Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Bitki çayı içmeyede korkuyorum ama Zencefili bende okudum denediniz mi acaba siz

5+3 üm şuan bende yemek yemek istemiyorum ya.Gün de 1 yumurta Zorla meyve 1 bardak süt 1 kase yoğurt kesin yiyorum ama şuan gelişimi için çok önemli. O yüzden zorluyorum kendimi

5+3 üm şuan bende yemek yemek istemiyorum ya.Gün de 1 yumurta Zorla meyve 1 bardak süt 1 kase yoğurt kesin yiyorum ama şuan gelişimi için çok önemli. O yüzden zorluyorum kendimi

al benden de o kadar sırf yemek yemiş olmak için yiyorum şu an zorlayarak

Sen test gününden önce yapma lütfen. Bekle inşallah pozitifi göreceğiz İnanmak istiyorum göreceğimize

3. Gün koyuldu Pazartesi 20 Eylül ‘de
Bence biraz erken 3. Gün embriyoları biraz daha geç belli oluyor idrarda bende yedinci gün yaptığımda çıkmamıştı çok üzülmüştüm, biliyorum beklemek çok zor ama 2 gün daha sabret yok yere kendini üzme derim şimdi moral senin için çok önemli

Selam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbi dışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Darısı bekleyenlere olsun inşallah

aiiyy hadi gözün aydın Purple ve ben de cuma günü görücez bakalım keseyi inşallah

çok sevindim tatlım benim sağlıkla gelsin

Ayyyy maşallah canım ya. Kaç haftalıksın şuan. Çokkk sevindim

Evet ben de yapmıyorum hem erken hem de ya yine olmazsa diye korkuyorum.Senin de mi 3.gün embriyosu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…