- 8 Eylül 2021
- 40
- 56
- 8
- 32
Benim dondurulmuş transferdi çatlatma iğnesi etkisi yoktu yani çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyo hiç bilmiuorum ama inşallah seninde tutunmuştur bebeğin sana testi tekrarla 1 2 gün sonra koyulaşma olur inşallah ben 2 günde bi gekrarladım koyulaşma olduTransferden sonra çatlatma iğnesi oldun mu canım? Benim de 5. Gün embriyosudu bugün transfer gününü saymazsam 6. Gün. Gece yatmadan predoctor yaptım silik çıktı çizgi ama iki gün önce çeyrek ovitrelle vurmuştum acaba onun etkisi olabilir mi diyorum kendi kendimex
İnşallah canım ya dua et bana da. Bu gece hiç su içmeden yarın sabah tekrar yapayım diyorum. SabredemiyorumBenim dondurulmuş transferdi çatlatma iğnesi etkisi yoktu yani çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyo hiç bilmiuorum ama inşallah seninde tutunmuştur bebeğin sana testi tekrarla 1 2 gün sonra koyulaşma olur inşallah ben 2 günde bi gekrarladım koyulaşma oldu
Tebrık edıyorum seni cnm.senın ıkı embriyo ya bence o yüzden bu kadar erken çıktı ve bence İkisi de tuttuCanım ben 6 gün önce tesleri oluyorya onu yapmıştım diğer testte benimde negatif çıkmıştı
Kanımda bhcg 40 çıktı canım baktırdım bugün 5. Gün embriyosu 2 tane 18 eylülde transfer olmuştum bugün test yaptım
Canım mesajların copunu okudum ama yanlıs bilgi vermek istemem ama ben soyle bir durum yasadım tarasferden sonra ben gun asırı 3 defa catlatma ığnesı olmustum aynı zamanda gun asırı progestan ığnem vardı bunları yaparken bende dayanamayıp evde test yapanlardan oldum ve bcoğu yerde arastırdım catlatma iğnesinin etkisi genel olarak 1 hafta suruyor fakat beta hgc de en fazla 20 30 kadar bir artıma neden oluyor sadece diye bısey okumuştum progestan ıgnenın de etkisi yok diye okumuştum ki ben o kadar ıgnenın arasında yaptığımda cıgft cızgıyı ilk silik gordum hatta sevinemedim ıgneden dır diye sonra testi tekrarladım ve koyulastıgını gordum suan ikizlere hamileyim ıcını ferah tut kesinlikle sen sadece yarın belki cok belli olmaz ama 2 gun sonra tekrar idrar yap canım onda kesin anlarsınArkadaşlar benı yorumsuz bırakmayın .8gün once ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım .etkısı ne kadar sürer bu ignenın ? Sanki silik bi cıZgi var idrar testımde heyecanlandım
Yok canım yapılmamıştı bana iğne ama yapılınca 10 gün yalancı pozitif çıkabiliyor sana yapıldıysa bilgin olsunTebrık edıyorum seni cnm.senın ıkı embriyo ya bence o yüzden bu kadar erken çıktı ve bence İkisi de tuttusana çatlatma iğnesi yapılmış mıydı ,yapıldıysa ayın kaçında yapıldı benımle paylaşır mısın
Canım merhaba 18 eylülde 5. Gün embriyosu transferim olmuştu dün sabah kan ve idrarda baktımCnm merhaba transferden 5gın geçtikten sonra test yaptın doğru mu anlıyorum ?yoksa 5.gün embriyosu mu demek istedin .acayıp heyecan yaptım
10 gün sürüyor etkisi etkiden dolayıda görmüş olabilirsin belkide ama inşallah yalancı çizgi değildirArkadaşlar benı yorumsuz bırakmayın .8gün once ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım .etkısı ne kadar sürer bu ignenın ? Sanki silik bi cıZgi var idrar testımde heyecanlandım
İnsallah canım zaman geçmek bilmiyor10 gün sürüyor etkisi etkiden dolayıda görmüş olabilirsin belkide ama inşallah yalancı çizgi değildir
Çift olduğu belli olunca benı de etıketlersen sevınırım ,merak ederımYok canım yapılmamıştı bana iğne ama yapılınca 10 gün yalancı pozitif çıkabiliyor sana yapıldıysa bilgin olsun
İkiside tuttu gibi doğdu benimde içime 5. Günden kanda çıkıncaİnşallah devamı gelir
Eabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
İnşallahsenin 3 günün kaldı, hadi bi tane daha güzel haber
Hayalet çizgi .çatlatma iğnesinin 8.günü .umutlanmıyorum tabi
Transfer 21 Eylül test tarıhım 30 Eylül cnm.gecmıyor günlerhayalet çizgiyi gördümne zaman bakacaklar kanda 11. gün mü 12. gün mü
Allahım hadi inşallaahh
Hayalet çizgi .çatlatma iğnesinin 8.günü .umutlanmıyorum tabi
Merhaba kızlar,sonucu pozitif cıkan her kesi tebrik ederimsaglıkla kucağınıza alasınız inşAllah. . Ben de bugün 2 tane idrar testi yaptım. Asagidakini sabah 6da yaptim 2,3dakika bekledim cikmadi moralim bozuldu gitdim uyumaya calıştım . Sabah kalkınca baktım ki, hafif silik cizgi var. yukarıdaki testi de sabah 10da yaptım 6,7dakikada baktım ki, onda da hafif cizgi cıktı . Umutlandım açıkcası .hiç bir zaman böyle çıkmamıştı bende .sizce varmıdır ? 18eylül transfer oldu.Transfer gununu saymazsak bugün 6cı gün. 2tane kaliteli dondurulmuş 5gün embriyosu transfer oldu . Fotografta da pek iyi gözükmüyor çok hafif .Bu ay catlatma ignesi de olmadim onun etkisinden degil yani . Garip duygular ,insan hem umutlanıyor ,hem de umutları boşa çıkar diye korkuyor .
Evet yarın da yapıcam ,sabr edemiyorumCnm çok silik görüyorum yrn tekrarla koyulaşırsa inşallahhh gelmiştir bebişin
Hala hiç belirtim de yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?