• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım ikizler asla aynı boyutta olmaz bu doğuma kdr öyledir doğduklrında bile mutlaka biri diğerinden büyük olur ben hiç aynı boy kiloda dogan ikiz görmedim kiiiii çok var ailemde ve çevremde canını sıkma boşuna her zmn biri önde gider🧿😘
Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Aslında sormak istediğim büyük olan kesenin bile 5 gün geriden gelmesi cuma tekrar kontrole çağırdı. Bu durum normal mi😞

Cok tesekkur ederim ya iyi ki varsiniz 🥰 Insani en yakini bile anlamiyor bu donemlerde. Ancak biz birbirimizi anliyoruz. 😊 5 ekimde gideceğim tam 7+0 iken.
Ahh canm benim gerçekten öyle en yakınlarımız anlamıyor☹️ ama iyi kadınlar kulübü var birbirimize destek oluyoruz ☺️ biraz varmış kontrolüne ama su gibi akıp geçsin inşallah ☺️

Epoh canım ben 19 yaşında başladım sigaraya tam 20 yıl içtim.Çok pişmanım. Şimdiki aklım olsa içmezdim hiç. Hem de ne tiryakilik vardı bende sorma.Bir paket içerdim günde. Bir de geç evlendim 35 yaşında. Ben o zaman yapınca hemen çocuk olur zannediyorum 😄😅😂 Evlenince hemen uğraştık çocuk sahibi olmaya, ilk altı ay olmayınca tüp bebeğe gittik.36 yaşında ilk denemede ben kesin tüp bebek olur gözüyle baktım.Embriyologlar bir aradı ; Döllenen embriyonuz olmadı dedi.Ben de şok etkisi yarattı.Doktor sigarayı bırakmamız gerektiğini hem sperm hem de yumurta kalitesini düşürdüğünü söyledi ama biz bırakamadık. Böyle bırakmadan 1 deneme daha yaptım, kimyasal oldu,sigaradan ve tüplerdeki sıvıdan olmadı dedi doktor.3.’ye tüpleri aldırdım ama sigarayı bırakamamıştık yine olmadı.4. Sefer gittiğim doktor yaşımın ileri olduğunu bu kadar başarısız denemeden sonra sigarayı bırakmazsam tüp bebek yapmayacağını söyledi.Başka bir doktor bulun dedi 😅O an ben reddedilmenin hissiyle ve korkusuyla ( doktoru önemsiyordum) bıraktım.İlginç bir şekilde bırakabildim bu korkuyla. Bıraktıktan 6 ay sonra deneyeceğini söyledi doktor, o ara vitaminler falan da kullandırdı ama yine olmadı.O doktordayım hala şimdi kalan dondurulmuşları transfer etti.Bunlar son.Olursa ne mutlu , olmazsa yeniden başlayacağım iğnelere.Birkaç yıl daha denerim diyorum.Sonra bırakırım herhalde.
Benım bugün artık 6.günüm.dünden beri göğüs agrım var .dün beta verdım 1.20 çıktı .ağlamaktan helak oldum inanamıyorum .teste 3gunum kaldı ne kaşık agrısı var ne de bel .

Kızlar öncelikle inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz🙏🏻Bende salı günü 6+0 olacağım çok iştahsızım hiçbir şey yemek istemiyorum benzer şeyleri sizlerde yaşıyor musunuz
Evet gerçekten iştahsızım bende progestan iştahsızlık yapıyormuş. Akşamları yemek yemek gerçekten eziyete dönüştü. Hayatımda hiç iştahsızlık yaşamamıştım 😂😂

Evet gerçekten iştahsızım bende progestan iştahsızlık yapıyormuş. Akşamları yemek yemek gerçekten eziyete dönüştü. Hayatımda hiç iştahsızlık yaşamamıştım 😂😂
Öğünün hiç önemi yok günün her saati zoraki bir şeyler yiyorum, istifra etmiyorum ama sürekli bir bulantı hissi var 😔

Kızlar öncelikle inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz🙏🏻Bende salı günü 6+0 olacağım çok iştahsızım hiçbir şey yemek istemiyorum benzer şeyleri sizlerde yaşıyor musunuz
yok ben gayet yiyorum. ne mide bulantısı var ne kusma ne de başka bişey. lekelenme oluyor işte dr normal dedi. siz bebeği gördünüz mü? 5+0 da ben sadece kese gördüm bebek yoktu. 7+0 da gideceğim tekrar.

Eski denemelerimi soruyorsan geçen sefer 10. veya 9.Gün de idrar testi yaptım çıkmadı diye hatırlıyorum ama daha önceki günlerde yapmamıştım. Erken olur zaten.
Benım 6.gün embriyosu olsa çıkar ıdı artık sanırım .21 eylulde transfer oldum test tarıhım 30 Eylül .olsa idi 3-5 bi şey olurdu en azından dün kanda 1.20 çıktı .bugün sabah da idrar testi yaptım 2.çizgi çıkmadı bugün 6.günüm transferi saymazsak .test gününe 3gun kaldı

Benım bugün artık 6.günüm.dünden beri göğüs agrım var .dün beta verdım 1.20 çıktı .ağlamaktan helak oldum inanamıyorum .teste 3gunum kaldı ne kaşık agrısı var ne de bel .

üzülme diyeceğim çok yersiz olacak ama şunu aklından çıkarma; sen normal yolla da hamile kalabilen bi insansın🧡 eğer şu an olmadıysa evren sana eeen güzelini vermek için planlar yapıyodur mutlaka🙏
değerini ve gününü doktorunla bi paylaş, ilaçları bırak derse, senin için en harika bebeği kucağına alabilmek için yepyeni bi maraton başlayacak, bunun için kendini ve ruhunu hazırla 🙏🙏🙏🧡🧡🧡

uzaktan da olsa buradan bir gönül bağı kuruyoruz, buna çok inandığımı bil🧡

Öğünün hiç önemi yok günün her saati zoraki bir şeyler yiyorum, istifra etmiyorum ama sürekli bir bulantı hissi var 😔
Bulantı hissi yok ama iştahsızlık var. Doktoruna sor rahatlatıcı belki bitki çayı vs. Ya da belki bir ilaç önerebilir. Zencefil çayı mideye çok iyi geliyor hamileler de kullanabiliyor ama yine de doktora danışmadan bir şey yapma sakın

bu arada doktoruna sormadan yine de ilacını bırakma çünkü henüz süreç bitmiş değil🙏

Allahım yine de umudum var🙏 bi doktoruna sor🙏

yok ben gayet yiyorum. ne mide bulantısı var ne kusma ne de başka bişey. lekelenme oluyor işte dr normal dedi. siz bebeği gördünüz mü? 5+0 da ben sadece kese gördüm bebek yoktu. 7+0 da gideceğim tekrar.
Ne güzel sizin adınıza inşallah hep rahat geçirirsiniz bu dönemi, Bizde henüz sadece keseyi gördük kalp atışını duymak için bekliyoruz

Back