- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
Arkadaşlar benı yorumsuz bırakmayın .8gün once ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım .etkısı ne kadar sürer bu ignenın ? Sanki silik bi cıZgi var idrar testımde heyecanlandım
Arkadaşlar benı yorumsuz bırakmayın .8gün once ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım .etkısı ne kadar sürer bu ignenın ? Sanki silik bi cıZgi var idrar testımde heyecanlandım
Kuzucum eşimi hemen eczaneye gonderdım predıktor early erken gebelik testi aldırdım hemen 2dk ıcınde silik çizgi çıktıHiç bilmiyorım cnm iğnenin etkisini yaaa kaç gndür kiiii bilenler bi baksın bakalım.. inş bebiştendir ama erken yapmışsın moral bozmak yok biraz bekleyip tekrarlarsın olacak inşallah
Hemen ekran görüntüsünü aldım canımcım güzel paylaşım teşekkürlerbir sakın belirti aramaikiii 5. günde silik çizgi gören oluyor ama erken daha ben 11. günde yaptım yine emin olamadım, panikleme anın tadını çıkar dinlen güzelce son bi kaç gün kala yap testini ama şu an çook silik de olsa bir şeyler görüyosan minikten başlamıştır ben bi tane bi yazı bulmuştum nette onu paylaşıyorum şimdi ben hep buna baktım daha kana geçmemiştir diye diye telkinledim kendimi, gelecek güzel haberin inşallahhhhh ekliyorum resmi
Kuzucum eşimi hemen eczaneye gonderdım predıktor early erken gebelik testi aldırdım hemen 2dk ıcınde silik çizgi çıktıbir de Progestan igne kullanıyorum acaba dıyorum bu iğnede beta hcg var mıdır
Daha çok erkrn değil mi benim karnım dada değil kasıklarımda şişlik var patlayacak gibi hissediyorum kendimiKullandıklarımız ilaçlar şişlik yapıyo canım benimde 20 eylülde oldu transferim . Grupta Bi arkadaşta bizle aynı vakit olmuş kan vermiş öğrenmiş gebeliğini bizde versek öğreniriz bence
Aynen cnm 21 i cok komik dimi biliyorum cok erkenSen 21 inde transfer olmadın mı kuzum? 2gün oldu yani yanlış mı hatırlıyorumm
20 Eylül pazartesi günü 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı canımAy hadi insallahcnm senın transfer ne zamandı
Aynen cnm 21 i cok komik dimi biliyorum cok erkenaslında eşim ucuz testlerden almıs iş dönüşü hemen yaptım tek cızgı gıbiydi 10 dk sonra baktım hayalet 2.çizgi var .sonra burada benım gibi test günü 30eylul olan bir arkadaş gördüm yorum yazmış hatta bugün .hamıleyım test yaptım dayanamadım demıs .ben de eşimi bi koşu predıktor almaya gonderdım bu defa 2.çizgi digerıne göre cok cok daha belırgın ve 2dk ıcınde belirdi .net görüyorum yanı iki idrar testinde de su an . Benım 6.gün embriyosu belki çıkmıştır gerçekten dıyorum .öte yandan Progestan igne vuruluyorum her gün bir de 15eylulde ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmuştum
Ay canım ben de senden feyz alıp eşimi predıktor early almaya gonderdım 2dk ıcınde silik çizgi çıktı ben görüyorum ama fotoğraf cekınce belli olmuyor20 Eylül pazartesi günü 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı canım
Hayırlısı cnm cok sağ ol mesajların ıcınHımm 6.gün embriyosuysa önde olablr belki cnm bak onu bilemem ama normal şartlarda erken tabi ne bileyim 5 6 günde yerleşip hormon üretir yazıyo heryerde o yüzden ama senin embriyo büyükmüş anlamanın yolu bence testi tekrarlamak.. iğnedense silikleşir ama bebişsse koyulaşacaktır
6.gün embriyosu da olsa 2 gün içinde çıkması imkansız canım çatlatma iğnesi etkisi 8-12 gün sürebiliyor bence 8-9.gününü bekle testi tekrarla daha kesin bir sonuç alırsın kendini strese sokma hiçAy canım ben de senden feyz alıp eşimi predıktor early almaya gonderdım 2dk ıcınde silik çizgi çıktı ben görüyorum ama fotoğraf cekınce belli olmuyorbenım transfer 21eylul 6.gün dondurulmuş embriyo.çizgiden cok emınım ucuz testte de çıktı hatta ama aklımda su sorular var :15eylulde ovitrelle çatlatma iğnesi yapılmıştı .bir de her gün Progestan igne vuruluyorum .bunların etkısı ile cıkmıs olabilir mi dıyorum çizgi
Haklısın cnm .epey heyecanlandım iste elde degıl .Cok sağ ol yorumun için6.gün embriyosu da olsa 2 gün içinde çıkması imkansız canım çatlatma iğnesi etkisi 8-12 gün sürebiliyor bence 8-9.gününü bekle testi tekrarla daha kesin bir sonuç alırsın kendini strese sokma hiçbenim 4.tedavim baya tecrübelendim çünkü
Canım ben 6 gün önce tesleri oluyorya onu yapmıştım diğer testte benimde negatif çıkmıştı30 eylule cok yok mu dahaay heyecan oldum ben idrar yaptım sizi görüp ucuz testlerden ama negatif .sizin kanda kaç çıktı lütfen benımle dr paylaşın .ayrıca kac adet embriyo transfer edildi kaçıncı gün embriyosu ? Tebrıkler
Merhaba,3.gün embriyosu transfer olup pozitif sonucu alan arkadaşlarım embriyolarınız kaç hücreliydi benim 3. Gün embiriyosu 6 hücreli aplus kalite embiriyom 15 eylülde transfer oldum 26 Eylül test günüm
Progesteron gebelik hormonu içeriyo mu bilgim yok canım ama ovitrelle yi vuralı çok olmuş etkisi geçmiştir benceAy canım ben de senden feyz alıp eşimi predıktor early almaya gonderdım 2dk ıcınde silik çizgi çıktı ben görüyorum ama fotoğraf cekınce belli olmuyorbenım transfer 21eylul 6.gün dondurulmuş embriyo.çizgiden cok emınım ucuz testte de çıktı hatta ama aklımda su sorular var :15eylulde ovitrelle çatlatma iğnesi yapılmıştı .bir de her gün Progestan igne vuruluyorum .bunların etkısı ile cıkmıs olabilir mi dıyorum çizgi
Transferden sonra çatlatma iğnesi oldun mu canım? Benim de 5. Gün embriyosudu bugün transfer gününü saymazsam 6. Gün. Gece yatmadan predoctor yaptım silik çıktı çizgi ama iki gün önce çeyrek ovitrelle vurmuştum acaba onun etkisi olabilir mi diyorum kendi kendimexBenimde 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer oldu transfer gününü saymadan 5. Günde gördüm 2. Çizgiyi bide normal ucuz testlerden alıp yaptım 2 dk içinde ben gördüm 5 dk içinde resimde çıkıcak kadar hafiflikteydi
3.gün embriyosu transfer olup pozitif sonucu alan arkadaşlarım embriyolarınız kaç hücreliydi benim 3. Gün embiriyosu 6 hücreli aplus kalite embiriyom 15 eylülde transfer oldum 26 Eylül test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?