- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
Bemim yarın kontrolde karar vericszÇift inşallah… senin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bemim yarın kontrolde karar vericszÇift inşallah… senin ?
İnşalllah canımAhh hadi bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz
Ben istedim aslında cd56 testini yaptırdık sonuç normal çıkınca doktor seruma gerek yok dedi.Cizik atacak sadeceKızlar transfer öncesi serum uygulayacak olan varmı ?
kanda mı bakıldı rahimden numune mi alındı acaba. ben testi yaptırmadan tedaviyi ygulamısını isteyeceğim.Ben istedim aslında cd56 testini yaptırdık sonuç normal çıkınca doktor seruma gerek yok dedi.Cizik atacak sadece
Benim de 7 EylülNe kadar kaldı transfere benim tahminen 8 eylülü bulucak gibi
Bende ilk 7 gün sabah akşam. Sonraki 5 gün sabah akşam öğlen. Sonraki günler de sabah 2 akşam 2 esteofem alıyorum canım. Demek ki herkese farklıValla ben şimdi adetşn 2. Günü günde 3 estrofemle 1 coraspine başladım 31 inde kontrolüm var sonrasında çatlatma iğnesi falan yapılcak hormon tahlilleri yapılcak doktor sanki yumurtlama olup kendi döllenmiş gibi vücudu hazırlıcaz dedi bakalım.
Benım de ilk 2 gun sabah aksam, sonrakı 5 gun de sabah ikindi gece,kontrol var sonra bakalım ne olcakBende ilk 7 gün sabah akşam. Sonraki 5 gün sabah akşam öğlen. Sonraki günler de sabah 2 akşam 2 esteofem alıyorum canım. Demek ki herkese farklı
Kaybim olmadı iki kere negatif denemem oldu birinci kalite embriyo olmasına rağmen rahimden doku parçası alınarak bakıldıkanda mı bakıldı rahimden numune mi alındı acaba. ben testi yaptırmadan tedaviyi ygulamısını isteyeceğim.
sizinde kaybınız mı oldu bu testi yaptırdınız..
O zaman benimki ilaçlı oluyo di mi. İlk defa yaptırıyoruz detaylara çok hakim değilimBenim de ikinci denemem de o şekilde yapılmıştı ama ben hiç ilaç kullanmadım sadece çatlatma iğnesi yapmıştım.Dogal siklus yöntemi
O zaman senin son adet tarihin de bi tık erken sanırım. Ben 19 unda oldum 20 sinde başladım ilaçları kullanmaya.Ben de aynısı, kontrol cumartesi benım
Sonraki günleri konuşmadık daha aşama aşama gidelim dedi doktor. 31 inde kontrole gittiğimde duruma göre hapların sayısını belirleyeceğini söyledi. İnşallah herşey yolunda gider de bu ay olabiliriz transferimiziBende ilk 7 gün sabah akşam. Sonraki 5 gün sabah akşam öğlen. Sonraki günler de sabah 2 akşam 2 esteofem alıyorum canım. Demek ki herkese farklı
22 agustos son adet, 23 pazartesi basladım ılac kullanmaya, kontrol pazara denk geliyordu, cumartesi gel dedı sonraO zaman senin son adet tarihin de bi tık erken sanırım. Ben 19 unda oldum 20 sinde başladım ilaçları kullanmaya.
27 sinde kontrol dedi gidicem bakalım kaç oldu..Ben de 17 sinde başladım 1 coraspirin 3 estrofem folik asit ve antibiyotik günde iki adet.Dun kontrolde estrofem 4 de çıkardı.aspirin folik birer tane devam.Antibiyotik bitti artık kullanmayacağım.endometri 8 ml olmuş.14 den sinra konrtole gittin mi kaç ml olmuş gidişata göre arttırıyorlar şuan için normal görünüyor ilaçların
10 gün sonraya vermiş demek ki gidince yazar mısın kaç ml olduğunu.Ben de 28 in de tekrar gideceğim27 sinde kontrol dedi gidicem bakalım kaç oldu..
tabiki yazarım10 gün sonraya vermiş demek ki gidince yazar mısın kaç ml olduğunu.Ben de 28 in de tekrar gideceğim
Aaa öyle miymiş benim sormak aklıma gelmedi hiç O zaman benim 5 eylüle denk geliyo 17. Gün o da pazar olduğu için ya 6 ya da 7 olabilir. Ya da 4 ünde cumartesi günü yapabilir. Heyecanlandım şimdi22 agustos son adet, 23 pazartesi basladım ılac kullanmaya, kontrol pazara denk geliyordu, cumartesi gel dedı sonra
Hemsıreye sordum, estrofemın 17.gunu transfer oluyor genelde dedı, hesaplarıma gore 8 eylul oluyor, 1 2 gun degısebılır demıstı
1 2 gun oynayabilir dedı zatenöne çektik senın transferi görüyo musun sen sor ama yine de kontrole gidinceAaa öyle miymiş benim sormak aklıma gelmedi hiç O zaman benim 5 eylüle denk geliyo 17. Gün o da pazar olduğu için ya 6 ya da 7 olabilir. Ya da 4 ünde cumartesi günü yapabilir. Heyecanlandım şimdi