Ne kadar kaldı transfere benim tahminen 8 eylülü bulucak gibibenimde sayı fazla olunca kalitesi çıkıcaklar diye çok korkmuştum heycanlı birsüreçti şimdi daha heycanlısı transfere geldi sıra
cnm benim 2 eylül gibi yarın kontrol var belli olucak tam tarihNe kadar kaldı transfere benim tahminen 8 eylülü bulucak gibi
Benım de sımdılık 8 eylul gıbı ama 1 2 gun oynayabilirmısNe kadar kaldı transfere benim tahminen 8 eylülü bulucak gibi
Benım de transferim eylulde .Eylül başlığı açtım beklerimNe kadar kaldı transfere benim tahminen 8 eylülü bulucak gibi
Ay pardon zaten Eylül başlığında imişizBenım de transferim eylulde .Eylül başlığı açtım beklerim
Çift inşallah… senin ?yaa ne güzel inşallah canım tek mi çift mi transfer olucak
Beraber bekleyecegiz inşallah benimde 2 si3eylulde transfer olacam.ins hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun
Ben de 17 sinde başladım 1 coraspirin 3 estrofem folik asit ve antibiyotik günde iki adet.Dun kontrolde estrofem 4 de çıkardı.aspirin folik birer tane devam.Antibiyotik bitti artık kullanmayacağım.endometri 8 ml olmuş.14 den sinra konrtole gittin mi kaç ml olmuş gidişata göre arttırıyorlar şuan için normal görünüyor ilaçlarınKızlar 14 ünde ilaç başladık. Estrofem günde 2 - coraspirin ve folik asit… 21 i itibaren estrofem günde 3 e çıktı. Bu cuma kontrolüm var. Süreç sizde nasıl ilerliyor?
Ahh hadi bakalım inşallah bi aksilik çıkmazcnm benim 2 eylül gibi yarın kontrol var belli olucak tam tarih
Oo aynı zamana denk gelicek takipte kalalımBenım de sımdılık 8 eylul gıbı ama 1 2 gun oynayabilirmıs
Valla ben şimdi adetşn 2. Günü günde 3 estrofemle 1 coraspine başladım 31 inde kontrolüm var sonrasında çatlatma iğnesi falan yapılcak hormon tahlilleri yapılcak doktor sanki yumurtlama olup kendi döllenmiş gibi vücudu hazırlıcaz dedi bakalım.Ay pardon zaten Eylül başlığında imişizadetin kaçıncı günü transfer oluyor ?bir de ilaçlı mı yoksa naturel siklusta mı transfer olacaksınız ?
Benim de ikinci denemem de o şekilde yapılmıştı ama ben hiç ilaç kullanmadım sadece çatlatma iğnesi yapmıştım.Dogal siklus yöntemiValla ben şimdi adetşn 2. Günü günde 3 estrofemle 1 coraspine başladım 31 inde kontrolüm var sonrasında çatlatma iğnesi falan yapılcak hormon tahlilleri yapılcak doktor sanki yumurtlama olup kendi döllenmiş gibi vücudu hazırlıcaz dedi bakalım.
İnşallah canım .Cok az kalmış senın de3eylulde transfer olacam.ins hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun
Ben de aynısı, kontrol cumartesi benımOo aynı zamana denk gelicek takipte kalalımBen şuan 3 estrofem bir coraspin kullanıyorum 31 inde kontrolüm var sen neler kullanıyosun.
Kizlar merhaba
Bende 34 yasindayim. Bu ikinci transferim olcak. Lutfen hikayemi dikkatle okuyun kendinize ornek alin.
ben ilk denememi banu kumbak florya medicalde oldum. Kendisine buradan hakaret vari konusup malzeme vermek istemiyorum. Sadece Allaha havale ediyorum. Subat 2020 de baslayan surecte hazirana kadar her reglimde benden hormon testi istedi ve her defasinda tibben uygun degilsin diyip geri cevirdi. Benim sorunum bu arada su: cikolata kisti hastasiydim ve ameliyat oldum o da yumurta rezervimi azaltmis sonra ogrendimki tuplerimde de sorun varmis sonra buarada rahim flmi cektirmeyi kendi basima akil ettim ve tuplerimdeki sorunu bulduk sonra bunu ben burda ki hastanede yapamam diyen banu hoca beni sisli kolan birol vurala yonlendirdi ameliyatiminoldum mukemmel bir sekilde aldik tupleri iyisin dedi. Sonra bir iki ay bekledik. Banu hoca hazirsin hadi transfer dedi. Ucuncu gun tek embriyo. Rahim temizdi. Ama talihsizligum dedim ya doktorumdu. Baskasinin yaptigi ameliyat temiz mi degil mi diye ilgilenmeden ikinci bir rahim flmi istemeden bodozdan transferi yapti. Ve sonuc mu tabi ki negatif cunku icerde hala tuplerimden parca kalmis ve sizintisi rahme gidiyormus haliylede embriyo ne kadar guzel olursa olsun bu halde tutmazmis. Sonra ne mi oldu Allahim once Allah sonra Aret Kamar. O adama bayiliyorum pozitif enerjisine vs. ben hespslasmak icin banu hocayi aradigimda neden boyle yaptiniz diye sordugumda bana senin gibibyumurtasi kalmamis kadindan gitsinler de bes yumurta toplayip embriyo olustursun diyen o kadina inat Allahima bin sukur 7 yumurta ve dört embriyo oluştu bin şükürKlomenle büyyüttük sadece cunkü ipneler bana yaramıyormuş. Suanda estrofem alıyorum sadece cuma kontrol rahim istediği gibi kalınlaşmaya başladıyss progestrona falan başlıycaz. Allah hepimizin yardımıcı olsun emeğini boşa cıkarmasın kollarını boş bırakmasın önce hayırlısı. İnşallah hayırlı güzel mutlu
Benimde gunde dört estrofem corasprin dekort ve folbiol. Nomal mi?Ben de aynısı, kontrol cumartesi benım
Dekort ne ıcın canım, onu bılmıyorum ben, senın kacıncı gunun su andaBenimde gunde dört estrofem corasprin dekort ve folbiol. Nomal mi?
Dekort ne ıcın canım, onu bılmıyorum ben, senın kacıncı gunun su a
Vucuttaki bakterileri öldürüyormuş. Aret hoca reglimin dördüncü günü başlamıştı. Bugun estrofemde 3.günüm. Önce dekort verdi sadece. Hormonları sonra vermeye başlıyor tarzı farklıDekort ne ıcın canım, onu bılmıyorum ben, senın kacıncı gunun su anda
Evet daha farklı bı tedavı yontemı, her tedavı bireysel zaten, insallah sonucumuz pozıtıf olurVucuttaki bakterileri öldürüyormuş. Aret hoca reglimin dördüncü günü başlamıştı. Bugun estrofemde 3.günüm. Önce dekort verdi sadece. Hormonları sonra vermeye başlıyor tarzı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?