Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Kızlar 14 ünde ilaç başladık. Estrofem günde 2 - coraspirin ve folik asit… 21 i itibaren estrofem günde 3 e çıktı. Bu cuma kontrolüm var. Süreç sizde nasıl ilerliyor?

Kızlar 14 ünde ilaç başladık. Estrofem günde 2 - coraspirin ve folik asit… 21 i itibaren estrofem günde 3 e çıktı. Bu cuma kontrolüm var. Süreç sizde nasıl ilerliyor?
Ben de 17 sinde başladım 1 coraspirin 3 estrofem folik asit ve antibiyotik günde iki adet.Dun kontrolde estrofem 4 de çıkardı.aspirin folik birer tane devam.Antibiyotik bitti artık kullanmayacağım.endometri 8 ml olmuş.14 den sinra konrtole gittin mi kaç ml olmuş gidişata göre arttırıyorlar şuan için normal görünüyor ilaçların

Ay pardon zaten Eylül başlığında imişiz adetin kaçıncı günü transfer oluyor ?bir de ilaçlı mı yoksa naturel siklusta mı transfer olacaksınız ?
Valla ben şimdi adetşn 2. Günü günde 3 estrofemle 1 coraspine başladım 31 inde kontrolüm var sonrasında çatlatma iğnesi falan yapılcak hormon tahlilleri yapılcak doktor sanki yumurtlama olup kendi döllenmiş gibi vücudu hazırlıcaz dedi bakalım.

Benim de ikinci denemem de o şekilde yapılmıştı ama ben hiç ilaç kullanmadım sadece çatlatma iğnesi yapmıştım.Dogal siklus yöntemi

Ben de aynısı, kontrol cumartesi benım
Benimde gunde dört estrofem corasprin dekort ve folbiol. Nomal mi?

Dekort ne ıcın canım, onu bılmıyorum ben, senın kacıncı gunun su a
Dekort ne ıcın canım, onu bılmıyorum ben, senın kacıncı gunun su anda
Vucuttaki bakterileri öldürüyormuş. Aret hoca reglimin dördüncü günü başlamıştı. Bugun estrofemde 3.günüm. Önce dekort verdi sadece. Hormonları sonra vermeye başlıyor tarzı farklı

Vucuttaki bakterileri öldürüyormuş. Aret hoca reglimin dördüncü günü başlamıştı. Bugun estrofemde 3.günüm. Önce dekort verdi sadece. Hormonları sonra vermeye başlıyor tarzı farklı
Evet daha farklı bı tedavı yontemı, her tedavı bireysel zaten, insallah sonucumuz pozıtıf olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…