Hepımız ıcın hayırlısı kuzucum .bu arada en erken hanı 2-3gun sonra olacağım adetle de başlanabiliyor mu yani dondurulmuşum varsa ?zaman kaybetmekten cok korkuyorum adeta yarışıyorum .Evet canım o ilaçları bırakman lazım adetin gelmesi için.Adet geliyor, en erken bir sonraki adetin yine 2. Ve 3. Günü gidiyorsun dondurulmuş transfer için.İlaçlara başlıyorsun, transfere 5-6 gün kala da doktorun progestron hormonu için verdiği fitil ve iğneye başlıyorsun.Eğer dondurulmuş olmasaydı adetin 2. Veya 3. Günü yumurtlama iğnelerine başlatacaktın,yumurta toplanacaktı ve baştan aynı süreç devam edecekti.Şimdi bunları düşünme,hayırlısı olsun.Önce 30 Eylül ‘de sonucunu al.
canım umarım bunlara hiç gerek kalmaz ve 30 eylülde güzel haber alırsın, bak yine 2. çizgi de çıkmış. anlıyorum seni umutlanıp hüsrana uğramak istemediğinden hemen yeni bir amaca tutunuyorsun. aslında güzel de yapıyorsun. ne zaman başlanacağı konusunda en iyi bilgiyi doktorun verir sana aslında. belki 2. adetinden sonra yapmak isteyebilir rahmini dinlendirmek, vucudunu fazla hormonlardan arındırmak adına, 1 ay dinlenmeni söyleyebilir. o yüzden hemen olsun diye acele etme, bekleyelim derse sakın üzülme.. doğru zamanda o gelecek sana.Hepımız ıcın hayırlısı kuzucum .bu arada en erken hanı 2-3gun sonra olacağım adetle de başlanabiliyor mu yani dondurulmuşum varsa ?zaman kaybetmekten cok korkuyorum adeta yarışıyorum .
Doktorun daha iyi bilir ama ben duygusal ve fiziksel olarak durumun iyiyse başlanır diye biliyorum.Sor istersen doktoruna.Hepımız ıcın hayırlısı kuzucum .bu arada en erken hanı 2-3gun sonra olacağım adetle de başlanabiliyor mu yani dondurulmuşum varsa ?zaman kaybetmekten cok korkuyorum adeta yarışıyorum .
Bence olmuştur çift çizgi iseCanım arkadasım umarım bu duygusallasma hormonlardandır ve güzel haberi bu defa alırsın .aslına bakarsan 4-5defa deneyen arkadaşları görünce utanıyorum ilk defa denedık tutmadı demeye .ama o yaş yok mu o yaş ! İnsanın eli ayağına dolanıyor malesef .yürekten diliyorum Allahım sana bu defa güzel haberi aldırsın insallah.insan son ana kadar küçücük bi ihtımale sıgınıyor biraz önce yine bi umud dedım (7.günüm transferden sonra) pedictor yaptım yine 2.çizgi çıktı hem de 5dakıka da .oncekı günlerde de yine o gölge gibi çizgiyi görüp kan verdim 1.20 cıkmıstı .yapma amacım acaba daha koyulasmıs olabilir mi dıyeydı ama aynı gölge .
Ben dayanamayacağım belırsızlıge predıktor benı hep muğlakta Bıraktı .predıktorde silik görüyorum kanda çıkmıyor üçtür ,belki diğerleri çatlatma iğnesinden ama kalmamıştır herhalde etkısı .gidip bi kan verecegım bugün 7.günü transferımin .test tarıhı de 30 u zaten doktorun dedıgı .Bence olmuştur çift çizgi iseAyy inşallah Biliyorum yaş problemi var, ben 40
Aynen cnm şükür ki bi tane daha var embriyomcanım umarım bunlara hiç gerek kalmaz ve 30 eylülde güzel haber alırsın, bak yine 2. çizgi de çıkmış. anlıyorum seni umutlanıp hüsrana uğramak istemediğinden hemen yeni bir amaca tutunuyorsun. aslında güzel de yapıyorsun. ne zaman başlanacağı konusunda en iyi bilgiyi doktorun verir sana aslında. belki 2. adetinden sonra yapmak isteyebilir rahmini dinlendirmek, vucudunu fazla hormonlardan arındırmak adına, 1 ay dinlenmeni söyleyebilir. o yüzden hemen olsun diye acele etme, bekleyelim derse sakın üzülme.. doğru zamanda o gelecek sana.
Baslayabilirsin diye biliyorum canim, benim ilk tup bebek deneme negatifti hemen pesinden dlndurulmuslarla denemek istedim, doktorum dinlen istersen biraz dedi hayir dedim istiyorum ve 2. De tutunmustu sükürler olsun. Sen de hislerine göre hareket et canim eger sagliksal acidan bir mani yoksaHepımız ıcın hayırlısı kuzucum .bu arada en erken hanı 2-3gun sonra olacağım adetle de başlanabiliyor mu yani dondurulmuşum varsa ?zaman kaybetmekten cok korkuyorum adeta yarışıyorum .
Baslayabilirsin diye biliyorum canim, benim ilk tup bebek deneme negatifti hemen pesinden dlndurulmuslarla deneme istedim, doktorum dinlen istersen biraz dedi hayir dedim istiyorum ve 2. De tutunmustur sükürler olsun. Sen de hislerine göre hareket et canim eger sagliksal acidan bir maniHepımız ıcın hayırlısı kuzucum .bu arada en erken hanı 2-3gun sonra olacağım adetle de başlanabiliyor mu yani dondurulmuşum varsa ?zaman kaybetmekten cok korkuyorum adeta yarışıyorum .
Canim simdi kan versen ve yine negatif görsen diyelim ne olacak ki bosuna uzulcen, ve ilaclara da devam edicek sin yine de. Yipratiyorsun kendini cokBen dayanamayacağım belırsızlıge predıktor benı hep muğlakta Bıraktı .predıktorde silik görüyorum kanda çıkmıyor üçtür ,belki diğerleri çatlatma iğnesinden ama kalmamıştır herhalde etkısı .gidip bi kan verecegım bugün 7.günü transferımin .test tarıhı de 30 u zaten doktorun dedıgı .
Kızlaarr kan verdim bugün değerim 183 çıktı.
MerhabaBenim canım halada devam ediyor adet sancısı gibi inşaallah güzel sonuç alırsın
süperrrrKızlaarr kan verdim bugün değerim 183 çıktı.
tebrikler canımmmÇok şükür ya hala inanamıyorum
Cevabın ıcın cok teşekkür ediyorum cnmBaslayabilirsin diye biliyorum canim, benim ilk tup bebek deneme negatifti hemen pesinden dlndurulmuslarla deneme istedim, doktorum dinlen istersen biraz dedi hayir dedim istiyorum ve 2. De tutunmustur sükürler olsun. Sen de hislerine göre hareket et canim eger sagliksal acidan bir mani
Canim simdi kan versen ve yine negatif görsen diyelim ne olacak ki bosuna uzulcen, ve ilaclara da devam edicek sin yine de. Yipratiyorsun kendini coksen hastanede mi calisiyor sun canim
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin cnm tebrıkler .kacıncı gün embriyosu idi ve kacıncı gün kan verdin ?Çok şükür ya hala inanamıyorum
Yok canım ertesi gün genelde şehir içi olanlar bileKızlar sağlık ocağında kan verince aynı gün çıkıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?