- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
İkiz tutmuş gibi değerin çünkü çok yükselmişEvet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiz tutmuş gibi değerin çünkü çok yükselmişEvet canım
7 Eylül de transferim gerçekleştirildi şuan hamileyim doktorum tebrik etti ve 11 ekim de kalp atışı ve keseyi görmeye çağırdı.Kızlar merhaba bende 9.gün test verdiğimde 170 lerdeydi değerim. Asıl test günüm 13.gün yani 27 sinde bizim doktor genelde iki gün sonra keseyi görrmek için cagırıyormuş ondan bi. On gün sonrada kalp atışı için tabi şu an test günüme kdr net konuşmuyor ne olur ne olmaz diye Allah korusun. Sizde nasıl oldu
İnşallah güzel haberler alacağız Eylül ayı uğurlu gerçektenArkadaşlar yarın test günüm 3.gün embiriyom tutunmuş olsun benim içinde dua edin lütfen
Arkadaşlar yarın test günüm 3.gün embiriyom tutunmuş olsun benim içinde dua edin lütfen
İnşallah canım belkide bu forumdaki en zor vakayım ben eşim azosperm ve micro tese ile 15 tane sperm bulundu sadece 2 tane 3. Gün embiriyom oldu 6 yıldır bu anın hasretiyle yaşıyorum Allah büyük bu aşamalara getiren Allah inşallah pozitifi görmemişe bize nasip ederİnşallah güzel haberler alacağız Eylül ayı uğurlu gerçekten
Heyecan olmazmı 6 yıldır bu anı bekliyorum kalbim göğsünden çıkacak gibievet senin günün geldi ben de sana bakınıyordum heyecan var mı diye
hadi inşallahh
Hafi güzel haberler inşallah cnm benımHerkese günaydın
bugün yine güzel sonuçlar alacağımız güzel bi gün olsun
ben 2. kan testimi vermeye gidiyorum
İnşallah canım belkide bu forumdaki en zor vakayım ben eşim azosperm ve micro tese ile 15 tane sperm bulundu sadece 2 tane 3. Gün embiriyom oldu 6 yıldır bu anın hasretiyle yaşıyorum Allah büyük bu aşamalara getiren Allah inşallah pozitifi görmemişe bize nasip eder
Hafi güzel haberler inşallah cnm benım
Daha 2 sn once çıktı benım de kan sonucumsenin de az kaldı, gün geçmiyodur sana
Arkadaşlar buradan predictor erken gebelik testimi paylaşmıştım gayet de 2.silik çizgi vardı .benden sonra bu sorunun cevabını arayanlar olursa diye paylaşıyorum :15 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum .bugün 25 Eylül sabahı da dahil 3gundur yapmış olduğum predictorda 2ciZgi var .bi heyecanla bu sabah kan verdim sonuç 1.40 .bu nasıl sacmalık anlamadım 1.40 mı gosterıyor 3gundur yani ?durum böyle .6.gün transferi olmustum 21eylulde test tarihim de 30 eyluldu .sanırsam gebe de degılım .olsa çıkardı bi şeyler .umudum başka baharlara kaldı varsa yaşanacak ki yaş olmus 37
Daha 2 sn once çıktı benım de kan sonucum
Gözün aydın canımKızlar bugün keseyi görmeye gittik ikiside tutmuşlar çok şükür inşallah ikizler gelecek
Grupta bir arkadaş var N nurt56373 diye onun da öyle oldu. Testlerde pozitif ama ilk kan testi negatifti. Sonra başka hastaneye verince orada da pozitif geldi. Hastane ile ilgili sıkıntı olabilir mi? Bir de başka bir yere ver istersen. Umutlandırmak istemem ama böyle şeyler de oluyorArkadaşlar buradan predictor erken gebelik testimi paylaşmıştım gayet de 2.silik çizgi vardı .benden sonra bu sorunun cevabını arayanlar olursa diye paylaşıyorum :15 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum .bugün 25 Eylül sabahı da dahil 3gundur yapmış olduğum predictorda 2ciZgi var .bi heyecanla bu sabah kan verdim sonuç 1.40 .bu nasıl sacmalık anlamadım 1.40 mı gosterıyor 3gundur yani ?durum böyle .6.gün transferi olmustum 21eylulde test tarihim de 30 eyluldu .sanırsam gebe de degılım .olsa çıkardı bi şeyler .umudum başka baharlara kaldı varsa yaşanacak ki yaş olmus 37
Çok erken yapmışsın bence moralini bozma 4 günde kana karışmaz bence gebelikArkadaşlar buradan predictor erken gebelik testimi paylaşmıştım gayet de 2.silik çizgi vardı .benden sonra bu sorunun cevabını arayanlar olursa diye paylaşıyorum :15 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum .bugün 25 Eylül sabahı da dahil 3gundur yapmış olduğum predictorda 2ciZgi var .bi heyecanla bu sabah kan verdim sonuç 1.40 .bu nasıl sacmalık anlamadım 1.40 mı gosterıyor 3gundur yani ?durum böyle .6.gün transferi olmustum 21eylulde test tarihim de 30 eyluldu .sanırsam gebe de degılım .olsa çıkardı bi şeyler .umudum başka baharlara kaldı varsa yaşanacak ki yaş olmus 37
Yok yapmadım idrar testi ona cesaret edemedimben de artık kendime diyordum ki yok özge senin bedeninde bi çocuk barınamıyo, benim de neredeyse 6 yıl olacak, negatif görmekten iflahım kesildi, hâlâ inanamıyorum
senin de olacak güzel düşünelim güzel olsun
idrar testi yaptın mı hiç
ben kan testine 1 gün kala artık dayanamadım