• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Merhaba kızlar 💐 kan testi sonuçlarım
9.gün 48
12. Gün 140
14.gün 255
17. gün 865 nasıl acaba ❤️🥰
5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer yapıldı.

Merhaba kızlar,sonucu pozitif cıkan her kesi tebrik ederim🤗saglıkla kucağınıza alasınız inşAllah.🤲 . Ben de bugün 2 tane idrar testi yaptım. Asagidakini sabah 6da yaptim 2,3dakika bekledim cikmadi moralim bozuldu gitdim uyumaya calıştım . Sabah kalkınca baktım ki, hafif silik cizgi var. yukarıdaki testi de sabah 10da yaptım 6,7dakikada baktım ki, onda da hafif cizgi cıktı . Umutlandım açıkcası .hiç bir zaman böyle çıkmamıştı bende .sizce varmıdır ? 18eylül transfer oldu.Transfer gununu saymazsak bugün 6cı gün. 2tane kaliteli dondurulmuş 5gün embriyosu transfer oldu . Fotografta da pek iyi gözükmüyor çok hafif .Bu ay catlatma ignesi de olmadim onun etkisinden degil yani . Garip duygular ,insan hem umutlanıyor ,hem de umutları boşa çıkar diye korkuyor .
Canım benim de hiçççç belirtim yoktu ama umudumu hiç kaybetmedim ve hamişim 🌸 bebimde 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo konuldu 8. Gün yaptığım da kırmızı netti bence sende sabahları yapmalısın daha da koyu olacaktır ❤️💐

Kızlar bugün transferden sonra 17. Günüm 7. Gün akşam erken gebelik testi ile öğrendim 8 10 14. Günler kan verdim en son değerm 1700 çıktı katlanarak arttı ama bir kaç gündür sağ kasığımdan bacağıma vuruyor sanki ağrı sizde de oluyor mu normal mi?

Kızlar bugün transferden sonra 17. Günüm 7. Gün akşam erken gebelik testi ile öğrendim 8 10 14. Günler kan verdim en son değerm 1700 çıktı katlanarak arttı ama bir kaç gündür sağ kasığımdan bacağıma vuruyor sanki ağrı sizde de oluyor mu normal mi?

belki yeni yeni vücut belirti gösteriyordur, çok güzel artmış değerin 🙏tek embriyo muydu çift miydi

tek embriyo canım 5. gün aa kaliteydi

benim de tek embriyo 5. gün embriyosuydu benim değerim de yüksek çıkmıştı 12. günde 734 yarın tekrar test yapılacak artışa bakılacak, doktor değer güzel dedi ama ben yüksek olunca biraz endişelenmiştim

inşallah sağlıkla tamamına erecekler❤️

benim de tek embriyo 5. gün embriyosuydu benim değerim de yüksek çıkmıştı 12. günde 734 yarın tekrar test yapılacak artışa bakılacak, doktor değer güzel dedi ama ben yüksek olunca biraz endişelenmiştim

inşallah sağlıkla tamamına erecekler❤️
Yok gayet normal cnm çünkü ben 10. Günde 400 dü 14 de 1700 çıkmıştı seninkide bence normal gibi cnm

Back