Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Hayırlı uğurlu olsun kaç haftalık oldunuz? Bir de üstten mi muayene yaptılar

Sen test gününden önce yapma lütfen. Bekle inşallah pozitifi göreceğiz İnanmak istiyorum göreceğimize
İnsallah diyelim arkadasım ama ben umudumu hepten kaybettim .demek kolay olmayacak hayırlısı buymus .umarım senın güzel haberlerını alırız sen de cok zorlu yollardan gecmıssın ,Allah yardımcın olsun

rollercoaster cnm benım sen ne tatlısın .ilgi ,alakana çok teşekkür ederim.Cok candan yürekten yazıyorsun hissedıyorum ben duruma kendımı alıştırdım zaten bugün bağıra çağıra agladım içimi döktüm rahatladım ,kabullendim .şimdi daha iyiyim.sırf formalite olsun diye 30unu beklıyorum ilaçlara devam .doktora yazsam 30 unu bekle diyecek biliyorum . senı tanıdığıma çok memnun oldum . rabbim sagsalım yavrunu kucağına almayı da nasip etsin inşallah .bu uğurda hepımız cok emekler verıyoruz.

Sevgılı arkadaşlarım .başarısız transferden sonra ne oluyor benım ilk denememdi .önümdeki maçlara bakmak istıyorum. En azından bir embriyom daha var dondurulmus benı bekleyen 30 u test günüm .o gün sonucu doktoruma yazıyorum sonra bana ilaçları bırak dıyor ve bırakır bırakmaz hemen regl mi oluyorum ?(progestan igne her gün 1tane ,bir de günde 2 vajinal tablet kullanıyorum naturel siklusta yapıldı transferım )bu igne ve Fitil kullanılırken regl olunmuyor sanırım öyle mi ?

Ayrıca cok merak etıgım bir şey daha var : 37 yaşındayım bu yaşıma kadar hıc bir regl öncesi adet sancısı yaşamamıştım .bugün öyle bir sancı ki nöbetçiydim ayakta durmakta zorlandım hep iki büklüm gezdım .alt karın bölgemde gaz sancısı gibi bir agrım var .sureklı degıl ara ara gıırıyor .ben bu ay tüp bebek transferi oldum diye mi böyle acaba ? Sizler başarısız tüp bebek transferinden sonra her zamanki rutininizde mi adet oldunuz ?benım sadece bacak agrım olurdu mesela çok şaşkınım

Merhaba canim. Ben de 38 yaşındayım. Ben de ngs li 2 embriyo transferi yapmak istiyorum. Dondurulmus transfer aşamasında kullandigin ilaclar nelerdi?
Aslında ilaçlar ve dozları doktordan doktora değişiyo bende dondurulmuş yaptırdım
Estrofem
Prograf
Coraspirin
Dekort
Folik asit haplar
Lutinus vajinal tablet
Progestan hergün
Proluton depot 5 günde 1
Estrofem dekort coraspirin bunlara transferden 1 hafta önce başladın folik asit çok daha önce diğerlerine de transferden 5 gün önce başladım iğnelere bide transfer gününden itibaren oksafor kan sulandırıcı kullanıyorum günlük 2 tane

Sen nerede tedavi oluyorsun canim.? Benim ilaclar bayagi az sanirim.

Merhaba canim. Ben de 38 yaşındayım. Ben de ngs li 2 embriyo transferi yapmak istiyorum. Dondurulmus transfer aşamasında kullandigin ilaclar nelerdi?
Estrofem günde 4 adet
Progestan diktik sabah akşam birer adet
Aspirin
Folik asit
Prednol sadece beş gün kullandım.
Protulex iğne sabah akşam.Transfer günü prutulon ve bir hafta sonrası yine aynısı
Prednol prutulon hariç ilaçlar aynen devam ediyorum
Ayrıca 7 günlük bir antibiyotik kullanmıştım

Canım kullandığımız ilaçların yan etkileri hep bu ağrılar onları sebeb oluyor

Arkadaşlar ilaçları kesen yada azaltan var mı aranızda ?

İnsallah diyelim arkadasım ama ben umudumu hepten kaybettim .demek kolay olmayacak hayırlısı buymus .umarım senın güzel haberlerını alırız sen de cok zorlu yollardan gecmıssın ,Allah yardımcın olsun
Lütfen test günün daha 30’u, çok erken böyle konuşmak için. İlaçlarına devam et ve test yaptır 30’unda.

Devam edıyorum tabi ,sadece gereksiz yere cok da bağlanmıyorum bu ihtımale
Ben 4 kere hep olumsuz haber alınca bu 5. Denemede de olumsuz haber alacakmışım gibi geliyor.Düşününce üzülüyorum, gözlerim doluyor.Diyorum hiç kısmet olmayacak mı acaba bir bebek. Üzülüyorum içten içe düşündükçe. Keşke olsa , keşke ikimizde mutlu haberle sevinsek.Benim de 2 Ekim test günüm, çok yakın test tarihlerimiz. Benim artık dondurulmuşlarda yok olmazsa. Çok yorulduğumu da hissediyorum. Ama bir yandan yaş 40 olacağı için Kasım’da , bu olmazsa çok zaman kaybetmeden başlamam gerektiğine inanıyorum. Kafam alllak bullak. Hepten duygusallaştım.Olmazsa çok ağlayacağım kesin

Evet canım o ilaçları bırakman lazım adetin gelmesi için.Adet geliyor, en erken bir sonraki adetin yine 2. Ve 3. Günü gidiyorsun dondurulmuş transfer için.İlaçlara başlıyorsun, transfere 5-6 gün kala da doktorun progestron hormonu için verdiği fitil ve iğneye başlıyorsun.Eğer dondurulmuş olmasaydı adetin 2. Veya 3. Günü yumurtlama iğnelerine başlatacaktın,yumurta toplanacaktı ve baştan aynı süreç devam edecekti.Şimdi bunları düşünme,hayırlısı olsun.Önce 30 Eylül ‘de sonucunu al.

Canım arkadasım umarım bu duygusallasma hormonlardandır ve güzel haberi bu defa alırsın .aslına bakarsan 4-5defa deneyen arkadaşları görünce utanıyorum ilk defa denedık tutmadı demeye .ama o yaş yok mu o yaş ! İnsanın eli ayağına dolanıyor malesef .yürekten diliyorum Allahım sana bu defa güzel haberi aldırsın insallah. insan son ana kadar küçücük bi ihtımale sıgınıyor biraz önce yine bi umud dedım (7.günüm transferden sonra) pedictor yaptım yine 2.çizgi çıktı hem de 5dakıka da .oncekı günlerde de yine o gölge gibi çizgiyi görüp kan verdim 1.20 cıkmıstı .yapma amacım acaba daha koyulasmıs olabilir mi dıyeydı ama aynı gölge .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…