Bitki çayı içmeyede korkuyorum ama Zencefili bende okudum denediniz mi acaba sizBulantı hissi yok ama iştahsızlık var. Doktoruna sor rahatlatıcı belki bitki çayı vs. Ya da belki bir ilaç önerebilir. Zencefil çayı mideye çok iyi geliyor hamileler de kullanabiliyor ama yine de doktora danışmadan bir şey yapma sakın
Bitki çayı içmeyede korkuyorum ama Zencefili bende okudum denediniz mi acaba siz
5+3 üm şuan bende yemek yemek istemiyorum ya.Gün de 1 yumurta Zorla meyve 1 bardak süt 1 kase yoğurt kesin yiyorum ama şuan gelişimi için çok önemli. O yüzden zorluyorum kendimiKızlar öncelikle inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruzBende salı günü 6+0 olacağım çok iştahsızım hiçbir şey yemek istemiyorum benzer şeyleri sizlerde yaşıyor musunuz
5+3 üm şuan bende yemek yemek istemiyorum ya.Gün de 1 yumurta Zorla meyve 1 bardak süt 1 kase yoğurt kesin yiyorum ama şuan gelişimi için çok önemli. O yüzden zorluyorum kendimi
Ben bu süreçte denemedim. Önceden içiyordum. Ama dediğim gibi önce doktorunuza sorun mutlaka.Bitki çayı içmeyede korkuyorum ama Zencefili bende okudum denediniz mi acaba siz
Olsun gelişimleri için yemek gerekiyoral benden de o kadarsırf yemek yemiş olmak için yiyorum şu an zorlayarak
3. Gün koyuldu Pazartesi 20 Eylül ‘deKaçıncı gün embriyosuydu
Sen test gününden önce yapma lütfen.Benım 6.gün embriyosu olsa çıkar ıdı artık sanırım .21 eylulde transfer oldum test tarıhım 30 Eylül .olsa idi 3-5 bi şey olurdu en azından dün kanda 1.20 çıktı .bugün sabah da idrar testi yaptım 2.çizgi çıkmadı bugün 6.günüm transferi saymazsak .test gününe 3gun kaldı
Bence biraz erken 3. Gün embriyoları biraz daha geç belli oluyor idrarda bende yedinci gün yaptığımda çıkmamıştı çok üzülmüştüm, biliyorum beklemek çok zor ama 2 gün daha sabret yok yere kendini üzme derim şimdi moral senin için çok önemli3. Gün koyuldu Pazartesi 20 Eylül ‘de
Selam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbidışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Darısı bekleyenlere olsun inşallah
çok sevindim tatlım benim sağlıkla gelsinSelam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbidışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Amin canım inşallahçok sevindim tatlım benim sağlıkla gelsin
Sağol canım sizden de güzel haberleri bekliyoruz.Allahim bu yolda olan herkese nasip etsin tez zamandaaiiyy hadi gözün aydınPurple ve ben de cuma günü görücez bakalım keseyi inşallah
Benimde bu cumaya kese randevum var inşallah hep birlikde güzel haberlerimizi paylaşırız burdaaiiyy hadi gözün aydınPurple ve ben de cuma günü görücez bakalım keseyi inşallah
Ayyyy maşallah canım ya. Kaç haftalıksın şuan. Çokkk sevindimSelam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbidışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Evet ben de yapmıyorum hem erken hem de ya yine olmazsa diye korkuyorum.Senin de mi 3.gün embriyosu?Bence biraz erken 3. Gün embriyoları biraz daha geç belli oluyor idrarda bende yedinci gün yaptığımda çıkmamıştı çok üzülmüştüm, biliyorum beklemek çok zor ama 2 gün daha sabret yok yere kendini üzme derim şimdi moral senin için çok önemli
Bence denemeyin , belki zararı olabilir zencefilin de.evet ben de korkuyorum
gece dişlerimi sıkmaya başladım muhtemelen çok stres yapıyorum şu an dişlerim şişti
rahatlatıcı bir çay vs içmek istiyorum ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?