- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 31
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşÇok şükür ya hala inanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşÇok şükür ya hala inanamıyorum
Kızlar 5+5 olduk çok şükür kese göremeye gidecez yarın inşallah ama benim sağ bacağım kasılıyor sizde de oluyormuydu?
Hayırlı olsun MaşaAllah hiç hamile kalmadım ama düşününce normaldir bence yumurtlama oldugunda bacaklarıma vuruyordu benim sende rahim genişliyor sonuçtaKızlar 5+5 olduk çok şükür kese göremeye gidecez yarın inşallah ama benim sağ bacağım kasılıyor sizde de oluyormuydu?
Sağol canım teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah tüm kalbimle bende öyle düşünüyorum ama yine de yaşayan varmı merak etmiştimHayırlı olsun MaşaAllah hiç hamile kalmadım ama düşününce normaldir bence yumurtlama oldugunda bacaklarıma vuruyordu benim sende rahim genişliyor sonuçta
Kızlaarr kan verdim bugün değerim 183 çıktı.
Merhaba arkadaşlar ben de eylül ayı transfer olanlardanım. Pozitif görenlere hayırlı olsun. Negatif görenler yılmayalım devam edelim inşallah pozitif görene kadar. Bugün transferimin 6. günü. 6. gün evde test yapıp pozitif gören var mı? Bir de nelere dikkat ediyorsunuz? Benim doktorum hiç bir şey kısıtlamadı normal hayatına devam et dedi. Çay ve kahveyi merak ediyorum en çok içiyor musunuz?
Teşekkür ederim bazen günde 1-2 bardak açık çay içiyorum. Yarım bardak kahve de içtiğim oldu dikkat edeyimhayırlı olsun yapma yapma birazcık daha bekle, gören oluyo evet ama bazılarında da geç tutunma oluyo, öyle bir şey olursa boşuna moralini borarsın, bi ufak daha sabret
çay kahveyi ben komple çıkardım şu an hayatımdan ama içmek istersen de çoook minimum düzeyde içersen daha iyi olur, tembihlemişti çünkü doktor, hiç içmesen daha güzel, bool suya ihtiyacın var bol bol su iç
Ben 5. Gün görmüştüm canım erken testlerden yapmıştım bugün 10. Gün kandada tekrar baktırdım çıktı dene istersen ama herkesin çıkacak diye bişey yok bebişin daha geç tutunmuş olabilir inşallah hayırlısı ile görürsün pozitifiMerhaba arkadaşlar ben de eylül ayı transfer olanlardanım. Pozitif görenlere hayırlı olsun. Negatif görenler yılmayalım devam edelim inşallah pozitif görene kadar. Bugün transferimin 6. günü. 6. gün evde test yapıp pozitif gören var mı? Bir de nelere dikkat ediyorsunuz? Benim doktorum hiç bir şey kısıtlamadı normal hayatına devam et dedi. Çay ve kahveyi merak ediyorum en çok içiyor musunuz?
Çay kahvede hiç içmiyorum ben maydonoz falan bi kaç şey yasak canımMerhaba arkadaşlar ben de eylül ayı transfer olanlardanım. Pozitif görenlere hayırlı olsun. Negatif görenler yılmayalım devam edelim inşallah pozitif görene kadar. Bugün transferimin 6. günü. 6. gün evde test yapıp pozitif gören var mı? Bir de nelere dikkat ediyorsunuz? Benim doktorum hiç bir şey kısıtlamadı normal hayatına devam et dedi. Çay ve kahveyi merak ediyorum en çok içiyor musunuz?
Bende de pek bir şey yok kokuları daha fazla alıyorum sadece. Kese benim 5 gün geriden geliyordu. 5+0 iken 4+2 idi sizlerin kaç ml acaba kese?yok ben gayet yiyorum. ne mide bulantısı var ne kusma ne de başka bişey. lekelenme oluyor işte dr normal dedi. siz bebeği gördünüz mü? 5+0 da ben sadece kese gördüm bebek yoktu. 7+0 da gideceğim tekrar.
sorduğumda 5 haftalık dedi, tam da 5+0 da gittim zaten sata göre. ama transfer tarihim 4 eylül, ona göre hesaplarsam 4+5 oluyordu. 1 GS 0,51 CM - 2 GS 0,64 CM yazıyor ultrasonda.Bende de pek bir şey yok kokuları daha fazla alıyorum sadece. Kese benim 5 gün geriden geliyordu. 5+0 iken 4+2 idi sizlerin kaç ml acaba kese?
sorduğumda 5 haftalık dedi, tam da 5+0 da gittim zaten sata göre. ama transfer tarihim 4 eylül, ona göre hesaplarsam 4+5 oluyordu. 1 GS 0,51 CM - 2 GS 0,64 CM yazıyor ultrasonda.
ay nerde bebeği bile görmedim ondan dertleniyom ya günlerdir. nerde bebişim diye bugün 6+0 oldu, haftaya salı randevum, geçmiyor günler. bi görseydim minnoşu pufffmaşallah tontiğe
kalp duymadın di mi benim de galiba cuma keseye gittiğimde 5+ bişiler olacak
kalp atışı için erken sanırım değil mi
Hayırlı olsun çok sevindimKızlaarr kan verdim bugün değerim 183 çıktı.
ay nerde bebeği bile görmedim ondan dertleniyom ya günlerdir. nerde bebişim diye bugün 6+0 oldu, haftaya salı randevum, geçmiyor günler. bi görseydim minnoşu pufff
evet canım kese çıktı :) inşallah dediğin gibidir canım çok sağol. sen de keseyi kesin görürsün, hatta 5+ bişilerse bebeği de görebilirsin büyük ihtimalle. ben başka doktora gidip baktırsam mı diye çok düşündüm ama hiç kafa karışıklığı yapmıyım sabredeyim dedim son 1 hafta kaldıkese çıktı ama di mii
zaten tohum kadar bi şeyler oyun yapıyo demek, bi sıkıntı olsa doktor mutlaka söyler, içini ferah tut, riskli bir durum görünce hemen söylüyorlar
demek ki kalp atışını unutuyorum bu hafta
Benim de gs 0,45 cm yazıyoru. Sata göreyim 5+0 dım ama geriden geliyor 5 gün biraz canım sıkıldı. Cuma tekrar kontrol var.sorduğumda 5 haftalık dedi, tam da 5+0 da gittim zaten sata göre. ama transfer tarihim 4 eylül, ona göre hesaplarsam 4+5 oluyordu. 1 GS 0,51 CM - 2 GS 0,64 CM yazıyor ultrasonda.
sıkma canını daha sonraki haftalarda değişebiliyormuş gelişim hızları, yakalar haftasını.transfer tarihine göre hesaplayınca kaç çıkıyor? sen de sadece kese mi gördün yoksa nokta da olsa bebeği gördün mü?Benim de gs 0,45 cm yazıyoru. Sata göreyim 5+0 dım ama geriden geliyor 5 gün biraz canım sıkıldı. Cuma tekrar kontrol var.
evet canım kese çıktı :) inşallah dediğin gibidir canım çok sağol. sen de keseyi kesin görürsün, hatta 5+ bişilerse bebeği de görebilirsin büyük ihtimalle. ben başka doktora gidip baktırsam mı diye çok düşündüm ama hiç kafa karışıklığı yapmıyım sabredeyim dedim son 1 hafta kaldı