktu diye direk orda bıraktılar ama ikisi de olmadı.Nasip herşey ama insan acaba diyor ister istemez nasıl rahat edecekse için öyle yapEvet inş transfer güzel geçer ve sonrası hayırla pozitif olur. Geçen sefer transferin hemen bitiminde hemşireler hadi yana geç deyip kaldırmıştı busefer enazından bi 5 dk kalmak istiyorum. Belki etkilememiştir ama yinede içim rahat olsun istiyorum
Hadi hayırlı olsun.Kaliteli bol yumoslarin olsun inşallahMerhaba kızlar. Bende tedaviye yeni başladım. Şuan iğne vuruluyorum göbekten.. Eylülün ortası gibi de yumurta toplanır İnşallah.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim canım. İnşallah hepimiz çabalarımızın karşılığını alırız.Hadi hayırlı olsun.Kaliteli bol yumoslarin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?