insan burda paylaşınca rahatlıyor . 28eylül kan testi günüm. Güzel haber alırım inşallahben de gördümPurple haklı umutsuz olma yine tekrarla daha çok erken
hadi inşallah
belirti arama ben dün kan testi verdim 12. günümde, pozitif aldım yine de belirtim yok
modunu yüksek tut
insan burda paylaşınca rahatlıyor . 28eylül kan testi günüm. Güzel haber alırım inşallah
Bir 28 Eylül dahainsan burda paylaşınca rahatlıyor . 28eylül kan testi günüm. Güzel haber alırım inşallah
AminBir 28 Eylül dahaEylül hepimize uğurlu gelsin inşallah
20. Günüm hala belirti yok. Bazen hala kendi kendime hamile miyim yaa acaba diyorumHala hiç belirtim de yok .
Canım benim de hiçççç belirtim yoktu ama umudumu hiç kaybetmedim ve hamişimMerhaba kızlar,sonucu pozitif cıkan her kesi tebrik ederimsaglıkla kucağınıza alasınız inşAllah. . Ben de bugün 2 tane idrar testi yaptım. Asagidakini sabah 6da yaptim 2,3dakika bekledim cikmadi moralim bozuldu gitdim uyumaya calıştım . Sabah kalkınca baktım ki, hafif silik cizgi var. yukarıdaki testi de sabah 10da yaptım 6,7dakikada baktım ki, onda da hafif cizgi cıktı . Umutlandım açıkcası .hiç bir zaman böyle çıkmamıştı bende .sizce varmıdır ? 18eylül transfer oldu.Transfer gununu saymazsak bugün 6cı gün. 2tane kaliteli dondurulmuş 5gün embriyosu transfer oldu . Fotografta da pek iyi gözükmüyor çok hafif .Bu ay catlatma ignesi de olmadim onun etkisinden degil yani . Garip duygular ,insan hem umutlanıyor ,hem de umutları boşa çıkar diye korkuyor .
Merhaba kızlarkan testi sonuçlarım
9.gün 48
12. Gün 140
14.gün 255
17. gün 865 nasıl acaba
5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer yapıldı.
Kızlar bugün transferden sonra 17. Günüm 7. Gün akşam erken gebelik testi ile öğrendim 8 10 14. Günler kan verdim en son değerm 1700 çıktı katlanarak arttı ama bir kaç gündür sağ kasığımdan bacağıma vuruyor sanki ağrı sizde de oluyor mu normal mi?
11 ekim de kese ve kalp atışı için gidicezharika çıkmış, çok güzelne zaman keseye bakacaklar tarih verdi mi
tek embriyo canım 5. gün aa kaliteydibelki yeni yeni vücut belirti gösteriyordur, çok güzel artmış değerintek embriyo muydu çift miydi
tek embriyo canım 5. gün aa kaliteydi
Yok gayet normal cnm çünkü ben 10. Günde 400 dü 14 de 1700 çıkmıştı seninkide bence normal gibi cnmbenim de tek embriyo 5. gün embriyosuydu benim değerim de yüksek çıkmıştı 12. günde 734 yarın tekrar test yapılacak artışa bakılacak, doktor değer güzel dedi ama ben yüksek olunca biraz endişelenmiştim
inşallah sağlıkla tamamına erecekler
Maşallah canımMerhaba kızlar bende güzel haberle geldim pazartesi 12.gün 139.6 çıkmıştı değerim bugün 16. Gün 1368.5 çıktı çok şükür
Evet canımMaşallah canımÇift embriyo mu ?
Bu eylül ayi ikizler getiriyor galiba hep sizin de öyle gibi hayirli olsunMerhaba kızlar bende güzel haberle geldim pazartesi 12.gün 139.6 çıkmıştı değerim bugün 16. Gün 1368.5 çıktı çok şükür
İnsallahhh sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlar insallahhBu eylül ayi ikizler getiriyor galiba hep sizin de öyle gibi hayirli olsun
Merhaba kızlar bende güzel haberle geldim pazartesi 12.gün 139.6 çıkmıştı değerim bugün 16. Gün 1368.5 çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?