• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Bulantı hissi yok ama iştahsızlık var. Doktoruna sor rahatlatıcı belki bitki çayı vs. Ya da belki bir ilaç önerebilir. Zencefil çayı mideye çok iyi geliyor hamileler de kullanabiliyor ama yine de doktora danışmadan bir şey yapma sakın
Bitki çayı içmeyede korkuyorum ama Zencefili bende okudum denediniz mi acaba siz

Kızlar öncelikle inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz🙏🏻Bende salı günü 6+0 olacağım çok iştahsızım hiçbir şey yemek istemiyorum benzer şeyleri sizlerde yaşıyor musunuz
5+3 üm şuan bende yemek yemek istemiyorum ya.Gün de 1 yumurta Zorla meyve 1 bardak süt 1 kase yoğurt kesin yiyorum ama şuan gelişimi için çok önemli. O yüzden zorluyorum kendimi 👼🏼

5+3 üm şuan bende yemek yemek istemiyorum ya.Gün de 1 yumurta Zorla meyve 1 bardak süt 1 kase yoğurt kesin yiyorum ama şuan gelişimi için çok önemli. O yüzden zorluyorum kendimi 👼🏼

al benden de o kadar😅 sırf yemek yemiş olmak için yiyorum şu an zorlayarak

Benım 6.gün embriyosu olsa çıkar ıdı artık sanırım .21 eylulde transfer oldum test tarıhım 30 Eylül .olsa idi 3-5 bi şey olurdu en azından dün kanda 1.20 çıktı .bugün sabah da idrar testi yaptım 2.çizgi çıkmadı bugün 6.günüm transferi saymazsak .test gününe 3gun kaldı
Sen test gününden önce yapma lütfen. 💜❤️Bekle inşallah pozitifi göreceğiz 🧿🥰İnanmak istiyorum göreceğimize 🙏🤲

3. Gün koyuldu Pazartesi 20 Eylül ‘de
Bence biraz erken 3. Gün embriyoları biraz daha geç belli oluyor idrarda bende yedinci gün yaptığımda çıkmamıştı çok üzülmüştüm, biliyorum beklemek çok zor ama 2 gün daha sabret yok yere kendini üzme derim şimdi moral senin için çok önemli 🌸

Selam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbi 🥰dışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür 🙏Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Darısı bekleyenlere olsun inşallah ☺️

Selam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbi 🥰dışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür 🙏Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.

aiiyy hadi gözün aydın❤️ Purple ve ben de cuma günü görücez bakalım keseyi inşallah🧡

çok sevindim tatlım benim sağlıkla gelsin :KK200:

Ayyyy maşallah canım ya. Kaç haftalıksın şuan. Çokkk sevindim 👼🏼❤️

Bence biraz erken 3. Gün embriyoları biraz daha geç belli oluyor idrarda bende yedinci gün yaptığımda çıkmamıştı çok üzülmüştüm, biliyorum beklemek çok zor ama 2 gün daha sabret yok yere kendini üzme derim şimdi moral senin için çok önemli 🌸
Evet ben de yapmıyorum hem erken hem de ya yine olmazsa diye korkuyorum.Senin de mi 3.gün embriyosu?

Back