Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Hepımız ıcın hayırlısı kuzucum .bu arada en erken hanı 2-3gun sonra olacağım adetle de başlanabiliyor mu yani dondurulmuşum varsa ?zaman kaybetmekten cok korkuyorum adeta yarışıyorum .

Hepımız ıcın hayırlısı kuzucum .bu arada en erken hanı 2-3gun sonra olacağım adetle de başlanabiliyor mu yani dondurulmuşum varsa ?zaman kaybetmekten cok korkuyorum adeta yarışıyorum .
canım umarım bunlara hiç gerek kalmaz ve 30 eylülde güzel haber alırsın, bak yine 2. çizgi de çıkmış. anlıyorum seni umutlanıp hüsrana uğramak istemediğinden hemen yeni bir amaca tutunuyorsun. aslında güzel de yapıyorsun. ne zaman başlanacağı konusunda en iyi bilgiyi doktorun verir sana aslında. belki 2. adetinden sonra yapmak isteyebilir rahmini dinlendirmek, vucudunu fazla hormonlardan arındırmak adına, 1 ay dinlenmeni söyleyebilir. o yüzden hemen olsun diye acele etme, bekleyelim derse sakın üzülme.. doğru zamanda o gelecek sana.

Doktorun daha iyi bilir ama ben duygusal ve fiziksel olarak durumun iyiyse başlanır diye biliyorum.Sor istersen doktoruna.

Bence olmuştur çift çizgi ise Ayy inşallah Biliyorum yaş problemi var, ben 40

Bence olmuştur çift çizgi ise Ayy inşallah Biliyorum yaş problemi var, ben 40
Ben dayanamayacağım belırsızlıge predıktor benı hep muğlakta Bıraktı .predıktorde silik görüyorum kanda çıkmıyor üçtür ,belki diğerleri çatlatma iğnesinden ama kalmamıştır herhalde etkısı .gidip bi kan verecegım bugün 7.günü transferımin .test tarıhı de 30 u zaten doktorun dedıgı .

Aynen cnm şükür ki bi tane daha var embriyom

Baslayabilirsin diye biliyorum canim, benim ilk tup bebek deneme negatifti hemen pesinden dlndurulmuslarla denemek istedim, doktorum dinlen istersen biraz dedi hayir dedim istiyorum ve 2. De tutunmustu sükürler olsun. Sen de hislerine göre hareket et canim eger sagliksal acidan bir mani yoksa

Baslayabilirsin diye biliyorum canim, benim ilk tup bebek deneme negatifti hemen pesinden dlndurulmuslarla deneme istedim, doktorum dinlen istersen biraz dedi hayir dedim istiyorum ve 2. De tutunmustur sükürler olsun. Sen de hislerine göre hareket et canim eger sagliksal acidan bir mani
Canim simdi kan versen ve yine negatif görsen diyelim ne olacak ki bosuna uzulcen, ve ilaclara da devam edicek sin yine de. Yipratiyorsun kendini cok sen hastanede mi calisiyor sun canim

Benim canım halada devam ediyor adet sancısı gibi inşaallah güzel sonuç alırsın
Merhaba
Acaba sancılarınız vurup beş dk sonra geöiyormuydu
Benim bugün 4.günüm ve gittikçe şiddetleniyor agrılar ve ara vermeden saatlerce devam ediyor

Cevabın ıcın cok teşekkür ediyorum cnm güldürdün benı hastanede çalışmıyorum çalışsam her gün yaparım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…